Przejdź do forum
Oświadczenie nt. sa...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Oświadczenie nt. sapheala

335 Posty
135 Użytkownicy
19 Reakcje
71.3 K Wyświetlenia
SeBiX7
PokerStrategist

Napisane przez Jakub
wszyscy czekamy teraz na nowe narzędzie - Expert ToolBox, które ma okazać się wielkim hitem.

zanim ściągne zaktualizuje baze wirusów :evil:

hazelasty
PokerStrategist

Napisane przez Jakub

Napisane przez Teges
Dwie rzeczy po pierwsze, jak się tak na brudizło tak łatwo sie tego nie posprząta. Druga rzecz, nie piszmy tu bezsensownych postów, jak widzicie Sephael jest pracownikiem Działu Edukacji Ps, więc nie jest pracownikiem PL PS, co za tym iddzie, nikt nie bedzie z naszych go weryfikował.

Dokładnie tak jak pisze Teges, Sapheal został zatrudniony przez dział edukacji PokerStrategy.com i zajmuje się głównie działami strategii i nowymi aplikacjami.
Na polskiej sekcji działał gościnnie, a opinia naszych współpracowników z działu edukacji wystarczy w zupełności, żeby stwierdzić że nadaje się do tego co robi.

Wolną wolą Sapheala jest to, czy odpowie na pytania dotyczące jego prywatnych rozmów, wszyscy czekamy teraz na nowe narzędzie - Expert ToolBox, które ma okazać się wielkim hitem.

program naszpikowany niewykrywalnymi keyloggerami, right?
co do topicu, to nic nie zostalo wyjasnione wg mnie, te 2 wykresy wygladaja jakby rzucic psu kosci z obiadu i nic wiecej, zadnych argumentow, ofc tego mozna bylo sie spodziewac.
WP pokerstrategy

DzikiHenry
Oldschool Grinder

tak sesja nagrywana na zywo sporo powie

'mistrz' siedzi na giblartarze - nice pewnie osoby ktore go tam wyslaly tez maja teraz stresa
dalej mi to smierdzi - kazdy. ewentualnie wszyscy, bez wyjatku, wiedza ze takie wykresy nie mowia nic, wiec jak bym byl przyparty do muru i pozbawiony zaufania to bym dal sensowne dowody mojej niewinnosci, a jak daje zenade to raczej zbyt
bystry nie jestem, no chyba ze mam 2 banki $ winnings to wtedy kocyk i opalam wylorzona na wszystko laske, moze bym sie pojawil w "the big game" lub czyms takim
ale jak sie ma powolanie ...

pozdro
btw na pokerowych portalkach juz sie smieja z PS.
GL HF

89deny89
Elite Grinder

Jak dla mnie to safil dał zły wykres, ten oto jest prawdziwy jego lifetime,wkońcu to skromny chłopak...i nie crashuje??jungleman by się nie powstydził
/

[treść edytowana]

//spam - JasonWatch

bart87
Oldschool Grinder

Napisane przez DzikiHenry
dalej mi to smierdzi - kazdy. ewentualnie wszyscy, bez wyjatku, wiedza ze takie wykresy nie mowia nic, wiec jak bym byl przyparty do muru i pozbawiony zaufania to bym dal sensowne dowody mojej niewinnosci

i zrobiłbym to sam w mgnieniu oka bez czekania na jakieś oświadczenia 'szefostwa'

4hand
PokerStrategist

KatarzynaM poważnie Wy Head Admini wierzycie, że te wykresy załatwiają wszystko co zostało zarzucone temu człowiekowi? Podważacie uwagi trenerów, którzy zaryzykowali swoje dobre imię, stosunki z pracodowcą i opinie wielu graczy w tym diamentów, że nie mieli racji?

:facepalm:

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

4hand - przedstawiliśmy oświadczenie, które przekazali nam szefowie sapheala, ale nie będziemy się ustosunkowywać do czyichś prywatnych rozmów.

jarrekz
PokerStrategist

Niech sobie jest nawet tym miazdzacym graczem nl2k, ale jako osoba i tak juz nie odzyska szacunku jakim dazyli go czytelnicy jego bloga kiedy po kazdym wpisie widzialem jak to wychwalali go za podejscie do zycia etc
Z klamstw juz sie nie wykreci, kto bedzie chcial czytac bzdury o tym jak to sapheal pisze ze chce byc lepszym czlowiekiem a na mysl odrazu bedzie przychodzic jego "zyczenie raka" przeciwnikowi, tudziez "nawet nie miales 5% szans". W blogu udaje skromnego, a w rzeczywistosci to [treść edytowana] ktory ma predyspozycje zostania drugim Brzechwa.
Jedno jest pewne, chlop ma leb i zdazyl w niedllugim czasie zmanipulowac spora czesc spolecznosci ktora juz byla gotowa modlic sie do jego figurki za jego madrosc.

