Przejdź do forum
Przywitaj nowych tr...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Przywitaj nowych trenerów

69 Posty
55 Użytkownicy
0 Reakcje
6,858 Wyświetlenia

Witam serdecznie wszystkich nowych trenerów ;)

Życzę owocnej pracy i dużej liczby fanów _thumbsup:

Nasir99
Oldschool Grinder

Witam bardzo serdecznie.

AliAli
Elite Grinder

czy naprawde potrzeba az 2 trenerow sng hu? = OO

ale witam :P

Winnc
PokerStrategist

Napisane przez Kamil1010
Stawki nl10-nl100 udało mi się przejść w przeciągu dwóch miesięcy ubiegłego roku

:O
Ja też chce! :D

btw. Tak też cos czułem, ze Nilmar bedzie niedlugo trenerem :).

GL wszystkim!

SeBiX7
PokerStrategist

wow filip wielkie propsy :f_thumbsup:

wiedzialem, że Nilmar prędzej czy później dołączy do ekipy ;)

Miloszpoker2
Oldschool Grinder

witam nowych kołczów! Przyjemniej pracy!

Dzieki PS

perun86
PokerStrategist

Napisane przez gadouk

Napisane przez salyk

Napisane przez gadouk
kto toGrekzorba ?(

Gracze MTT i SnG na pewno go kojarzą ;)

chyba sie zaliczam a nie kojarze dlatego pytam ;)

Jeden z najlepszych polskich graczy MTT. Ma sporo ładnie scashowanych turniejów pokroju Sunday Million, Warm-up. Już nie mogę się doczekać jego filmików, mam nadzieję że nie będą to produkcje głównie dla diamentów. :P

WP PokerStrategy!

Nilmar to jest to na co tygryski mtt czekają najbardziej :D

Jatzek3
Elite Grinder

W sile kupa. :D

imgoingtomirage
PokerStrategist

Witam, niektórych ponownie, have fun.
Super posunięcie!
Dwóch trenerów MTT :f_love: :f_thumbsup:.

Pozdro!

kNoq001
PokerStrategist

niezle wzmocnienia _thumbsup:
pjona _wink:

Gratulacje za zatrudnienie Destrukta:f_thumbsup: Ogromna wiedza, doświadczenie trenerskie, czego chcieć więcej?:D Coś czuję, ze jego filmiki zrobią niezłą furorę na forum:)

Bielanek
BlackMember

Hej wszystkim! _thumbsup:

Po pierwsze chciałem pogratulować całej ekipie tak owocnych nabytków, jak na jeden nabór chyba nikt nie spodziewał się lepszych rezultatów! Dziękuję za danie mi szansy uczestniczenia w rozwoju użytkowników Poker Strategy. Postaram się być dobrym dopełnieniem pracy Zapolka, który to jest z pewnością jednym z najlepszych graczy HU SNG! Tutaj zamieszczam swój wykres z ostatnich 2k turniejów:

Tak od siebie chciał bym zaprosić wszystkich do działu HU SNG na naszym forum! Mimo iż na razie moim zadaniem będzie tworzenie filmów, to na pewno w miarę wolnego czasu będę tam zaglądał i starał się pomagać w różnych ciekawych przemyśleniach, oraz sam kierował się do Was z pomocą. Niech HU SNG rosną w siłę!!! _thumbsup:

babel92
Oldschool Grinder

witam wszystkich trenerów :) świetne wzmocnienia _thumbsup:

zapowiada sie grubo ;D nie moge sie juz doczekac filmikow! keep it up :f_thumbsup:

ichimeee
PokerStrategist

Napisane przez arcymaster
Gratulacje za zatrudnienie Destrukta:f_thumbsup: Ogromna wiedza, doświadczenie trenerskie, czego chcieć więcej?:D Coś czuję, ze jego filmiki zrobią niezłą furorę na forum:)

+1

mialem z nim szkolenie, wiedza pokroju "The Thin Rd Line" w malym palcu i do tego potrafi przekazac

pankarek
Oldschool Grinder

Witam wszystkich!

Od siebie na poczatek skromnie napisze, ze dam z siebie wszystko, aby moje filmiki byly jak najlepsze i abyscie mogli sie z nich jak najwiecej nauczyc! Na poczatku startuje z seria dla poczatkujacych, ktora zapewniam bedzie BARDZO CIEKAWA :), ale w przyszlosci bedzie juz tylko ciekawiej , w planach mamy takze serie filmikow z high stakeowych HU SNG.

Wkrotce mozecie oczekiwac pierwszego filmiku w moim wydaniu :)

Pozdrawiam!

Cześć,

Również witam wszystkich trenerów i userów, cieszę się że będę mógł dalej rozwijać się jako coach i gracz pod skrzydłami PokerStrategy.

W filmikach będę chciał przede wszystkim skupić się na teorii gry a cała wiedza będzie przeznaczona dla stawek od NL25 do NL200. Mam nadzieję że powstanie kilka wartościowych produkcji pod kątem GTO zarówno pre jak i post flop, a także planuję przynajmniej jeden film dotyczący sposobu analizy rąk, całej bazy i korzystania z filtrów. Pojawi się również przynajmniej jedno session review dotyczące konceptów gry na turnie i riverze. Jeżeli będą po pewnym czasie tematy które będziecie chcieli abym omówił to ogromna prośba do Was -> zawsze piszcie na PM, wszystkie produkcje które powstaną są robione dla Was i zrobię co tylko możliwe aby ich wartość merytoryczna była jak najwyższa.

Kilka informacji o mnie i moich umiejętnościach, w tym roku po pewnej przerwie w grze grindowałem limity od NL100 do NL600 z winratem ponad 6bb/100 co przy granej ilości stolików myślę że jest dobrym wynikiem. Dodatkowo do czerwca tego roku prowadziłem z Leszkiem (Lechrumski) firmę investace gdzie miałem przez rok możliwość organizowania i prowadzenia szkoleń dla graczy z różnych stawek. Cały projekt zrzeszał mnóstwo świetnych graczy jak Yac czy ManYac i na pewno dał mi bardzo dużo doświadczenia. Przez cały ubiegły rok prowadziłem również dużo prywatnych coachingów dla graczy ze stawek do NL200 włącznie (dzięki Arcymaster i ichimeee za rekomendacje :) ).

Na koniec mogę jeszcze dodać że swoje przemyślenia dotyczące gry i mindsetu będę na pewno zamieszczał na blogu który założymy wspólnie z Lechemrumskim pod koniec tego miesiąca. Mam nadzieję że będzie bardzo ciekawie :)

Pozdrawiam i do usłyszenia niebawem.
Destrukt

Gier32o
Oldschool Grinder

@Kamil1010:

Bedziesz nagrywał filmiki live czy sr? Rush czy kilka stołów FR?