Przejdź do forum
Poker room dla Cieb...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Poker room dla Ciebie

1,875 Posty
599 Użytkownicy
13 Reakcje
196.2 K Wyświetlenia
Cyyri
PokerStrategist

Witam
Gram już trochę, ale obecnie to co widzę w sieci Ipoker mnie odstrasza od tego roomu... a mianowicie gram SH NL10 w godzinach od 20-22 ilość stołów powyzej vpip 20 można policzyć na palcach jednej ręki... reszta to stoły z ante i innymi urozmaiceniami... Gram na WH obecnie... Myślałem nad przejściem na Betfair i jeszcze raz pograć na ipoker..ale to ta sama sieć , a oni mają jak dobrze sie orientuje wspólną pulę graczy/stołów itp...

Czy nie ma żadnej innej alternatywy poza Pokerstars, gdzie stołów jest od groma i nie problemu ze znalezieniem 6-8 stołów do gry, a i soft jest bardzo przyjemny...

Jak coś się pojawiło nowego , proszę napisać i doradzić...
Rozważam opcje zmiany rooomu , ale szukam alternatywy dla pokerstars.. akurat tego konta nie mam podpietego pod pokerstrategy :(((

Odpowiedz
Cytat
Skibcio Autor wątku
Skibcio
PokerStrategist

Witaj Kuba242,

Spoiler

Napisane przez Kuba242

Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)

NL / NL speed poker

Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)

NL5

Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?

short handed, coraz częściej speed poker

Ile czasu poświęcasz na grę?

Mogę poświęcić średnio 2 - 3 godziny dziennie. Ewentualnie po 5 - 6 godzin 3 razy w tygodniu. Na pewno nie więcej.

Jaki jest Twój obecny bankroll?

100-150$

Na których poker roomach posiadasz już konto (przypisane/nieprzypisane do PokerStrategy.com)?

Przypisane:

everest, 770poker, williamhill, bet365

nieprzypisane:

pokerstars, 888poker, cherrypoker, partypoker

Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące?

Przejść na NL10

Grałem do tej pory na poker770, ale traffic jest raczej mały, szczególnie na speed pokerze

Dlaczego uważasz, że trafik na Speed Pokerze jest mały? Na chwilę obecną jest 250 osób na nl5. Gra jest płynna przy ok. 100 osobach. Tylko na PokerStars jest większa ilość graczy na Zoom Poker.

Wariant szybkiego pokera znajdziesz także w sieci Microgaming. Na nl10 € jest teraz 130 graczy, nie ma niższego limitu. W sieci Ongame trafik jest jeszcze mniejszy.

Więc Twój wybór ogranicza się tak na prawdę do poker roomów z sieci iPoker oraz PokerStars. Ja wybrałbym jednak sieć iPoker ponieważ posiadasz już bazę danych na przeciwników oraz notatki, jeśli je robiłeś.

Warto zainteresować się Betfair Poker ponieważ jest tam organizowanych wiele promocji, m.in. === Wyścigi punktów 10 000 $ na Betfair Poker === lub https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=359986. Przy czym w wyścigu rake'u musiałbyś grać na wyższych stawkach aby załapać się na listę. W marcu promocje te mogą się zmienić dlatego warto odwiedzać nasze forum.

Polecam także zapoznać się z materiałami szkoleniowymi z Betfair Poker, które zostały nagrane na Speed Poker nl10:

-> Grind na NL10 Speed Hold'em część 1 i 2

Betfair Poker

- promocje i informacje

- VIP System

- bonus od pierwszej wpłaty

- Wyścig punktów po 10 000 $ na Betfair Poker

- The Bank Job: wygraj do 300 $

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Skibcio Autor wątku
Skibcio
PokerStrategist

Witaj Wlossy,

Spoiler

Napisane przez Wlossy

1. Gram FL4, planuję wraz z budową bankrolla piąc się wyżej. Po przebrnięciu przez niskie stawki przejśc na NL. Staram się budowac rolla od mikrusów. :D

2. Tak jak już napisałem - głównie FL4, czasami jakiś turniej, który odpowiada swoim wpisowym do wysokości mojego bankrolla.

