Witam,
Chciałem się dzisiaj zabrać za promocję Level Up z SideKick i niestety coś nie bangla :/ Wcześniej miałem oprogramowanie w języku poselskim i nie SideKick nie widział rąk, wczoraj stawiałem system (Win7 x64 HomeEdition) od nowa dlatego też pobrałem od nowa soft, zainstalowałem w wersji ENG, później poszedł HM2, instalacja + przywrócenie poprzedniej bazy danych i na koniec Side Kick. W sofcie pokerowym ustawione zapisywanie rąk, w HM2 auto detect nie wykrywał mi folderów z historią rąk więc zrobiłem to ręcznie (z tego co pamiętam kiedyś WH tworzył dla historii rąk folder w C:\Poker..., teraz widzę, że całość znajduje się w C:\Users\...\AppData\Local\William Hill Poker\History - od dawna to tak? W HM2 oczywiście zgodnie z pierwszym postem Offset time jest na autodetect i niestety SideKick nie działa, nie wyłapuje żadnej z rąk. Pomyślałem, że to wina HM2 więc go wyłączyłem i to samo - nie działa. Komuś side kick łapie ręce z WH?
Inna sprawa - przy ustawieniu Offset time w HM dla dla ipokera na auto (to jest 2 godziny) HM przy każdej zaimportowanej ręce ma zły czas, zamiast 17 jest 18, lub przy ustawieniu czasu w lobby ipkoer na local (prawy górny róg w lobby) HM łapie ręce z 17 i wyświetla 19. Można to jakoś zgrać, żeby czas rozegrania ręki zgadzał się z rzeczywistym. Bo zakładam, że ustawienie offset na 0 spowoduje, że SideKick nie będzie działał, tak?
Dodam, że z starsami działa wszystko dobrze.