aki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)
Gram wyłącznie no-limit SnG
Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)
SnG 1.50 $ - 2.50 $
Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?
Full ring
Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)
Jako, że pracuje i studiuje nie poświęcam dużo czasu, 2-3 razy w tygodniu po 2-3 h.
Jaki jest Twój obecny bankroll? Szczególnie ważne jest to dla graczy tych najniższych limitów. Powodem jest to, że rake na tych stawkach jest zdecydowanie wyższy, w porównaniu do innych limitów. Tak więc, jeśli pozwala Ci na to bankroll, będziemy raczej sugerowali przejście na wyższy limit, abyś mógł korzystać z niższego rake'u.
Mój bankroll wynosi 175$
Na którym poker roomie masz konto podpięte do PokerStrategy.com (wyznacznikiem jest często otrzymywanie StrategyPoints)?
Konto miałem podpięte pod Full Tilt Poker następnie pod Titan poker ale jako że ten soft generował lagi na moim łączu postanowiłem zaniechać dalszej gry na tym sofcie, a fundusze z Full tilt poker przelałem na bossmedia Redbet. Sofrt bossmedia bardzo mi nie pasował, dlatego postanowiłem przenieść się na PokerStars, ponieważ osiągałem tam małę sukcesy i byłem zadowolony ze swoich wyników.
Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące?
Gram w pokera od roku, czasem więcej czasem mniej, ale zależy mi na solidnym graniu i grindowaniu SnG. Na full Tilt Poker osiągałem regularne wyniki na SnG 90 osób za 3.30 $ oraz turnieje Rush 4.40. Zdarzały mi się wieksze wygrane czego nie doświadczam na Pokerstars, co bardzo mnie frustruje. Bujam się od 150 do 250 już od 3-4 miesięcy. Gram SnG 180 os. za 2.50 w strukturze turbo. Myślałem, aby przerzucić się na 90 os. za 2.50 bez turbo(na full tilt grane były bez turbo) lecz rzadkość rozpoczynanych turniejów nie pozwala na częste ich granie. Jako, że nie orientuje się w świecie pokera online i być może nie wiem o jakimś mniej znanym pokerromie. Pokerstars jak najbardziej mi pasuje, ale nie wiem jakie SnG grać. Moim celem było dotarcie do rolla dającego możliwość grindowania 180 os. za 4.50 ale nie mogę osiągnąć tego pułapu. Struktura turbo trochę mi nie odpowiada ponieważ bardziej przypomina to festiwal all in'ów aniżeli normalna grę w pokera.
Mam nadzieję, że ktoś pomoże i przepraszam za tak długie wypracowanie ale musiałem się wygadać