3. Full ring.

4. Godzina dziennie, jeśli będę miał źródła (po wyrobieniu statusu srebrnego) będę poświęcał też czas nauce, narazie wszystkie artykuły dostępne na moim statusie przeczytałem, na analizę rozdań nie mam statusu.

5. Bankroll - 20$, bankroll management - 300 big betów.

6. Chcę doskonalic swoją grę. Wyrobic status, by analizowac rozdania i piąc się po limitach.

Mam konto na P*, i wszystko byłoby w porządku, gdyby nie to, że PokerStrategy poznałem później. Konto nie jest przypięte, w efekcie czego nie wyrabiam StrategyPoints. Założyłem konto na Poker 770, ale zniechęciły mnie ogromne pustki. Szukam pokerrooma, na którym widac jakas aktywosc, można pograc, znalezc dochodowy stol. Byłbym również zadowolony, gdybym mógł na pokerromie otrzymac jakis fundusz na start, ale nie jest to priorytetem (nie chcę kosztem paru dolarów na start tracic ciekawszą ofertę innego pokerroomu).

Niestety ze znalezieniem stołów FL FR jest pewien problem. Jest to bardzo rzadka odmiana i na wielu poker roomach ich po prostu nie ma. Często ten typ stolików w ogóle nie występuje w ofercie danej platformu.

Jeśli masz zamiar w przyszłości grać NL to ja sugerowałbym już teraz zacząć grać na stołach NL.

Otwierając konto na Betfred Poker, po wpłaceniu własnej gotówki otrzymasz tokeny turniejowe o wartości 10 £ oraz bonus od depozytu w wysokości 250% wpłaconej kowoty. Uważam, że w Twoim przypadku jest to najlepsze rozwiązanie. Dodatkowo po wpłaceniu własnych środków otrzymasz srebrny status na PokerStrategy.com. Otrzymasz więc dostęp do nowych materiałów, o których wspomniałeś.

Betfred Poker

- promocje i informacje

- VIP Club

- Darmowe 10 £ w tokenach turniejowych na Betfred Poker

Jeśli zdecydujesz się wybrać Betfred Poker to skorzystaj z instrukcji, która została pogrubiona. Jest to konieczne aby otrzymać tokeny turniejowe.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Skibcio Autor wątku
Skibcio
PokerStrategist

Witaj Cyyri,

Spoiler

Napisane przez Cyyri

Witam

Gram już trochę, ale obecnie to co widzę w sieci Ipoker mnie odstrasza od tego roomu... a mianowicie gram SH NL10 w godzinach od 20-22 ilość stołów powyzej vpip 20 można policzyć na palcach jednej ręki... reszta to stoły z ante i innymi urozmaiceniami... Gram na WH obecnie... Myślałem nad przejściem na Betfair i jeszcze raz pograć na ipoker..ale to ta sama sieć , a oni mają jak dobrze sie orientuje wspólną pulę graczy/stołów itp...

Czy nie ma żadnej innej alternatywy poza Pokerstars, gdzie stołów jest od groma i nie problemu ze znalezieniem 6-8 stołów do gry, a i soft jest bardzo przyjemny...

Rozważam opcje zmiany rooomu , ale szukam alternatywy dla pokerstars.. akurat tego konta nie mam podpietego pod pokerstrategy :(((

Na wstępie chciałbym wyjaśnić jedną kwestię. W lobby poker roomów nigdy nie jest wyświetlane VPIP stołu tylko ilość graczy, która zobaczyła flop. Nie myl tych dwóch pojęć, bo oznaczają one zupełnie coś innego.

Na chwilę obecną jest 11 stołów z oglądalnością flopa powyżej 20%. Nie wystarczy mi obu rąk, żeby je policzyć, a wieczorem będzie pewnie jeszcze lepiej :f_wink: Prawdopodobnie ustawiłeś zbyt restrykcyjne filtry i wyłączyłeś część stołów.

Sieć iPoker znajduje się aktualnie na 2/3 pozycji jeśli chodzi o trafik (dużo zależy od przyjętego współczynnika). Jedynie na PokerStars jest większa pula graczy. Jest 10x większa. Trudno więc znaleźć poker room poza poker roomami z sieci iPoker oraz PokerStars.

Dlatego pomysł z przejściem na Betfair nie jest moim zdaniem zły.

Betfair Poker

- promocje i informacje

- VIP System

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Cyyri
PokerStrategist

Napisane przez Skibcio
Witaj Cyyri,

Spoiler

Napisane przez Cyyri
Witam

Na wstępie chciałbym wyjaśnić jedną kwestię. W lobby poker roomów nigdy nie jest wyświetlane VPIP stołu tylko ilość graczy, która zobaczyła flop. Nie myl tych dwóch pojęć, bo oznaczają one zupełnie coś innego.

Na chwilę obecną jest 11 stołów z oglądalnością flopa powyżej 20%. Nie wystarczy mi obu rąk, żeby je policzyć, a wieczorem będzie pewnie jeszcze lepiej :f_wink: Prawdopodobnie ustawiłeś zbyt restrykcyjne filtry i wyłączyłeś część stołów.

Sieć iPoker znajduje się aktualnie na 2/3 pozycji jeśli chodzi o trafik (dużo zależy od przyjętego współczynnika). Jedynie na PokerStars jest większa pula graczy. Jest 10x większa. Trudno więc znaleźć poker room poza poker roomami z sieci iPoker oraz PokerStars.

Dlatego pomysł z przejściem na Betfair nie jest moim zdaniem zły.

Betfair Poker
- promocje i informacje
- VIP System

Pozdrawiam.

Witam
Cieszę , że szybko mi doradziliście... widzę , że pisząc wieczorem pomyliłem się z tym vpip, przyda się to nowym graczą:)
Pisałem, że nie interesują mnie stoły z ante, deepem i innymi bajerami, czyste SH NL10 napisałeś , że ci rąk nie starcza.. dziwne jestem w UK u mnie jest 18,50 w PL 19.50 wchodzę na WH i widzę na Euro i Funt jedyne dostępne dla mnie stoły obecnie o to TO<<<

Pomijąc stoły ktore nie spełniają 20% oglądalności stoła hmm jest na szybko z 6-8 stołów... Dziwne ??
Jest też wklejony Filrt , nie ma w nim za dużo restrykcji... dodam, że jak dodam stoły turbo wskoczy co sprawdziłem 2 stoły...
Dlatego chcę jeszcze raz grzecznie spytać się , jak to wygląda na innym roomie w Ipoker i odpowiedź na pytanie czy cała sieć ma wspólne stoły ktorę mogę widzieć na każdym roomie podpiętym pod Ipoker>
Czy np. Befair ma jakąś pulę swoich stołow których Ja nie zobaczę bedąc na WH...
Bo jeśli nie ... to nie widzę żadnej alternatywy w roomach na Ipokerze Obecnie,chyhyba,że są jakieś inne rooomy np.888? jakieś roommy na ogame lub micrgame...chodź pewnie nie ma...ale wolę się tutaj spytać, przed podjęciem decyzje powrotu na Pokerstars...

Odpowiedz
Cytat
Kuba242
PokerStrategist

Witaj Kuba242,

Cytat:
Napisane przez Kuba242
Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)
NL / NL speed poker

Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)
NL5

Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?
short handed, coraz częściej speed poker

Ile czasu poświęcasz na grę?
Mogę poświęcić średnio 2 - 3 godziny dziennie. Ewentualnie po 5 - 6 godzin 3 razy w tygodniu. Na pewno nie więcej.

Jaki jest Twój obecny bankroll?
100-150$

Na których poker roomach posiadasz już konto (przypisane/nieprzypisane do PokerStrategy.com)?
Przypisane:
nieprzypisane:

Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące?
Przejść na NL10

Grałem do tej pory na poker770, ale traffic jest raczej mały, szczególnie na speed pokerze

Dlaczego uważasz, że trafik na Speed Pokerze jest mały? Na chwilę obecną jest 250 osób na nl5. Gra jest płynna przy ok. 100 osobach. Tylko na PokerStars jest większa ilość graczy na Zoom Poker.

Wariant szybkiego pokera znajdziesz także w sieci Microgaming. Na nl10 € jest teraz 130 graczy, nie ma niższego limitu. W sieci Ongame trafik jest jeszcze mniejszy.

Więc Twój wybór ogranicza się tak na prawdę do poker roomów z sieci iPoker oraz PokerStars. Ja wybrałbym jednak sieć iPoker ponieważ posiadasz już bazę danych na przeciwników oraz notatki, jeśli je robiłeś.

Warto zainteresować się Betfair Poker ponieważ jest tam organizowanych wiele promocji, m.in. === Wyścigi punktów 10 000 $ na Betfair Poker === lub https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread...hreadid=359986. Przy czym w wyścigu rake'u musiałbyś grać na wyższych stawkach aby załapać się na listę. W marcu promocje te mogą się zmienić dlatego warto odwiedzać nasze forum.

Polecam także zapoznać się z materiałami szkoleniowymi z Betfair Poker, które zostały nagrane na Speed Poker nl10:

-> Grind na NL10 Speed Hold'em część 1 i 2

Betfair Poker
- promocje i informacje
- VIP System

Pozdrawiam.

Na NL5 może i tak, ale na NL10 już nie. Wiem, że tam nie gram, ale nie chcę potem zmieniać roomu, jak przejdę na wyższe stawki. Na przykład teraz, o godzinie 01:14 na NL10 na 770poker jest 69 ludzi.
W każdym razie dzięki za pomoc.
Chciałem jeszcze spytać jak oceniacie "jakość" graczy na Starsach i w sieci iPoker oraz przypomnieć, że pytałem również o normalne stoliki FR NL5/NL10 ;)
Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Skibcio Autor wątku
Skibcio
PokerStrategist

Witaj Cyyri,

Musiałem trafić, na dobry moment sprawdzając ilość stołów w sieci iPoker. W sieci tej są dwie pule. William Hill oraz Betfair Poker należą do lepszej puli graczy (lepsza pula -> więcej rekreacyjnych graczy). Nie ma stołów dostępnych tylko dla danej platformy.

Sieć Ongame jest mniejsza od iPoker, jednak teraz jest 13 stołów %Flop powyżej 20%. Dodatkowo są to wszystkie stoliki na nl10. Ja bym się tym wskaźnikiem nie sugerował podczas gry... ponieważ nie jest on miarodajny.

W sieci Microgaming nie ma podanego wskaźnika oglądalności flopa, jednak zdecydowana większość stołów to stoły anonimowe, na których nie chciałeś grać.

888Poker nie jest partnerem PokerStrategy.com

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Skibcio Autor wątku
Skibcio
PokerStrategist

Witaj Kuba242,

Niestety nie widzę w Twojej poprzedniej wiadomości pytania o stoły FR. Stolików tych nie znajdziesz na większości poker roomów. W zasadzie tylko na PokerStars znajdziesz ich wystarczającą ilość, aby rozegrać sesję.

Wariant szybkiego pokera na stołach FR jest dostępny tylko na PokerStars.

Twoje pytanie dotyczyło stawek nl5, nie wiem jaki będzie trafik na nl10 w sieci iPoker za kilka miesięcy. Na chwilę obecną limit ten nie jest zbyt popularny. Więcej osób gra na nl20.

Nigdy nie oceniałem, nie oceniam i nie będę oceniać poziomu graczy na różnych platformach. Taka ocena byłby niemiarodajna, ponieważ każdy ma inne preferencje i zwraca uwagę na inny typ przeciwników.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Kuba242
PokerStrategist

Napisane przez Skibcio
Witaj Kuba242,

Niestety nie widzę w Twojej poprzedniej wiadomości pytania o stoły FR. Stolików tych nie znajdziesz na większości poker roomów. W zasadzie tylko na PokerStars znajdziesz ich wystarczającą ilość, aby rozegrać sesję.

Wariant szybkiego pokera na stołach FR jest dostępny tylko na PokerStars.

Twoje pytanie dotyczyło stawek nl5, nie wiem jaki będzie trafik na nl10 w sieci iPoker za kilka miesięcy. Na chwilę obecną limit ten nie jest zbyt popularny. Więcej osób gra na nl20.

Nigdy nie oceniałem, nie oceniam i nie będę oceniać poziomu graczy na różnych platformach. Taka ocena byłby niemiarodajna, ponieważ każdy ma inne preferencje i zwraca uwagę na inny typ przeciwników.

Pozdrawiam.

Pomieszało mi się, źle napisałem. Chodziło mi o normalne stoliki short handed NL5/NL10, nie tylko szybki poker. Przepraszam za kłopot i spam.

Odpowiedz
Cytat
Skibcio Autor wątku
Skibcio
PokerStrategist

Hej,

Od tego jest forum, żeby zadawać pytania. Pytanie nie jest spamem :f_wink:

Gdybyś chciał się dowiedzieć czegoś innego to pytaj.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Kuba242
PokerStrategist

Tak więc jeszcze raz spytam :) które roomy polecasz na regularne short handed NL5 z zamiarem przejścia na NL10 ?
Konta mam:
Przypisane:
nieprzypisane:

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
andrzejdzedzej
Oldschool Grinder

Witam, szukam roomu do wyrobienia jakiegoś fajnego first-depo

Gram Nl25 zoom (obecnie pokerstars), shorthanded, około 2-3h dziennie ( bankroll ~~600$$

Mam zmarnowane bonusy (niestety:( ) na :
Pokerstars, wiliam hill, betfair, titan poker, win cake

Czego oczekuje?

-Znośny traffic, wiadomo że będzie gorzej niż na starsach, ale żeby dało się grać mniej więcej o każdej godzinie najlepiej.

-rakeback - Pewnie najlepiej procentowy, bo raczej zamierzam siedzieć tylko tak długo jak będę miał first depo

- first depo sensowny

- może wyścig rake? ( o ile na nl 25 będę w stanie się zakfalifikować, zakładając powiedzmy że wyrobię ~~platynę na ps)

Z tego co widzę jest np Poker heaven i 770 poker, ale nie wiem na ile korzystna jest ich oferta w rzeczywistości i jak z traffikiem;)

Odpowiedz
Cytat
przemasso
PokerStrategist

1.Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz?
Holdem NL

2.Na jakim limicie grasz?
NL2

3.Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?
Fullring

4.Ile czasu poświęcasz na grę?
3h/dzień

5.Jaki jest Twój obecny bankroll?
41,71 $

6.Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące?
Jestem początkującym graczem. Gram MSS na stołach NL2 € (Posiadam ~40 buy-in's ) na Poker770, przypisane do PS. Niestety posiadam wiele kont nieprzypisanych (pokerstars oraz większość oferujących bukmaherk'ę, depozytu nie wpłacałem na pokerstars). Generalnie na tym room'ie mało gra osób NL2 ( kilka, kilkanaście stołów, po kilku dniach praktycznie każdego gracza już znam, przy czym wiele osób gra MSS)

Szukam room'u generalnie z możliwie jak najniższym poziomem graczy na najniższych limitach, by powoli budować bankroll, w miarę postępów w nauce gry.

Odpowiedz
Cytat
Skibcio Autor wątku
Skibcio
PokerStrategist

Witaj Kuba242,

Nie wiem czy widziałeś, ale już odpowiedziałem Ci na Twoje pytanie: Poker room dla Ciebie.

Tak jak wcześniej wspomniałem na nl10 większy trafik jest w sieci Microgaming. Jednak tam nie działa HUD. I nl10 jest jedynym limitem, na którym gra jest płynna. Na pozostałych limitach gra bardzo mało osób.

W sieci Ongame teraz na Strobe Poker (odpowiednik Speed Pokera z sieci iPoker) gra aktualnie ok 50 osób.

Dlatego musisz sam zdecydować, czy chcesz uzbierać odpowiednią kwotę na nl10 i przejść na poker room z sieci Microgaming lub nadal grać na iPoker.

Alternatywą jest PokerStars. Jednak jak sam napisałeś nie masz powiązanego konta do PokerStrategy.com

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Skibcio Autor wątku
Skibcio
PokerStrategist

Witaj andrzejdzedzej,

W kilku poprzednich wiadomościach wspominałem o trafiku w sieci iPoker oraz innych platformach.

Na iPoker na nl20 € gra teraz 140 osób. Wieczorem będzie ich trochę więcej. W przypadku nl10 i nl50 trafik jest mniejszy o połowę, ~60-70 osób i do ok. 100 wieczorami.

Na innych sieciach niestety wygląda to gorzej. Dotyczy to m.in. Poker Heaven (Microgaming oraz Ongame).

Dlatego sieć iPoker jest moim zdaniem najlepszą alternatywą.

Jeśli jednak zamierzasz zostać na danym poker roomie tylko dla bonusu od depozytu to wybrałbym raczej paddypowerpoker. Masz dłuższy czas na jego wyrobienie + system VIP w mniejszym stopniu premiuje graczy długo grających, szybciej można zdobyć wyższy poziom VIP. Do tego są fajne freerolle dla graczy VIP z pulą 1 000 $ i 1 500 $ (Power Four oraz Max Power). Nie ma wyścigu rake'u ale w co jakiś czas organizowana jest promocja === Ironman VII: do wygrania pakiet na Irish Open warty 6000 $! ===

paddypowerpoker

- promocje i informacje

- VIP Program

- Top100 - 25 000 $ co miesiąc

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Skibcio Autor wątku
Skibcio
PokerStrategist

Witaj przemasso,

To jest chyba zaleta, że po kilku dniach znasz wszystkich graczy... Ja bym z tej przewagi nie rezygnował, tylko skorzystał z poker roomu, na którym możesz zdobyć bonus od depozytu oraz darmową gotówkę, np. Betfred Poker. Po dokonaniu depozytu otrzymasz 8 tokenów wartych 10 £.

Jeśli zdecydujesz się na ten poker room to sugeruję zarejestrować się zgodnie z instrukcją z pogrubionego linku:

Betfred Poker

- promocje i informacje

- VIP Club

- Darmowe 10 £ w tokenach turniejowych na Betfred Poker

Jeśli grasz FR to trafik na tego typu stołach poza siecią iPoker znajdziesz tylko na PokerStars.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
adi937
PokerStrategist

Szukam odpowiednika zoom poker ma starsach. Stawki nl10/ nl25. Interesuje mnie wylacznie FR i gra na 4 stolikach. Pomoze ktos w wyborze roomu? O ile jest jakis wybor.

Odpowiedz
Cytat
Skibcio Autor wątku
Skibcio
PokerStrategist

Witaj adi937,

Widzę, że przeczytałeś moją poprzednią wiadomość.

Jednak nie przeczytałeś jej całej. Nie ma poker roomu oferującego stoliki podobne do Zoom Poker w wariancie FR. Dodatkowo już praktycznie nie istnieją regularne stoły FR poza PokerStars. Można je znaleźć w sieci iPoker na limitach nl2-nl10.

Dlatego alternatywą są tylko stoły SH o czym wspomniałem w poprzedniej wiadomości.

Jeśli jesteś nimi zainteresowany to napisz na jakich poker roomach miałeś już konto oraz czego oczekujesz od nowej platformy.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
adi937
PokerStrategist

Na iPoker nie mialem jeszcze konta. Chodzi mi jedynie o płynność gry, najlepiej na 4ech stołach Speed'a i stawkach minimum nl10.

Odpowiedz
Cytat
Skibcio Autor wątku
Skibcio
PokerStrategist

Hej,

Na nl10 w sieci iPoker trafik jest mniejszy niż na nl20, teraz 90 i 140 osób, wieczorem powinno być kilkanaście-kilkadziesiąt procent lepiej. Gry są w €, więc warto to wziąć pod uwagę. Jednak jest wystarczający do płynnej gry na 4 stołach, maksymalnie możesz otworzyć 10 stołów.

Oferty poker roomów z tej sieci są zbliżone. Warto zainteresować się, m.in. Titan Poker oraz Betfair Poker ze względu przyjemny layout stołów oraz dodatkowe promocje:

Titan Poker

- promocje i informacje

- VIP System

Betfair Poker

- promocje i informacje

- VIP System

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat