Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] PTR Grades

31 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
1,439 Wyświetlenia
RobredoV
PokerStrategist

Napisane przez Srubax

Napisane przez RobredoV
Śrubox ty tego w życiu nie zrozumiesz, bo tego się nie da zrozumieć, w to trzeba uwierzyć. Tak jak w Boga.

Ale mnie nawiedziło. Gadam jak jakiś prorok. :D

OK uwierzylem, jestem wyznawca idealnych statow, ktore w procesie kreacji wszechswiata zostaly wyryte na swietej skale w texasie

Trzymam cię za słowo.
Kto się jeszcze przyłączy.

robal123
PokerStrategist

This report card is created by comparing your stats with the stats of the 10 top winners at the stake selected. This does not tell you how to play, but how your style of play compares to the top 10 winners at your stakes.

Czyli dla rożnych limitów wartości "optymalne" mogą być inne. Co wiecej, mogą one być rożne dla rożnych pokerroomow.

Ostro siedzę w PTR i mogę powiedzieć, że są goście, którzy traca mimo, że mają same A+ i analogicznie, są gracze wygrywający mimoi iz ocena ich stylu gry nie jest zbyt dobra.

BSCpl
Oldschool Grinder

Napisane przez robal123
Ostro siedzę w PTR i mogę powiedzieć, że są goście, którzy traca mimo, że mają same A+ i analogicznie, są gracze wygrywający mimoi iz ocena ich stylu gry nie jest zbyt dobra.

Czyli życie ! Ni białe, ni czarne, ale szare jak papier do.... :facepalm:

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

W ramach podsumowania muszę napisać, że jednak jestem fishem :rage: :rage: :rage:

Nomedes
PokerStrategist

Napisane przez PMplast
W ramach podsumowania muszę napisać, że jednak jestem fishem :rage: :rage: :rage:

cud! cud! w koncu przejrzal na oczy! :D

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez Nomedes

Napisane przez PMplast

cud! cud! w koncu przejrzal na oczy! :D

:rage: :rage: :rage: :rage:

hoolender
PokerStrategist

Napisane przez robal123

Dużo jest z tego serwisu ludzi co grają 0,2 BB/100 po milionie rąk. A po ich wypowiedziach można sądzić że mają z 10BB/100....
Ale za to z rakebacku ciągną krocie. A zawsze myślałem że na fix limit warto pod rake grać:D

A teraz pytanie, czy PTR ma wszystkie sesje? Bo mi ostatnio dość często nie pokazuje sesji? Znaczy rozegram sesje a na PTR ani śladu o takowej.
Druga sprawa to fakt że czasem wyniki różnią się trochę, nie wiem z czego te różnice wynikają.

Nomedes
PokerStrategist

Napisane przez hoolender

Napisane przez robal123

Dużo jest z tego serwisu ludzi co grają 0,2 BB/100 po milionie rąk. A po ich wypowiedziach można sądzić że mają z 10BB/100....
Ale za to z rakebacku ciągną krocie. A zawsze myślałem że na fix limit warto pod rake grać:D

A teraz pytanie, czy PTR ma wszystkie sesje? Bo mi ostatnio dość często nie pokazuje sesji? Znaczy rozegram sesje a na PTR ani śladu o takowej.
Druga sprawa to fakt że czasem wyniki różnią się trochę, nie wiem z czego te różnice wynikają.

wynikaja z tego ze nie kazdy stolik jest od razu "wylapywany" przez dataminera, co rusz tworza sie nowe a stare zamykaja i znikaja, pozatym co jakis czas sa tez przerwy spowodowane aktualizacja serwerow itp. ale mysle ze 99% rak mimo wszystko PTR i tak wylapuje w longrunie ;)

na bank mniej niz 99%

Nomedes
PokerStrategist

Napisane przez Tokarwwl
na bank mniej niz 99%

no to 95% :f_confused:

Napisane przez Nomedes

Napisane przez Tokarwwl
na bank mniej niz 99%

no to 95% :f_confused:

imo jeszcze mniej :f_tongue: