Przejdź do forum
Przywitaj nowych tr...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Przywitaj nowych trenerów

69 Posty
55 Użytkownicy
0 Reakcje
6,859 Wyświetlenia
Nilmar
Oldschool Grinder

Witam,

Bardzo cieszę się z dołączenia do tak mocnej ekipy pokerstrategy.com _thumbsup:

Jest to mój debiut jako producenta video dlatego proszę o jak najwięcej sugestii zmian i rzeczy do poprawy żeby filmiki były coraz lepsze. Na początku pojawi się SR z turnieju za 11$, ponieważ wiem że większość z Was gra turnieje o zbliżonym wpisowym. Dalsze produkcje będą oczywiście zależały od Was - jeśli macie jakieś pomysły na filmiki mtt piszcie do mnie na priv albo w tym temacie.

Pozdrawiam!

Graty Nilmar - pozdrowienia z Nowego Sącza :D

bart87
Oldschool Grinder

Witamy. Dobry move PS :f_thumbsup:

Teraz "motywujcie" wszystkich do roboty i czekamy na nowe produkcje - szczególnie Grekzorby i Nilmara!

Kamil1010
Elite Grinder

@Gier32o

Pierw idzie sr z rush'a FR i ciężko o inne formy nagrania. Chyba że pojawią się jakieś ciekawe propozycje i "góra" się zgodzi to można pomyśleć nad inna forma przekazu. ;)

fidelloz
BlackMember

Siemacie :)

Szymoon
PokerStrategist

Bielanek _thumbsup:

PS. szkoda, że nie było Cie w Krk

No no, dzieje się, dzieje. Witamy!

planuję przynajmniej jeden film dotyczący sposobu analizy rąk, całej bazy i korzystania z filtrów.

Czekam z niecierpliwością.

Pozdrawiam.

karoldobo
PokerStrategist

Witam Was!
Najbardziej się cieszę z SnG/MTT :) :)

Gier32o
Oldschool Grinder

Napisane przez Kamil1010
@Gier32o

Pierw idzie sr z rush'a FR i ciężko o inne formy nagrania. Chyba że pojawią się jakieś ciekawe propozycje i "góra" się zgodzi to można pomyśleć nad inna forma przekazu. ;)

najgorszy wybor dla mnie, wolalbym wlasnie live na standardowych fr, fml :f_frown:

Grekzorba
PokerStrategist

Witam wszystkich członków PokerStrategy. Nazywam się Arkadiusz "Grekzorba" Liszewski.W pokera gram zawodowo ponad 3 lata. Specjalizuję się w mtt oraz w wieloosobowych sng. Debiutuję jako trener, dlatego wszelkie sugestie dotyczące mojej pracy będą mile widziane. Mam nadzieję, że dzięki moim produkcjom uda się zwiększyć zarówno Wasze jak i moje umiejętności turniejowe.

Delcrimo
Elite Grinder

jest radocha! Dobre wybory miło zobaczyć takie osoby w kręgów trenerów na ps.com , nie mogę się doczekać filmików szkoleniowych ;) Pozdrawiam

Napisane przez Grekzorba

Witam wszystkich członków PokerStrategy. Nazywam się Arkadiusz "Grekzorba" Liszewski.W pokera gram zawodowo ponad 3 lata. Specjalizuję się w mtt oraz w wieloosobowych sng. Debiutuję jako trener, dlatego wszelkie sugestie dotyczące mojej pracy będą mile widziane. Mam nadzieję, że dzięki moim produkcjom uda się zwiększyć zarówno Wasze jak i moje umiejętności turniejowe.

Cześć Arek,

bardzo miło mi Cię u nas powitać :) Słyszałem o Tobie dużo dobrego i jestem pewien, że Twoje produkcje będą dla wszystkich bardzo kształcące, a Ty również będziesz miał z kim skonfrontować i przedyskutować swoje ręce i zagrania :)

Napisane przez Kamil1010

@Gier32o

Spokojnie, dożyjemy i live i wszystkiego :)

Napisane przez Nilmar

Witam,

Bardzo cieszę się z dołączenia do tak mocnej ekipy pokerstrategy.com _thumbsup:

Jest to mój debiut jako producenta video dlatego proszę o jak najwięcej sugestii zmian i rzeczy do poprawy żeby filmiki były coraz lepsze. Na początku pojawi się SR z turnieju za 11$, ponieważ wiem że większość z Was gra turnieje o zbliżonym wpisowym. Dalsze produkcje będą oczywiście zależały od Was - jeśli macie jakieś pomysły na filmiki mtt piszcie do mnie na priv albo w tym temacie.

Pozdrawiam!

Bardzo się cieszę, że będziesz dla nas nagrywał Nilmar :) Już się raduję na Twoje produkcje _pleased:

pyszalek
BlackMember

Witam serdecznie w najsilniejszej spolecznosci MTT w polsce i w ekipie najlepszych graczy MTT online w tym kraju :)

Janosikgdy
Oldschool Grinder

Zapolek, czytałem od początku istnienia Twojego bloga na konkurencyjnej stronie, zawsze Tobie gorąco kibicowałem.
Cieszę się bardzo mając teraz możliwość czerpania wiedzy od Ciebie,

Świetna robota staff :D :D :D :D

Po pierwsze wszystkim dziękuję za miłe przywitanie naszych gwiazd, a po drugie chciałem wam powiedzieć, że produkcje będą na prawdę klasa.

Każdy znajdzie coś dla siebie. Sam nie mogę się już doczekać filmów.

TheBluffPL
Elite Grinder

robi się tutaj mały Real Madryt :)

gratulacje i powodzenia

simon1989
BlackMember

Napisane przez pyszalek
Witam serdecznie w najsilniejszej spolecznosci MTT w polsce i w ekipie najlepszych graczy MTT online w tym kraju :)

Szlachta !! ;)

Solidny add-on ;) Arek, N1lmar, Zapol solidnie panowie ;)

Witam wszystkich :)

YasQ
Oldschool Grinder

Czesc nowi trenerzy

persii
PokerStrategist

cze trenery