Hej,
a zmieniłeś coś w konfiguracji? Wgrałeś może aktualizacje systemu Windows? Czy cokolwiek, co mogłoby być przyczyną "nagłej" zmiany?
Pozdrawiam
Hej,
a zmieniłeś coś w konfiguracji? Wgrałeś może aktualizacje systemu Windows? Czy cokolwiek, co mogłoby być przyczyną "nagłej" zmiany?
Pozdrawiam
Nic. Po prostu włączyłem kompa z zamiarem gry w pokera, odpaliłem SideKicka na zasadzie "a nuż zadziała"... I zadziałało
SideKick działał, ale zainstalowałem William Hill'a po polsku i działać przestał :/ Soft musi być po ang, czy wystarczy coś zmienić?
Hej,
oprogramowanie pokerowe oraz historia rozdań musi być po angielsku. W przeciwnym razie SideKick nie czyta rozdań.
Pozdrawiam
Witam
Otóż mam taki problem, iż program zainstalował się, ale podczas wczytywania okna z logowaniem wyskakuje mi otóż taki problem:
Zainstalowałem:
net framework 2.0 sp2
net framework 3.0 sp2
net framework 3.5 sp1
net framework 4.0
i zaktualizowałem windows do sp3
I już nie wiem co dalej mam zrobić
Pomożecie ?
Hej asmayster,
widziałem, że otrzymałeś od nas odpowiedź w tickecie. Jeśli będziesz miał dodatkowe pytania, to pisz śmiało
Pozdrawiam
Witam,
Nie mogę synchronizować SideKicka z kontem na Pokerstars.dk
SideKick nie wykrywa nic.

Witam mam problem z logowaniem sie i caly czas mam odpalonego sidekicka jako gosc. wpisuje login i haslo tak jak na poker strategy ale nie chce mnie zalogowac. Wie moze ktos w czym tkwi problem?
Witam,
Czy SideKick włączacie z uprawnieniami administratora? Na jakim systemie go uruchamiacie? Czy otrzymujecie jakikolwiek komunikat podczas uruchamiania programu?
Pozdrawiam.
napisałem wątek, ale rozwiązałem go juz na własna rękę.
więc usunąłem mojego posta, zeby nie robił zamętu
Cześć! Zainstalowałem Sidekicka i mam ten sam problem co kolega 3 posty wyżej. W oknie logowania wyrzuca błąd, że nie można się zalogować. Dane są poprawne, zmieniałem hasło ze 2 razy żeby być pewnym. Czy może to mieć coś wspólnego z tym, że na stronie loguje się przez konto z facebooka?
Ktoś coś poradzi?
Witaj HarCherry,
Dziwne...
Czy na PokerStrategy.com możesz się zalogować za pomocą Twojego loginu/hasła?
Pozdrawiam.
Hej,
Odinstaluj i ponownie zainstaluj najnowszą wersję programu SideKick.
Jeśli to nie pomoże to wyślij nam zrzut z okna logowania do SideKick z widokiem na błąd, który otrzymujesz:
Pozdrawiam.
Witaj Karolp512,
Windows Xp nie jest już wspierany i aktualizowany przez Microsoft
Będzie więc coraz mniej programów, które oficjalnie działają na tym systemie:
-> Microsoft kończy wsparcie dla Windowsa XP: ostrzeżenie dla pokerzystów
Pozdrawiam.
No trudno, bywa. Są jeszcze jakieś programy oprócz PT4 i HM2, które będą zbierały moje ręce? Tak naprawdę wystarczy żeby pokazywały mi tylko ilość rozegranych rąk w ciągu sesji.
Cześć Karolp512.
Alternatywą dla wymienionych przez Ciebie programów może być fpdb. Jest on nieco trudniejszy w obsłudze niż najpopularniejsze trackery, jednak da się do niego przywyknąć.
Pozdrawiam
Dzięki smoku!
Właśnie go ogarniam, w sumie ten program ma wszystko czego potrzebuję.