Witam serdecznie wszystkich nowych trenerów
Życzę owocnej pracy i dużej liczby fanów ♠_thumbsup:
Witam serdecznie wszystkich nowych trenerów
Życzę owocnej pracy i dużej liczby fanów ♠_thumbsup:
Napisane przez Kamil1010
Stawki nl10-nl100 udało mi się przejść w przeciągu dwóch miesięcy ubiegłego roku
Ja też chce!
btw. Tak też cos czułem, ze Nilmar bedzie niedlugo trenerem :).
GL wszystkim!
wow filip wielkie propsy
wiedzialem, że Nilmar prędzej czy później dołączy do ekipy
Napisane przez gadouk
Napisane przez salyk
Napisane przez gadouk
kto toGrekzorba![]()
Gracze MTT i SnG na pewno go kojarzą
![]()
chyba sie zaliczam a nie kojarze dlatego pytam
![]()
Jeden z najlepszych polskich graczy MTT. Ma sporo ładnie scashowanych turniejów pokroju Sunday Million, Warm-up. Już nie mogę się doczekać jego filmików, mam nadzieję że nie będą to produkcje głównie dla diamentów.
Witam, niektórych ponownie, have fun.
Super posunięcie!
Dwóch trenerów MTT
:f_thumbsup:.
Pozdro!
Gratulacje za zatrudnienie Destrukta:f_thumbsup: Ogromna wiedza, doświadczenie trenerskie, czego chcieć więcej?:D Coś czuję, ze jego filmiki zrobią niezłą furorę na forum:)
Hej wszystkim! ♠_thumbsup:
Po pierwsze chciałem pogratulować całej ekipie tak owocnych nabytków, jak na jeden nabór chyba nikt nie spodziewał się lepszych rezultatów! Dziękuję za danie mi szansy uczestniczenia w rozwoju użytkowników Poker Strategy. Postaram się być dobrym dopełnieniem pracy Zapolka, który to jest z pewnością jednym z najlepszych graczy HU SNG! Tutaj zamieszczam swój wykres z ostatnich 2k turniejów:
Tak od siebie chciał bym zaprosić wszystkich do działu HU SNG na naszym forum! Mimo iż na razie moim zadaniem będzie tworzenie filmów, to na pewno w miarę wolnego czasu będę tam zaglądał i starał się pomagać w różnych ciekawych przemyśleniach, oraz sam kierował się do Was z pomocą. Niech HU SNG rosną w siłę!!! ♠_thumbsup:
Napisane przez arcymaster
Gratulacje za zatrudnienie Destrukta:f_thumbsup: Ogromna wiedza, doświadczenie trenerskie, czego chcieć więcej?:D Coś czuję, ze jego filmiki zrobią niezłą furorę na forum:)
+1
mialem z nim szkolenie, wiedza pokroju "The Thin Rd Line" w malym palcu i do tego potrafi przekazac
Witam wszystkich!
Od siebie na poczatek skromnie napisze, ze dam z siebie wszystko, aby moje filmiki byly jak najlepsze i abyscie mogli sie z nich jak najwiecej nauczyc! Na poczatku startuje z seria dla poczatkujacych, ktora zapewniam bedzie BARDZO CIEKAWA :), ale w przyszlosci bedzie juz tylko ciekawiej , w planach mamy takze serie filmikow z high stakeowych HU SNG.
Wkrotce mozecie oczekiwac pierwszego filmiku w moim wydaniu
Pozdrawiam!
Cześć,
Również witam wszystkich trenerów i userów, cieszę się że będę mógł dalej rozwijać się jako coach i gracz pod skrzydłami PokerStrategy.
W filmikach będę chciał przede wszystkim skupić się na teorii gry a cała wiedza będzie przeznaczona dla stawek od NL25 do NL200. Mam nadzieję że powstanie kilka wartościowych produkcji pod kątem GTO zarówno pre jak i post flop, a także planuję przynajmniej jeden film dotyczący sposobu analizy rąk, całej bazy i korzystania z filtrów. Pojawi się również przynajmniej jedno session review dotyczące konceptów gry na turnie i riverze. Jeżeli będą po pewnym czasie tematy które będziecie chcieli abym omówił to ogromna prośba do Was -> zawsze piszcie na PM, wszystkie produkcje które powstaną są robione dla Was i zrobię co tylko możliwe aby ich wartość merytoryczna była jak najwyższa.
Kilka informacji o mnie i moich umiejętnościach, w tym roku po pewnej przerwie w grze grindowałem limity od NL100 do NL600 z winratem ponad 6bb/100 co przy granej ilości stolików myślę że jest dobrym wynikiem. Dodatkowo do czerwca tego roku prowadziłem z Leszkiem (Lechrumski) firmę investace gdzie miałem przez rok możliwość organizowania i prowadzenia szkoleń dla graczy z różnych stawek. Cały projekt zrzeszał mnóstwo świetnych graczy jak Yac czy ManYac i na pewno dał mi bardzo dużo doświadczenia. Przez cały ubiegły rok prowadziłem również dużo prywatnych coachingów dla graczy ze stawek do NL200 włącznie (dzięki Arcymaster i ichimeee za rekomendacje
).
Na koniec mogę jeszcze dodać że swoje przemyślenia dotyczące gry i mindsetu będę na pewno zamieszczał na blogu który założymy wspólnie z Lechemrumskim pod koniec tego miesiąca. Mam nadzieję że będzie bardzo ciekawie
Pozdrawiam i do usłyszenia niebawem.
Destrukt