Napisane przez Grekzorba
Witam wszystkich członków PokerStrategy. Nazywam się Arkadiusz "Grekzorba" Liszewski.W pokera gram zawodowo ponad 3 lata. Specjalizuję się w mtt oraz w wieloosobowych sng. Debiutuję jako trener, dlatego wszelkie sugestie dotyczące mojej pracy będą mile widziane. Mam nadzieję, że dzięki moim produkcjom uda się zwiększyć zarówno Wasze jak i moje umiejętności turniejowe.
Cześć Arek,
bardzo miło mi Cię u nas powitać
Słyszałem o Tobie dużo dobrego i jestem pewien, że Twoje produkcje będą dla wszystkich bardzo kształcące, a Ty również będziesz miał z kim skonfrontować i przedyskutować swoje ręce i zagrania
Napisane przez Kamil1010
@Gier32o
Pierw idzie sr z rush'a FR i ciężko o inne formy nagrania. Chyba że pojawią się jakieś ciekawe propozycje i "góra" się zgodzi to można pomyśleć nad inna forma przekazu.
Spokojnie, dożyjemy i live i wszystkiego
Napisane przez Nilmar
Witam,
Bardzo cieszę się z dołączenia do tak mocnej ekipy pokerstrategy.com ♠_thumbsup:
Jest to mój debiut jako producenta video dlatego proszę o jak najwięcej sugestii zmian i rzeczy do poprawy żeby filmiki były coraz lepsze. Na początku pojawi się SR z turnieju za 11$, ponieważ wiem że większość z Was gra turnieje o zbliżonym wpisowym. Dalsze produkcje będą oczywiście zależały od Was - jeśli macie jakieś pomysły na filmiki mtt piszcie do mnie na priv albo w tym temacie.
Pozdrawiam!
Bardzo się cieszę, że będziesz dla nas nagrywał Nilmar
Już się raduję na Twoje produkcje ♠_pleased: