Przejdź do forum
Pokonałem downswing...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Pokonałem downswinga!

7 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
809 Wyświetlenia

Pokonałem downswinga! _cool: _cool: _cool:

Przy 5-tym tysiącu szły same mega super ręce, każdy flushdraw dawał flusha, każda para dawała seta, każdy megaSuperKomboDrawz30Outami dawał... nic ... a przeciwnikowi dochodziły fule czy karety czy inne dziwne rzeczy.

Przy 9-tym tysiącu był tak naprawde kryzys, dobrze szło a nagle w kilka rąk się o 50$ skorygowało.

Przy 15-tym tysiącu zmiełem troche 'taktyke'. Większy nacisk na table selection, 6 stołów zamiast 8miu i większa agresja preflop/flop. Z działu 'ocena rąk' przejrzałem chyba wszystkie oceny KQ/KJ/KT/QJ/QT z ostatnich paru miesięcy. _evil:

:) _thumbsup:

6 odpowiedzi
Thorek

No ładnie od 16k wygląda wykresik. Teraz kontynuj to powyżej kreski :). Dobrze, że nie poszedłeś zasadą klin klinem, tylko zacząłeś szukać rzeczy, które mogą poprawić twoją grę. Jak widać wyszło na dobre.

simon1989

Wg. Twojego opisu to nie był downswing :D Ale gratuluje poprawy gry i zaciętości.

Zresztą downswinga nie da się pokonać bo takie coś w ogóle nie istnieje :P ale ogólnie cieszę się że los się odwrócił i gra idzie lepiej

salyk

Może to jednak była słaba gra? A teraz nabrałeś skilla i od razu idzie lepiej? Nie poprzestawaj analizować rozdań _thumbsup: To jest świetna forma nauki ;)

Olorion

whiler

0.02BB/100 :f_thumbsup:

zawsze lepiej mieć taki wykres, niż ten drugi - symetryczny do $0 ;]