jak na pokerbayu nie ma to w necie tez nie bedzie a pokerbay padl wiec lipa
Napisane przez MatiKosaBtw, zauważyliście, że chłopaki z ubraniami PokerStars dostają ostro po dupie?
Dario już odpadł, Daniel fiszuje niesamowicie, Philips to już w ogóle największy bankomat przy stole, Jason Mercier jeśli też był spod znaku PS to także odpadł. Jedynie Lex coś tam broni honoru, chociaż furrory nie robi. Barry też w miarę się stara, choć imo nie dorównuje chip leaderom.
A gracze Full Tilt Poker, czyli Dwan, Ivey i Antonius to kroją wszystkich jak leci.
To by tłumaczyło dlaczego z nimi Daniel 'chce grać' HU ;]
http://www.pokerpages.com/blog-players/daniel-negreanu.htm
U mnie się załadowało i do 28minuty ładnie szło a teraz stoi.
Generalnie całkiem niezły odcinek z tego co już widziałem
Hotfile nie działa, przynajmniej u mnie. Tu jest więcej źródeł:
http://scenerls.org/high-stakes-poker-s06e08-dsr-xvid-yestv
Pierwszy link działa w całości. Włączyłem 7 odcinek a potem zaraz 8 i wszsystko śmiga bez zarzutu...NAstępny odcinek zapowiada się ciekawie
Daniel tilt
Omg, co za fisze graja w tym hsp, push z 52o
Jakimi tabelkami on gra ? ;s
A phillips juz myslalem, ze zagra limp/fold z tymi jackami ;p No ale postflop oop ladnie rozegral.
Świetne blefy Phila. Ciekawe co by zrobił, gdyby Lex go sprawdził, gdy trzymał 52o
Napisane przez PyqPyk
Jak można callować QQ na SB po trzech limpach ?:P sickkkk ♠_ugly:
Ktoś tam chyba powiedział, że Phil przyszedł tam tylko żeby pokazać się w TV i chyba to była prawda. Bo te QQ zagrał tak jakby w ogóle nie miał ochoty się angażować w gre.
Napisane przez toony122
Napisane przez PyqPyk
Jak można callować QQ na SB po trzech limpach ?:P sickkkk ♠_ugly:Ktoś tam chyba powiedział, że Phil przyszedł tam tylko żeby pokazać się w TV i chyba to była prawda. Bo te QQ zagrał tak jakby w ogóle nie miał ochoty się angażować w gre.
Nie przesadzaj, czasem trzeba sobie agresywnie zlimpowac i jeszcze agresywniej sfoldowac
W 5tej seriii świetnie też zagrał z AA w jednym z ostatnich episodów.
Nie wiem po co Laaka biorą do tego programu...