Przeglądałem ostatnio youtube i natknąłem się na ten oto ciekawy filmik w którym udział bierze trener pokerstrategy:
Mina simonka po sprawdzeniu- bezcenna ^^
Przeglądałem ostatnio youtube i natknąłem się na ten oto ciekawy filmik w którym udział bierze trener pokerstrategy:
Mina simonka po sprawdzeniu- bezcenna ^^
mina jak mina
mina oppa pod koniec filmiku jest lepsza
"nie wiedzialem jaki jestem zajebisty"
Napisane przez Kiersno
mina jak mina
mina oppa pod koniec filmiku jest lepsza
"nie wiedzialem jaki jestem zajebisty"
hahaha true
Moim zdaniem nice call, wiadomo bez info o dynamice itd cieżko to dobrze ocenić, ale fakt faktem, simon rzadko tak gra tam 9x, 7x czy PP, ale i tak jak dla mnie sickcall bił w końcu tylko bluffy.
Gra simona za to klasa.
Dość dziwny call tego pana z A hi powiedział bym że wręcz donkowaty, ale takie są wyniki jak ktoś myśli na pierwszym lvlu a kto inny na trzecim.
Napisane przez Endurx
Dość dziwny raise tego pana z T hi powiedział bym że wręcz donkowaty, ale takie są wyniki jak ktoś myśli na pierwszym lvlu a kto inny na trzecim.
FYP
Napisane przez Endurx
Dość dziwny call tego pana z A hi powiedział bym że wręcz donkowaty, ale takie są wyniki jak ktoś myśli na pierwszym lvlu a kto inny na trzecim.
Uważasz, że leveling w takim turnieju ma jakikolwiek sens? Może po prostu czasami trzeba poddać pulę? Nie mam nic do osiągnięć simonka online (powiem więcej - są imponujące), ale jego gra w live eventach nie powala (na EPT jeszcze chyba nie scashował żadnego turnieju, a troszkę ich już zagrał)...
Napisane przez JuelzWicco
Imo fish i tyle , ten donk bet na flopie też dziwny
dlaczego tak uważasz ?
Napisane przez lukich1908
Napisane przez Endurx
Dość dziwny call tego pana z A hi powiedział bym że wręcz donkowaty, ale takie są wyniki jak ktoś myśli na pierwszym lvlu a kto inny na trzecim.Uważasz, że leveling w takim turnieju ma jakikolwiek sens? Może po prostu czasami trzeba poddać pulę? Nie mam nic do osiągnięć simonka online (powiem więcej - są imponujące), ale jego gra w live eventach nie powala (na EPT jeszcze chyba nie scashował żadnego turnieju, a troszkę ich już zagrał)...
o maj gad, nie scashował żadnego z 6-7 turniejów na kilkaset osób które zagrał, to chyba oczywiste, że nie potrafi grać live i powinien grać tylko na komputerze.
Napisane przez Kiersno
o maj gad, nie scashował żadnego z 6-7 turniejów na kilkaset osób które zagrał, to chyba oczywiste, że nie potrafi grać live i powinien grać tylko na komputerze.
Dobry kontrargument, uwielbiam uzasadnioną ironię. Nie jestem żadnym haterem, napisałem już, że simonek ma impoujące wyniki online. Czy tak ciężko pogodzić się z faktem, że simon dopiero raczkuje na arenie międzynarodowej live? Poza tym za każdym razem odpadał z jakimiś dziwnymi rękoma prezentując bardzo agresywną grę.
zerowa próbka, ręce dziwne, ale dobra agresywna gra i po prostu parę razy wpadł na nutsy - shit happens
Jakby simonek zrobił ten call, to wszyscy byście sie podniecali jaki on to genialny. (nie twierdze ze tak nie jest)