Spoiler
Napisane przez Smash360
Z Ciekawości jaki Room jest stworzony dla mnie (wejdę za dyche[PLN], że takiego nie ma! XD) postanowiłem odpowiedzieć w tym poście.
-Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)
Texas Holdem No-Limit/Pot Limit
-Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)
Na najmniejszym możliwym z prostej przyczyny początków internetowej pokerowej kariery 0.01/0.02, 0.02/0,04$
-Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?
Nie lubię grać full ring, wolę stoliki do 6ciu osób.
-Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)
W pokera chce grać każda komórka mojego ciała 24/7, jestem jednak początkującym graczem i statystyki te zrównałbym do najniższych z możliwych. W pokera mogę grać nawet 10h dziennie, wygrywam? Hm Niewiele.
-Jaki jest Twój obecny bankroll? Szczególnie ważne jest to dla graczy tych najniższych limitów. Powodem jest to, że rake na tych stawkach jest zdecydowanie wyższy, w porównaniu do innych limitów. Tak więc, jeśli pozwala Ci na to bankroll, będziemy raczej sugerowali przejście na wyższy limit, abyś mógł korzystać z niższego rake'u.
- 10$
Na których poker roomach posiadasz już konto (przypisane/nieprzypisane do PokerStrategy.com)?
Poker770 - nienawidzę tego roomu
PartyPoker - ale nie sprawdzałem*
PKR - ale nie sprawdzałem*
-Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące?
Chciałbym w końcu umieścić siłownie w garażu, kupiłem sobie odżywki a cały czas imprezuje. Teraz rozważam ćwiczyć i imprezować. Zamierzamy grać o poważniejsze kwoty w szkole z chłopakami. Stałem sie bardzo oszczędny przez pokera, każdą złotówkę szczędzę by mieć na blaind na pokerowe piątki. Chciałbym stworzyć taktykę doskonałą, wzmocnić moje umiejętności analizowania szans jak i przeciwników. Chciałbym nauczyć się korzystać z wszelkich pomocy pokerowych i szybko zdobyć status gold by przeanalizować treści jakie zawarte są w filmach instruktażowych. Zadanie na dziś: Podrukować sobie artykuły PokerStrategy.
*Niesprawdzony Room - w sensie nie próbowałem jeszcze tam grać na pieniądze.
Witaj Smash360,
Przepraszam za opóźnienie.
O ile pamiętam, grasz obecnie na platformie Poker770. Myślę, że warto abyś spróbował gry na roomach, które poleciłeś. Sam Poker770 też chyba nie jest zły dla graczy, którzy chcą grać to co Ty. Ale po kolei. Roomy, które wybrałeś, będą dobre na start. Wrzucę Ci kilka linków z opisami ciekawszych ofert, które ich dotyczą, oraz spróbuję pomóc przy okazji alternatywnych opcji zdobycia kapitału na grę.
Poker770
- promocje i informacje
- VIP Club
- bonus od pierwszej wpłaty
Już przy okazji tego roomu wspomnę o freerollach, które odbywają się na niektórych naszych partnerskich roomach. Na Poker770, takowy rozgrywany jest o godzinie 19:00 GMT. Pula nagród to $100. Myślę, że można w ten sposób próbować zasilić nasz bankroll.
Oczywiście są też freerolle z pulą $10k, jednak te dostępne są dla depozytorów.
PartyPoker
- promocje i informacje
- VIP Club
PartyPoker to dużo większy room.
Twoje stoliki 6max występują tylko na stawkach $0,2/$0,4+. Ruch jest całkiem spory.
Tutaj też rozgrywane są freerolle, również z pulą $100.
PKR
- promocje i informacje
Ten room jest ciekawy również dzięki free play. Dzięki temu możesz sam, na własną rękę przetestować możliwości PKR.
Tak jak obiecałem wyżej, mam dla Ciebie jeszcze pewne informacje związane z promocjami na PokerStrategy.com:
Tell a friend
Wspominałeś, że grasz z kumplami. Postąp według instrukcji, zapraszając ich do uczestnictwa w naszej Społeczności, a zostaniesz wynagrodzony według zasad tej promocji. Warto.
Otrzymuj dodatkowe 10 StrategyPoints każdego dnia
Systematyczna gra pozwala osiągać lepsze statusy, a co za tym idzie - dostęp do materiałów dla bardziej zaawansowanych graczy.
SideKick
Dzięki tej aplikacji(działającej podczas Twojej rozgrywki) możesz brać udział w dodatkowych promocjach. Zdobywasz osiągnięcia i bierzesz w różnego rodzaju loteriach/promocjach. Aby rozbudzić Twoją wyobraźnię, ostatnio na platformie PokerStars odbywała się loteria... Przyjemnie byłoby zgarnąć bilet o wartości $215, prawda? Więcej o minionej loterii przeczytasz w news'ie, który swego czasu pojawił się na stronie głównej.
Mam nadzieję, że niebawem będziemy mogli doradzić Ci kolejny room, na który będziesz przenosił pomnożony kapitał ♠_thumbsup:
Pozdrawiam