Przejdź do forum
Poker room dla Cieb...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Poker room dla Ciebie

1,875 Posty
599 Użytkownicy
13 Reakcje
196.2 K Wyświetlenia
galer
Oldschool Grinder

Napisane przez ppWW44
jaki room najlepszy na husng micro? poza starsami i pp

Myślę, że dobrą opcją będzie tutaj room z sieci ipoker.

Rake na najniższych stawkach jest niski, a ruch całkiem niezły i bez problemów powinieneś znaleźć chętnych do wspólnej gry.

Proponuje więc William Hill:

William Hill
- promocje i informacje
- VIP System
- bonus od pierwszej wpłaty

Ładny bonus od pierwszej wpłaty, trzy miesiące na jego wyrobienie i najlepszy przelicznik co do zdobywania punktów PS ze wszystkich roomów :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
gwmar
Elite Grinder

Witam, gram NL25 FR. Chciałbym grać 12 stolików. Jaki room polecacie, poza PokerStars? Soft pewnie nie dorówna temu z PokerStars, ale przynajmniej żeby się nie wieszał :]

Odpowiedz
Cytat
ktosik
Oldschool Grinder

Napisane przez gwmar
Witam, gram NL25 FR. Chciałbym grać 12 stolików. Jaki room polecacie, poza PokerStars? Soft pewnie nie dorówna temu z PokerStars, ale przynajmniej żeby się nie wieszał :]

Hej

Trochę mało informacji napisałeś ale jeśli chodzi o granie FR i duży wybór stolików oraz niezawodny soft to propozycja może być tylko jedna.
Są tacy którzy uważają, że soft z PP jest lepszy niż ten na PS dodatkowo jest też TN który jest bardzo przydatny przy multitablingu.

PartyPoker
- promocje i informacje
- VIP Club

pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
waltdisneyem
PokerStrategist

Witam
Gram na niepodpiętym do ps pokerstarsie.
Szukam najlepszej możliwej alternatywy do gier MTT.
Bankroll 1000$
Zależy mi na mniejszej ilości graczy w turniejach i dużej ilości turniejów z przedziału 1$-10$.
Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Refic
Oldschool Grinder

@waltdisneyem

Spoiler

Napisane przez waltdisneyem
Witam
Gram na niepodpiętym do ps pokerstarsie.
Szukam najlepszej możliwej alternatywy do gier MTT.
Bankroll 1000$
Zależy mi na mniejszej ilości graczy w turniejach i dużej ilości turniejów z przedziału 1$-10$.
Pozdrawiam

Witam, myślę, że spokojnie mogę Ci polecić:

PartyPoker
- promocje i informacje
- VIP Club

oraz

888poker
- promocje i informacje
- VIP System

Od siebie dodam, że na PP bardzo przyjemnie się gra turnieje, poziom jest słaby, nie gra w nich dużo osób, jedynym minusem wszystkich mtt poza PokerStars jest ich ilość. Nigdzie nie znajdziesz tak wielu odpowiadających Ci turniejów.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Ihave2outs
PokerStrategist

Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)
SNG(30os. nie turbo) oraz MTT
• Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)
SNG 5,5-11$/ MTT 5-10euro
• Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?
FR
• Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)
4-6h/dzien
• Jaki jest Twój obecny bankroll? Szczególnie ważne jest to dla graczy tych najniższych limitów. Powodem jest to, że rake na tych stawkach jest zdecydowanie wyższy, w porównaniu do innych limitów. Tak więc, jeśli pozwala Ci na to bankroll, będziemy raczej sugerowali przejście na wyższy limit, abyś mógł korzystać z niższego rake'u.
5k USD
• Na którym poker roomie masz konto podpięte do PokerStrategy.com (wyznacznikiem jest często otrzymywanie StrategyPoints)?
FTP RIP, Pokerheaven, planuje założyc konto na europoker(dobrze czy zle?) bo na ongame nie mam nic podpiete pod pokerstr., niestety ale betfair,bwin,heypoker mam zalozone nie wiem przez co?!
• Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące?
generalnie szukam dobrego rakebacka, wyzej narazie nie mam ochoty wchodzic ze wzgledu na swoj tilt, chce zostać RakeBack PRO

Odpowiedz
Cytat
Przemekpop
PokerStrategist

aki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)

Gram wyłącznie no-limit SnG

Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)

SnG 1.50 $ - 2.50 $

Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?

Full ring

Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)

Jako, że pracuje i studiuje nie poświęcam dużo czasu, 2-3 razy w tygodniu po 2-3 h.

Jaki jest Twój obecny bankroll? Szczególnie ważne jest to dla graczy tych najniższych limitów. Powodem jest to, że rake na tych stawkach jest zdecydowanie wyższy, w porównaniu do innych limitów. Tak więc, jeśli pozwala Ci na to bankroll, będziemy raczej sugerowali przejście na wyższy limit, abyś mógł korzystać z niższego rake'u.

Mój bankroll wynosi 175$

Na którym poker roomie masz konto podpięte do PokerStrategy.com (wyznacznikiem jest często otrzymywanie StrategyPoints)?

Konto miałem podpięte pod Full Tilt Poker następnie pod Titan poker ale jako że ten soft generował lagi na moim łączu postanowiłem zaniechać dalszej gry na tym sofcie, a fundusze z Full tilt poker przelałem na bossmedia Redbet. Sofrt bossmedia bardzo mi nie pasował, dlatego postanowiłem przenieść się na PokerStars, ponieważ osiągałem tam małę sukcesy i byłem zadowolony ze swoich wyników.

Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące?

Gram w pokera od roku, czasem więcej czasem mniej, ale zależy mi na solidnym graniu i grindowaniu SnG. Na full Tilt Poker osiągałem regularne wyniki na SnG 90 osób za 3.30 $ oraz turnieje Rush 4.40. Zdarzały mi się wieksze wygrane czego nie doświadczam na Pokerstars, co bardzo mnie frustruje. Bujam się od 150 do 250 już od 3-4 miesięcy. Gram SnG 180 os. za 2.50 w strukturze turbo. Myślałem, aby przerzucić się na 90 os. za 2.50 bez turbo(na full tilt grane były bez turbo) lecz rzadkość rozpoczynanych turniejów nie pozwala na częste ich granie. Jako, że nie orientuje się w świecie pokera online i być może nie wiem o jakimś mniej znanym pokerromie. Pokerstars jak najbardziej mi pasuje, ale nie wiem jakie SnG grać. Moim celem było dotarcie do rolla dającego możliwość grindowania 180 os. za 4.50 ale nie mogę osiągnąć tego pułapu. Struktura turbo trochę mi nie odpowiada ponieważ bardziej przypomina to festiwal all in'ów aniżeli normalna grę w pokera.

Mam nadzieję, że ktoś pomoże i przepraszam za tak długie wypracowanie ale musiałem się wygadać

Odpowiedz
Cytat
galer
Oldschool Grinder

Napisane przez ITakPrzegram
Witam ;)) Po zamknięciu FTP krążę po różnych roomach i jakos do konca nie moge sie otrząsnąć po stracie czesci rolla i przede wszystkim rusha na którym to regularnie osiągałem dobre wyniki. Niby wychodzę na plus ale to nie to... cały czas czegoś mi brakuje.

-Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz?
SnG,MTT

-Na jakim limicie grasz?)
Na początku planuje grać HU SnG za 5 i 10$, SnG 6-max turbo za 5 oraz weekendowo MTT za 5$

-Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?
j.w

-Ile czasu poświęcasz na grę?
2-3h dziennie

-Na którym poker roomie masz konto podpięte do PokerStrategy.com?
Jak wybiore room to założe konto przez waszą strone :>

Ustabilizowanie swojej gry, zadomowienie się na jednym roomie i osiąganiu w miare regularnych dodatnich wyników.

Najbardziej zależy mi na porównaniu ongame vs ipoker. Chętnie wysłucham też innych propozycji. Pozdrawiam

Skupie się na hu sng, bo pisałeś że na tym chcesz się skoncentrować.

Co do ongame i ipoker, to według mnie lepiej wypada tu ipoker.
Traffic na obu sieciach jest porównywalny i nie powinieneś długo czekać na przeciwników.
Jednak ongame to 10% rake, a ipoker już tylko 5%. Wysokośc rake jest BARDZO ważna przy hu sng, więc tutaj wyraźnie wygrywa ipoker.

Konkretnie proponowałbym William Hill. Masz tam najlepszy przelicznik rake do zdobywanych punktów PS, do tego bonus od pierwszej wpłaty i aż 3 miesiące na jego wyrobienie.
Więcej informacji tutaj:

William Hill
- promocje i informacje
- VIP System

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
CiociaCoca
Poker Player

Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz
NL HOLDEM
nl10
FR
Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)
6-7H DZIENNIE
Jaki jest Twój obecny bankroll? Szczególnie ważne jest to dla graczy tych najniższych limitów. Powodem jest to, że rake na tych stawkach jest zdecydowanie wyższy, w porównaniu do innych limitów. Tak więc, jeśli pozwala Ci na to bankroll, będziemy raczej sugerowali przejście na wyższy limit, abyś mógł korzystać z niższego rake'u.
20BI
Na którym poker roomie masz konto podpięte do PokerStrategy.com
(wyznacznikiem jest często otrzymywanie StrategyPoints)?
Titan
Ciągły rozwój

Chodzi mi najlepszy stosunek rake/ruch/poziom na stawkach do NL50

Odpowiedz
Cytat
dlrzz
PokerStrategist

@Ihave2outs

Spoiler

Napisane przez Ihave2outs
Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)
SNG(30os. nie turbo) oraz MTT
• Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)
SNG 5,5-11$/ MTT 5-10euro
• Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?
FR
• Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)
4-6h/dzien
• Jaki jest Twój obecny bankroll? Szczególnie ważne jest to dla graczy tych najniższych limitów. Powodem jest to, że rake na tych stawkach jest zdecydowanie wyższy, w porównaniu do innych limitów. Tak więc, jeśli pozwala Ci na to bankroll, będziemy raczej sugerowali przejście na wyższy limit, abyś mógł korzystać z niższego rake'u.
5k USD
• Na którym poker roomie masz konto podpięte do PokerStrategy.com (wyznacznikiem jest często otrzymywanie StrategyPoints)?
FTP RIP, Pokerheaven, planuje założyc konto na europoker(dobrze czy zle?) bo na ongame nie mam nic podpiete pod pokerstr., niestety ale betfair,bwin,heypoker mam zalozone nie wiem przez co?!
• Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące?
generalnie szukam dobrego rakebacka, wyzej narazie nie mam ochoty wchodzic ze wzgledu na swoj tilt, chce zostać RakeBack PRO

Witam,

30 osobówki i MTT znajdują się w tym momencie na Party Poker / WPT Poker. Nie wiem jednak jak szybko te pierwsze zapełniają się, możesz sam sprawdzić przechodząc z lobby jako widz i spędzić chwilę na przejrzeniu ich. Na WPT Poker istnieje w tym momencie promocja, w której możesz szybko podwyższyć sobie poziom VIP i zdobyć dodatkowo 1000$ reloadu.

WPT Poker
- promocje i informacje
- VIP Club
- Natychmiastowe podwyższenie poziomu VIP oraz otrzymaj reload bonus 1000 $

Jeśli to Cię nie zadowoli, zostaje chyba tylko gra na PokerStars:

PokerStars
- promocje i informacje
- VIP System

Możesz wtedy zaznajomić się z naszym systemem kupna statusów:

Kup Punkty

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
dlrzz
PokerStrategist

@CiociaCoca

Spoiler

Napisane przez CiociaCoca
Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz
NL HOLDEM
nl10
FR
6-7H DZIENNIE
20BI
Na którym poker roomie masz konto podpięte do PokerStrategy.com
(wyznacznikiem jest często otrzymywanie StrategyPoints)?
Titan
Ciągły rozwój

Chodzi mi najlepszy stosunek rake/ruch/poziom na stawkach do NL50

Witam,

Skoro chcesz się przenieść z iPoker, to nie będę polecał innych skinów, gdyż większość ma tę samą pulę graczy. Jeśli nie masz jeszcze konta na PokerStars, to jedynym dobrym wyjściem jest je w tym momencie założyć:

PokerStars
- promocje i informacje
- VIP System

Jeśli jednak masz już niepodpięte konto, może 888poker spełni Twoje wymagania?

888poker
- promocje i informacje
- VIP System

Ruch jest na nim wystarczający + nie jest tak trudno ugrać bonus od pierwszej wpłaty.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
dlrzz
PokerStrategist

@Przemekpop

Spoiler

Napisane przez Przemekpop
aki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)

Gram wyłącznie no-limit SnG

SnG 1.50 $ - 2.50 $

Full ring

Jako, że pracuje i studiuje nie poświęcam dużo czasu, 2-3 razy w tygodniu po 2-3 h.

Mój bankroll wynosi 175$

Na którym poker roomie masz konto podpięte do PokerStrategy.com (wyznacznikiem jest często otrzymywanie StrategyPoints)?

Konto miałem podpięte pod Full Tilt Poker następnie pod Titan poker ale jako że ten soft generował lagi na moim łączu postanowiłem zaniechać dalszej gry na tym sofcie, a fundusze z Full tilt poker przelałem na bossmedia Redbet. Sofrt bossmedia bardzo mi nie pasował, dlatego postanowiłem przenieść się na PokerStars, ponieważ osiągałem tam małę sukcesy i byłem zadowolony ze swoich wyników.

Gram w pokera od roku, czasem więcej czasem mniej, ale zależy mi na solidnym graniu i grindowaniu SnG. Na full Tilt Poker osiągałem regularne wyniki na SnG 90 osób za 3.30 $ oraz turnieje Rush 4.40. Zdarzały mi się wieksze wygrane czego nie doświadczam na Pokerstars, co bardzo mnie frustruje. Bujam się od 150 do 250 już od 3-4 miesięcy. Gram SnG 180 os. za 2.50 w strukturze turbo. Myślałem, aby przerzucić się na 90 os. za 2.50 bez turbo(na full tilt grane były bez turbo) lecz rzadkość rozpoczynanych turniejów nie pozwala na częste ich granie. Jako, że nie orientuje się w świecie pokera online i być może nie wiem o jakimś mniej znanym pokerromie. Pokerstars jak najbardziej mi pasuje, ale nie wiem jakie SnG grać. Moim celem było dotarcie do rolla dającego możliwość grindowania 180 os. za 4.50 ale nie mogę osiągnąć tego pułapu. Struktura turbo trochę mi nie odpowiada ponieważ bardziej przypomina to festiwal all in'ów aniżeli normalna grę w pokera.

Mam nadzieję, że ktoś pomoże i przepraszam za tak długie wypracowanie ale musiałem się wygadać

Witam,

Nie rozumiem, skąd mogły brać się lagi, ale prawdopodobnie będziesz tak miał na całym iPoker. Zawsze możesz to jednak sprawdzić np na sofcie William Hill:

William Hill
- promocje i informacje
- VIP System

Jeśli nadal będzie lagowało, ja niestety nie widzę w tym momencie innej opcji niż pozostanie na PokerStars. SnG wielostołowe potrzebują dużej ilości graczy podłączonych do softu, by mogły szybko się zapełniać i tylko tam znajdziesz taką możliwość, patrząc na Twój bankroll.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
wc3razor
Oldschool Grinder

