Temat w moim przypadku ostatnio bardzo na czasie
Mianowicie moj downswing (z niewielkimi wzrostami jednak sumarycznie caly czas w dol) trwa juz okolo 2 miesiace. Nie wiem na ile jest to normalne i ciekawy jestem jakich Wy doswiadczyliscie najdluzszych downswingow i czy zawsze udawalo sie wam grac ciagle swoje i nie tracic nadziei? Czy mieliscie tak ze po dlugich seriach niepowodzen, caly czas siadaliscie do stolow z pozytywna mysla ze w koncu to sie skonczy, a tu przychodzil dzien niezliczonych suckoutow? Ile w waszym przypadku trwaly najdluzsze downswingi?
takie naprawde dlugie DS mialem tylko 2 razy i zawsze jakos mam tak ze jesli widze ze naprawde jest zle to zakladam dolny pulap mojej przegranej zalozmy jesli spadne do rolla 200$ to wyplacam i robie przerwe lub jesli soft ma taka opcje "zabraniam" sobie gry na kilka dni. przewaznie pomaga :).
i mam zawsze taki glupi nawyk ze jesli przegram troche to wchodze na highstakesdb i sprawdzam ile durrrr czy hansen sa w plecy i odrazu mi lepiej ^^
Podawajcie ilość rozdań w których mieliscie downswinga ... bo jak ktoś gra raz na tydzień to 2 miesiące downswinga to może nie tak dużo
Tez myslalem ze cos nie tak, ale SSS wydaje mi sie jakies malo oplacalne, szczegolnie na FTP, a SnG poswiecam najwiecej czasu i uwagi, staram sie grac najlepiej, juz od dawna wrzucam swoje rozdania na forum, oraz oceniam innych i zarowno w ocenach jak i w swoich rozdaniach dosc rzadko popelniam bledy. Moze wszystko przez to ze gram caly czas turnieje turbo? Jednak 5 bubbli na ktorych dzisiaj odpadlem i nonstop przegrywanie handow, w ktorych wg Equilatora mam ogromna przewage poprostu czlowieka rozstraja. Juz sam nie wiem co z tym robic, gram swoje, licze na to ze sie wkoncu odwroci. Poker rooma na razie nie zmienie, bo nie moge w tym momencie nawet wyplacic kasy, bo bankroll juz grubo ponizej 100$, a grajac identycznie, te same turnieje jeszcze 2 miesiace temu bez problemu trzymalem sie w granicach 150$...
@Marqoz, na SSS ~10k rozdan, a sng chyba okolo 200 (nie wiem na ile to sie rozdan przeklada), ale szczerze mowiac turdno powiedziec
Na SSS chyba można mieć długie downswingi, zgodnie z takim jednym programistą podobno można nawet zbankrutować - szkoda że jego temat wywalili
JKramer: z tego co wiem, jak się natychmiast wchodzi wyższy limit, tzw. "downswing" jest bardziej prawdopodobny: po prostu lepsi gracze, mniejsze przygotowanie.
Tylko o to mi chodziło, zresztą stop off-topowi.
Pzdr.
ThomasTheKing napisał
Mój najdułższy downswing, właściwie jedyny, trwa od początku mojej kariery...
+1