Witam,
wczoraj miałem sporego downswinga w stosunku do BR. Grałem praktycznie ABC SSS. Wahania są spore w tej strategii ale jest całkiem przyjemna. Aczkolwiek grając już o dość późnej godzinie, zabrakło mi stolików na Titan, więc zmieniłem platformę na inną ipokerową. Na tej platformie również zabrakło mi stolików po pewnym czasie więc zostałem na 3-4. Po powiększeniu stacka strategią sss, zacząłem wprowadzać częściowy zakres rąk oraz techniki gry z bss co w rezultacie zaowocowało 8x stacka poczatkowego i przejsciu całkowicie na bss (koniec końców miałem największego staka na stole) i podobna sytuacja była na stołach pozostałych. Niektórzy widzący mój początkowy stake zaczęli się śmiać że "i'm going InTooDeep stack"
i w sumie tak w rzeczywistości było. Prawdę mówiąc BSS bardziej mi się podoba ale nie mam rolla na bss.
Wygrany heads up na jeszcze jednym wykruszonym stoliku z big stackiem był dodatkowym zastrzykiem dla Bankrollu.
I teraz tak się zastanawiam, czy ktoś gra łącząc te dwie strategie. I czy to przypadkiem nie jest bardziej efektywne od czystego SSS. Właściwie ochrona bankrolla poprzez minimalne wpisowe i maksymalizacja zysków w stosunku do ewentualnej straty są raczej logiczne.
proszę o opinie