Siema

Planuje grac NL4lub Nl5
Gram SH
Gram okolo 15 h tyg
Planuje wplacic cos ok 100$
Mam podpiete konto na PP ale nie za bardzo podoba mi sie soft + poker770
niepodpiete konta posiadam niestety na P* oraz titan poker i niechce tam grac gdyz planuje sie doksztalcac : )

Odpowiedz
Cytat
sandraardnas
Elite Grinder

Witam
gram no limit, na nl 10 Fl, gram jedną czasem dwie sesje dziennie po jakieś 2h, Ps dało mi już kasę na everesta, ale jakoś mi nie pasuje ten room, jeśli chodzi o cele to do końca lipca planuję wejść na nl50, a kasy mam trochę ponad 250. A i wiem, że na party poker nie chcę się przenosić, bo kumpel tam gra i widziałem, że jest za dużo speed stolików.

pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
ktosik
Oldschool Grinder

Napisane przez wc3razor
Siema

Planuje grac NL4lub Nl5
Gram SH
Gram okolo 15 h tyg
Planuje wplacic cos ok 100$
Mam podpiete konto na PP ale nie za bardzo podoba mi sie soft + poker770
niepodpiete konta posiadam niestety na P* oraz titan poker i niechce tam grac gdyz planuje sie doksztalcac : )

Cześć

Jeśli już masz podpięte konto na Poker770 to proponuję grę właśnie tam z dwóch powodów

- po pierwsze jest tam najwyższy możliwy przelicznik 1$rake na Strategy Points czyli 1$rake = 5 SP co przy Twoim volume powinno dać spokojnie złoty status na PokerStrategy i dostęp do świetnych materiałów szkoleniowych Leszka

- po drugie szkoda podpinać nowy poker room nie wykorzystując w znacznym stopniu First Deposit Bonus. Zmianę roomu dla FDB proponuję gdy będziesz grał wyżej z wyższym bankrollem

Dodatkowo ruch w sieci iPoker jest spory i na mikro limicie jest dużo słabych graczy.

Poker770
- promocje i informacje
- VIP Club

pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
ktosik
Oldschool Grinder

Napisane przez sandraardnas
Witam
gram no limit, na nl 10 Fl, gram jedną czasem dwie sesje dziennie po jakieś 2h, Ps dało mi już kasę na everesta, ale jakoś mi nie pasuje ten room, jeśli chodzi o cele to do końca lipca planuję wejść na nl50, a kasy mam trochę ponad 250. A i wiem, że na party poker nie chcę się przenosić, bo kumpel tam gra i widziałem, że jest za dużo speed stolików.

pozdrawiam

Cześć

Jeśli planujesz swoją karierę pokerową kontynuować na FR to w pewnym momencie zacznie Tobie brakować stolików na większości poker roomów dlatego proponuję PokerStarsy - najlepszy soft na rynku i największy ruch na ringach.

PokerStars
- promocje i informacje
- VIP System

pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
wc3razor
Oldschool Grinder

kurde i mam teraz dylemat po tym co napisales ktosik

albo poker770 albo poker888 .

nie wiem co wybrac jakby ktos mogl mi szybko cos doradzic co z tych 2ch dodam ze kiedys wzialem bonus 7.70$ na poker770 i nie wiem czy moge odebrac bonus first depo na tych samych zasadach ;x ?

Odpowiedz
Cytat
ktosik
Oldschool Grinder

Najlepiej będzie jeśli wyślesz maila do supportu z zapytaniem o FDB żeby się upewnić i wtedy jeśli przysługuje to decyzja prosta.

pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

Można na ipoker grać na więcej niż jednym koncie (będąc zalogowanym na kilku softach) na jednym stoliku?

Odpowiedz
Cytat
salyk
Oldschool Grinder

Napisane przez dzikidzinks
Można na ipoker grać na więcej niż jednym koncie (będąc zalogowanym na kilku softach) na jednym stoliku?

Witam,

taka gra jest surowo zabroniona i zakończy się banem.
Nie można grać na jednym stole z kilku kont.

Odpowiedz
Cytat