Hej Witcher1990,
sprawdź, czy historia rozdań jest zapisywana w języku angielskim. Jeśli nie, to zmień język historii rozdań na angielski.
Pozdrawiam
Hej Witcher1990,
sprawdź, czy historia rozdań jest zapisywana w języku angielskim. Jeśli nie, to zmień język historii rozdań na angielski.
Pozdrawiam
Tak jest po angielsku bo używałem HM2. Historia zapisywana przez 9999dni.
Program się zainstalował, zalogowałem się i dostałem jakieś osiągnięcie za to ale rąk nie zbiera ustawione domyślnie app data/local/PS EU/HH
spróbuję re instalki bo widzę, że do końca coś się popsuło, nie chce się uruchomić lub wyskakuje brak odpowiedzi...
Daj znać, czy reinstalacja programu coś pomogła. Postaraj trzymać się poniższej kolejności:
1) Odinstaluj całkowicie oprogramowanie PokerStars (pamiętaj, aby zaimportować swoje notatki jeśli takie posiadasz)
2) Usuń wszystkie pozostałości po poprzedniej instalacji oprogramowania PokerStars
3) Odinstaluj oprogramowanie SideKick (usuwając wszystkie pozostałości po tym programie na Twoim komputerze)
4) Pobierz i zainstaluj oprogramowanie PokerStars z naszej strony (pamiętaj aby po instalacji włączyć opcję "Wymiana informacji")
5) Sprawdź, czy poprawnie ustawione są foldery z zapisem hand-history i czy oprogramowanie oraz hand-history są w języku angielskim
6) Pobierz i zainstaluj oprogramowanie SideKick
Powodzenia
Nie reintalowałem starsów bo nie sądzę żeby to coś pomogło a zabawy jest zbyt dużo
Być może to wina ścieżki do HH która u mnie wygląda tak C:\Users\ADAM\AppData\Local\PokerStars.EU\HandHistory\Witcher1866
Re instal Side kicka pomógł o tyle że teraz się uruchamia
Czy pobiera Ci teraz rozdania, czy nadal nie?
Widziałem, że założyłeś inny wątek w poszukiwaniu trackerów, dlatego nie jestem do końca pewien, jak wygląda w końcu z tym SideKick'iem.
Pozdrawiam
No waśnie nie działa;/ Poza tym znikał z paska tray tzn czasami było widać ikonę SK a czasami ona znikała choć dało się wybrać jakieś opcje programu. Hmm trochę mi to wygląda jakby nie działał z systemem operacyjnym windows 7 pro...
Nie mam pomysłu co jeszcze można by zrobić, instalacja w trybie czystego bootowania?
Nie sądzę, że ma to coś wspólnego z Windows 7 pro. Wydaje mi się, że coś może blokować programowi dostęp do internetu i przez to nie może on wystartować.
Niedawno mieliśmy podobny przypadek. Zajrzyj proszę do tego linka, może również u Ciebie można rozwiązać problem w ten sam sposób.
Pozdrawiam
Aaaa no jeśli to ma związek z połączeniem z internetem to na pewno wina poblokowanych portów w akademiku.... Z tego samego powodu przy próbie logowania do Titan poker program się zawiesza. Chyba tutaj jest pies pogrzebany.
Pewnie niedługo się wybieram do adma w tej sprawie to może i SK załatwię
Jak sprawdzić jakie porty potrzebuje do działania Side Kick?
Witam,
jeśli odpalisz SideKick'a, to otwórz sobie okienko windowsowe (polecenie cmd) i wpisz netstat -a. Tam zobaczysz wszystkie używane porty wraz z programami, które próbują się przez nie komunikować. W tan sposób powinno się udać ustalić, jakie porty są zamknięte.
Pozdrawiam
Mam mały problem. Spróbowałem ostatnio na krótko gry na batsafe, po czym powróciłem do partypoker. Po tej zmianie program Sidekick przestał rejestrować rozdania z platformy partypoker. Cały czas pokazuje konto z batsafe i rozdania tam rozegrane. Jak to zmienić???
Cześć pawelson,
obecnie SideKick nie wspiera PartyPoker, gdyż nie jest to nasz partnerski poker room. Jeśli PartyPoker zmieniło cokolwiek z swoim formacie zapisywania rozdań lub sposobie działania, SideKick nie musi działać.
Pozdrawiam
Hej,
Ogólnie nie działa SideKick to znaczy przy włączaniu występuje błąd.
Poniżej komunikat:

Ogólnie SideKick kiedyś działał, aż nagle przestał reagować na włączanie. Proces występował w Windows Task Manager, ale nic więcej z tego nie wynikało.
Obecnie komputer mam po formacie. Teraz występuje przynajmniej błąd ( wyżej wymieniony )
System:
XP
Service Pack 3
Próbowałem odpalać z wyłączonym PT4, TableScan Turbo, P*. (jak i odwrotnie). Problem dalej występuje.
Jeśli potrzebujecie jakieś info to dajcie znać to dodam.
Pozdrawiam
Cześć streetballplayer,
czy próbowałeś zainstalować .NET Framework 2.0? Jest to potrzebne do działania SideKicka.
Poza tym upewnij się, że nic nie blokuje dostępu do sieci (sprawdź w ustawieniach firewalla i programu antywirusowego).
Pozdrawiam
NET Framework 2.0 jest zainstalowany. Także sprawdziłem, przy wyłączonej zaporze i dalej ten sam błąd.
Zupełnie nie wiem co może być tego przyczyną.
Pozdrawiam i dziękuję za pomoc
Hm, trudno tak zdalnie udzielić trafnej diagnozy
A próbowałeś pobrać najnowszą wersję SideKick'a z naszej strony i ją zainstalować? Spróbuj, może akurat się uda.
Powodzenia.
A gdzie docelowo instaluje się program ? Bo chciałbym go dodać do wyjątków zapory ale nie mogę znaleźć lokalizacji......
bo mi przy uruchamianiu wywala błąd "aplikacja nie odpowiada" i koniec. Za każdym razem muszę go od nowa instalować żeby odpalić
czyli jak zainstaluje to działa OK ale jak tylko go wyłączę to później już się nie uruchomi i muszę znów instalować
Witam. Mam problem z SideKick'iem. Gram na William Hill Poker, zapisywanie rąk mam włączone, a SideKick nie pobiera statystyk. Mam Win 7.
Hej LukeKazik,
czy masz na myśli, że SideKick nie czyta zapisanych rozdań?
Czy masz uruchomionego SideKicka jako administrator? Czy William Hill jest zainstalowany w domyślnej lokalizacji? Czy SideKick działa z innym poker roomem?
Pozdrawiam