Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] trenerzy ?

59 Posty
31 Użytkownicy
0 Reakcje
5,299 Wyświetlenia

dlaczego trenerami w sekcji z filmikami itd sa osoby ktorzy maja po kilkaset dolarow na minusie ?

58 odpowiedzi
Masqb

skąd to info?

BTW robienie filmików to dobra metoda na zarobek :P

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

sharkscope.com podane ROI trenerow jak i profit :)

evog

WOW!

Ja też mam na sharkscope koło $300 przegrane a z pokera już wypłaciłem parę tys $$$. :)

jame25

evog napisał
WOW!

Ja też mam na sharkscope koło $300 przegrane a z pokera już wypłaciłem parę tys $$$. :)

Może uratował Cię rakeback i bonusy? ;)

Lukasus

shemhamforash napisał
dlaczego trenerami w sekcji z filmikami itd sa osoby ktorzy maja po kilkaset dolarow na minusie ?

Bądź wyrozumiały, oni też chcą jakoś zarobić. _biggrin:

damianpat

jakby byli na plusie toby nie kręcili filmików ;)

Uwielbiam takie akcje jak ktoś zobaczy jakieś narzędzie (tutaj Sharkscope) i już myśli, że w 100 % rozumie jego zastosowanie. Kolego, o ile nie podasz jakichś przykładów, przy których podejrzewam, że i tak jesteś w błędzie to rzucasz jakieś totalnie nieuzasadnione oskarżenia. Dwa, Sharkscope.com śledzi głownie gry Sit and Go. A i te nie wszystkie, dla niektórych mniej popularnych sieci jest podany % gier, które zazwyczaj wyłapuje. Więc tak jakbym miał strzelać, to pewnie :
a) sprawdziłeś wyniki z SnG trenerów FL / NL, a te wyniki nie mają nic do rzeczy
b) trenerzy jak wielu innych użytkowników, mogli kiedyś korzystać z jakichś platform, po czym przenieść się na inne. Więc jak sprawdzasz i widzisz, że ktoś jest - 50 $ na Titanie, podczas gry prowadzi treningi na PokerStars gdzie jest +17 k $, to może wyciągasz pochopne wnioski po prostu.

Więc albo sprecyzuj swoje pytanie, albo może też spójrz samokrytycznie na swój tok rozumowania na początku, i sprawdź przeznaczenie tego cudownego przyrządu, dzięki któremu masz "oko na trenerów".

majstereo

damianpat napisał
jakby byli na plusie toby nie kręcili filmików ;)

+1 :D

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

madavaster napisał
Uwielbiam takie akcje jak ktoś zobaczy jakieś narzędzie (tutaj Sharkscope) i już myśli, że w 100 % rozumie jego zastosowanie. Kolego, o ile nie podasz jakichś przykładów, przy których podejrzewam, że i tak jesteś w błędzie to rzucasz jakieś totalnie nieuzasadnione oskarżenia. Dwa, Sharkscope.com śledzi głownie gry Sit and Go. A i te nie wszystkie, dla niektórych mniej popularnych sieci jest podany % gier, które zazwyczaj wyłapuje. Więc tak jakbym miał strzelać, to pewnie :
a) sprawdziłeś wyniki z SnG trenerów FL / NL, a te wyniki nie mają nic do rzeczy
b) trenerzy jak wielu innych użytkowników, mogli kiedyś korzystać z jakichś platform, po czym przenieść się na inne. Więc jak sprawdzasz i widzisz, że ktoś jest - 50 $ na Titanie, podczas gry prowadzi treningi na PokerStars gdzie jest +17 k $, to może wyciągasz pochopne wnioski po prostu.

Więc albo sprecyzuj swoje pytanie, albo może też spójrz samokrytycznie na swój tok rozumowania na początku, i sprawdź przeznaczenie tego cudownego przyrządu, dzięki któremu masz "oko na trenerów".

jep. szczegolnie ze na pokerromach na ktorych kreca filmiki ciagle maja duzy - :)) ale ty wiesz lepiej.

A1varo

Daj konkrety

Powiem krótko, jeśli filmiki trenerów byłyby tak merytoryczne jak Twoje posty to rzeczywiście nie chciałbym ich oglądać. 50 % postów Twojego autorstwa to ten właśnie topic. I nie ma w nim żadnych konkretów. A wystarczą dwa słowa, nickname + platforma. W przeciwnym razie ten topic wg mnie w 100 % odpowiada "Onetowej prowokacji" i za takie rzeczy powinny być bany.

jame25
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

chociazby masterjari = ps, innych tez latwo sprawdzic.

nie mowie ze filmiki "trenerow" nie sa przydatne bo na pewno sa. choc wg mnie masterjari to jeden z lepszych trenerow, to pytam tylko czemu tak jest ze maja takie straty.

malarz1990

shemhamforash nie opowiada wcale bzdur. Taka jest prawda że masterjari tzn. "GOSuFeNix" na P* nie jest wybitnym graczem SnG. Więc dlaczego prowadzi treningi?
Tak samo Olorion jest dużo słabszy niż tmfinger więc dlaczego to Olorion jest trenerem? Nie są to opowieści wyssane z palca!! To są fakty!!!

kozak567

nie czytaliscie na blogu Jariego, ze ma poteznego downswinga?? :f_biggrin:

bMh
bMh

Ja proponuje aby zwolnic jariego i oloriona i zatrudnic shemhamforash albo malarza. Oni postawia cala nasza polska spolecznosc na nogi i zrobia z nas regularsow w 1000 rozdan z wynikiem 1337bb/100 bo o longrunie to chlopaki chyba nie slyszeli :P

jame25

bMh napisał
Ja proponuje aby zwolnic jariego i oloriona i zatrudnic shemhamforash albo malarza. Oni postawia cala nasza polska spolecznosc na nogi i zrobia z nas regularsow w 1000 rozdan z wynikiem 1337bb/100 bo o longrunie to chlopaki chyba nie slyszeli :P

-500$ na prawie 2 tysiące rozegranych SnG to już chyba longran... Ale może się mylę ;)
PS. Jak dla mnie wątek bardzo trafiony - sama chciałam kiedyś taki założyć, ale zdaje się że na u nas na forum za krytykę (konstryktywną) można tylko zostać zjechanym

Wcale nie. Ale raz konstruktywna. A dwa, żeby chociaż trafiać konkretnie. Jak już poleciały konkretne nicki to przynajmniej wiemy o czym jest rozmowa. Bo tak to rzucanie oskarżeń na wszystkich kilkunastu czy kilkudziesięciu trenerów/video producerów ??

Ale z Olorionem to chyba kogoś poniosło ;o chciałbym wiedzieć do jakich konkretnie wyników się czepiacie. Bo wg mnie to jedna z najbardziej kompetentnych osób w temacie SnG na tym forum.

malarz1990

weź BmH młocie parowy się nie odzywaj !!! NA trenera na razie nie kandyduje i twoje komentarze są tutaj zbędne!!! Zajmij się lepiej swoją grą !!!
Mi zależy tylko na wysokim poziomie prowadzonych treningów