//nie obrażajmy nikogo - JasonWatch

Nie przesadzaj.

Admini doskonale wiedza, ze po tym jak wszyscy topowi gracze PS wyrazili swoja opinie, ktora jest conajmniej watpliwa, ze wiarygodnosc saphaela bedzie musiala byc potwierdzona w 100%, bo ta sprawa nie przejdzie bokiem.

Wiec w najblizszym czasie albo tak sie stanie albo wtedy sie okaze, ze nie ma co potwierdzac i pozegnamy saphaela.

He was finalist of Physics Olympiad, excelling in mathematics.

Podana fraza - "michał bućko" +olimpiada - nie została odnaleziona.

Michal Bucko From Wikipedia, the free encyclopedia This page has been deleted. The deletion and move log for the page are provided below for reference.

warto: http://www.territorioscuola.com/wikipedia/en.wikipedia.php?title=Wikipedia:Articles_for_deletion/Log/2010_January_23#Michal_Bucko

właściciel/współwłaściciel strony konkurencyjnej dla PokerStrategy

pokertia.com

Polwar
Legacy Member

Może i kosi na nl2k czy nl25k czy gdzie go tam reguralsi kochają. Może i zna się na pokerze ale i tak tyle razy kłamał że dla mnie jest skończony. Może i zna się na pokerze ale ja kłamcy nie potrafię uwierzy. Mnie nie przekona sesja z Ninjaiem bo to nie jest kwestia umiejętności.
PS. Podpisuje się pod postem Katherine91
PS2. Jeśli źle napisałem nick Ninjaja to przepraszam

Napisane przez bl00dp3t
Z jakiegoś niezrozumiałego jednak powodu próbujecie zniszczyć człowieka, którego jak narazie jedynym udokumentowanym "przewinieniem" jest zarozumialstwo i pewność siebie. Jedyne z czego powinien się wytłumaczyć to te teksty o raku do innego gracza.

Raczej mitomania, która jest niczym innym jak formą kłamstwa. Jeśli zakłamana osoba ma edukować innych (czego podstawą jest zaufanie edukowanych do edukującego) to chyba jednak coś jest nie tak. Po tym, co tu wyszło na jaw, ciężko uwierzyć nawet w jedno słowo tego człowieka. Ostrożność nakazuje zakładać, że jest jak Trybuna Ludu w dawnych czasach- tylko data się zgadzała.

Jatzek3
Elite Grinder

Pytanie do saphaela

Jeżeli przyjmiemy że mówisz prawdę apropos tych wygranych, to po co się chwaliłeś?

Jeżeli przyjmiemy że nie mówisz prawdy a wygrałeś dużo w swoim życiu to po co tą ilość zawyżałeś?

Kilkaset tysięcy dolarów to i tak dużo.

Zalosne te wasze posty :)

nvm moj blad

Polwar
Legacy Member

Nawet jak ma umiejetności na NL200 które pozwalaja mu kosić niezłą kase to dlaczego stwarza takie mity ze niby mln 500set 100 9set wygranych $. I nie piszcie ze chcemy go pograżyć bo ja chce tylko prawde

Przy aferach zawsze jest dylemat: prawda czy mniejsze zło i tuszowanie sprawy.

Anonimowe grafy po wczorajszych "rewelacjach" które wyciekały to śmieszny dowód. Brawo, widać w jaki sposób chcecie przyciszyć tą sprawę.

Naprawdę nie rozumiem sapheala i nie mam na myśli tutaj tylko tego co pisze na blogu nt. matematyki czy tym podobnych. Może i jest zbyt pewny siebie (co zauważył chociażby madavaster podczas podcastowego wywiadu), arogancki, tiltuje, ma dziwne zachowania (tekst do madavastera o tym podrywaniu :facepalm: ), może i jest geniuszem i fala krytyki która na niego spadła jest podobnie przesadzona jak wcześniejsza fala zachwytów. Nie wiem jednak dlaczego saphealowi nie zależy na wypowiedzeniu się w tym temacie. Rozumiem, że ogólnie przyjęte zasady zakładają domniemanie niewinności jednak nie nikt nie jest w stanie udowodnić, że sapheal nie jest wygrywającym graczem itp, sam (nie)zainteresowany może jednak wykazać (może być dowód matematyczny) że wszyscy się mylą a sprawa jest tylko wielkim nieporozumieniem. Milczenie w tej sytuacji tylko pogarsza jego wizerunek także jako trenera (od tego się przecież zaczęła cała afera) i podważa wiarygodność.

Polwar
Legacy Member

socket
wolisz lepszego gracza/trenera ale kłamce czy gorszego trenera/gracza ale szczerego człowieka