Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] FishRoom

11 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
878 Wyświetlenia

Wiem że już było dużo takich tematów ale ogólnie nie jest to ogarnięte dobrze.Więc chciałbym żebyście tu napisali jakie, room najlepsze i pod jakim względem z tego co czytałem po forach to najczęściej jest tak:Mniej osób,mniej stołów+ Większe bonusy+więcej fishów. Tak ja to analizowałem może jest inaczej ale.Czy bardziej się opłaca na początek udać się np: Na s* bo dużo osób i dużo stołów do wyboru czy np Cake Poker bo rakeback chociaż na micro to nie za bardzo istotny i jakieś tam bonusy.Co o tym sądzicie?

10 odpowiedzi

Witaj

Dlatego jest tak wiele takich samych tematów że nikt nigdy nie odpowie Ci precyzyjnie na to pytanie , można jedynie ogólnie opisać pokerroomy (co już raczej jest zrobione w starych wątkach) ale który pokerroomy będzie dla Ciebie najlepszy to Ci chyba nikt nie powie. z resztą jak już to napisz chociaż odmianę + limity :D

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Na strategię BSS NL2-NL5^^

AutystycznyAndrzej

Na mikro mikro skup się na rakeback. Na tych stawkach płacisz ~10+bb/100 rake więc dobry rakeback podnosi Twój winrate i co istotne jest stabliny, więc możesz grać breakeven / mieć downswing i być do przodu. A na tych stawkach praktycznie każdy gracz powinien być do pokonania musisz się skupić na rozwoju swojego skilla.

Inna bajka kiedy grasz NL1000 i rake wynosi "grosze", a trudno o słabych rywali. Dlatego teraz patrz żebyś miał stabliny rakeback, bo fishów na tych stawkach powinieneś znaleźć na każdym stoliku.

thesis71

DucePoker - rb33% to nawet przy micro stawkach jest sporo tym bardziej że co tygodzień zasila Twój bankroll :-). Generalnie tylko raz na CAKE zagrałem ten limit i to tylko dlatego że byłem ciekawy. Goście grają tam by być w grze więc już wiesz jaki poziom :-).

JogaSensei

a co polecicie do grania sng 9-10 os, nie turbo,z wpisowym ~3 dol?
chodzi mi glownie albo o przyzwoity rakeback, albo o maly rake. mile widziana do tego bylaby spora frekwencja, tak zeby nie czekac na stolik dluzej niz 2 minuty.
aktualnie gram na party ale na mikro stawkach rakeback praktycznie nie istnieje, a rake jest ogromniasty ;s

dabekkk

JogaSensei - wydaje mi sie ze FTP o kazdej godzinie znajdziesz ludzi i rakeback przedewszystkim :)

Na FTP praktycznie z miejsca będziesz miał nowe SnG w godzinach wieczornych :)

JogaSensei

a jak tam jest z rakebackiem? za punkty bonusy sa, czy jest wyplacany na konto? jesli na konto to co jaki okres czasu?

jurata

27% w kazdy piatek

Sterwor

Moim zdaniem grajac takie wysokie stawki powinienes zrobic powazna selekcje poker roomy gdyz nie na kazdym mozna spotkac duzo fishow. Biorac pod uwage te limity trzeba skupic sie na wyszukaniu roomy gdzie przynajmniej 1 z graczy byl przegrywajacym.