Przejdź do forum
Hero call vs. Simon...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Hero call vs. Simonek

67 Posty
38 Użytkownicy
0 Reakcje
9,604 Wyświetlenia
MightySparow

Przeglądałem ostatnio youtube i natknąłem się na ten oto ciekawy filmik w którym udział bierze trener pokerstrategy:

Mina simonka po sprawdzeniu- bezcenna ^^

66 odpowiedzi
Gier32o

Nice... Ale Simon ma taka dziwna postawe

Kaeresen

mina jak mina
mina oppa pod koniec filmiku jest lepsza
"nie wiedzialem jaki jestem zajebisty"

Gier32o

Napisane przez Kiersno
mina jak mina
mina oppa pod koniec filmiku jest lepsza
"nie wiedzialem jaki jestem zajebisty"

hahaha true :f_biggrin:

Sterwor

jak to jak odczytal , co on tam raisuje na turnie kazda 9 faltuje tylko easy game

IceWhoo

Heh można by rzec blefowanie callin station.

Moim zdaniem nice call, wiadomo bez info o dynamice itd cieżko to dobrze ocenić, ale fakt faktem, simon rzadko tak gra tam 9x, 7x czy PP, ale i tak jak dla mnie sickcall bił w końcu tylko bluffy.

Gra simona za to klasa.

mouse91

ciekawe czy lechrumski wyłapałby w tym filmie jakieś telle u Simona

JuelzWicco

Imo fish i tyle , ten donk bet na flopie też dziwny

k4m1l0z

haj lewel pokjer , 2 haj for mi

Endurx

Dość dziwny call tego pana z A hi powiedział bym że wręcz donkowaty, ale takie są wyniki jak ktoś myśli na pierwszym lvlu a kto inny na trzecim.

AutystycznyAndrzej

Napisane przez Endurx
Dość dziwny raise tego pana z T hi powiedział bym że wręcz donkowaty, ale takie są wyniki jak ktoś myśli na pierwszym lvlu a kto inny na trzecim.

FYP

lukich1908

Napisane przez Endurx
Dość dziwny call tego pana z A hi powiedział bym że wręcz donkowaty, ale takie są wyniki jak ktoś myśli na pierwszym lvlu a kto inny na trzecim.

Uważasz, że leveling w takim turnieju ma jakikolwiek sens? Może po prostu czasami trzeba poddać pulę? Nie mam nic do osiągnięć simonka online (powiem więcej - są imponujące), ale jego gra w live eventach nie powala (na EPT jeszcze chyba nie scashował żadnego turnieju, a troszkę ich już zagrał)...

Franczo

Napisane przez JuelzWicco
Imo fish i tyle , ten donk bet na flopie też dziwny

dlaczego tak uważasz ?

Kaeresen

Napisane przez lukich1908

Napisane przez Endurx

Uważasz, że leveling w takim turnieju ma jakikolwiek sens? Może po prostu czasami trzeba poddać pulę? Nie mam nic do osiągnięć simonka online (powiem więcej - są imponujące), ale jego gra w live eventach nie powala (na EPT jeszcze chyba nie scashował żadnego turnieju, a troszkę ich już zagrał)...

o maj gad, nie scashował żadnego z 6-7 turniejów na kilkaset osób które zagrał, to chyba oczywiste, że nie potrafi grać live i powinien grać tylko na komputerze.

lukich1908

Napisane przez Kiersno
o maj gad, nie scashował żadnego z 6-7 turniejów na kilkaset osób które zagrał, to chyba oczywiste, że nie potrafi grać live i powinien grać tylko na komputerze.

Dobry kontrargument, uwielbiam uzasadnioną ironię. Nie jestem żadnym haterem, napisałem już, że simonek ma impoujące wyniki online. Czy tak ciężko pogodzić się z faktem, że simon dopiero raczkuje na arenie międzynarodowej live? Poza tym za każdym razem odpadał z jakimiś dziwnymi rękoma prezentując bardzo agresywną grę.

babel92

zerowa próbka, ręce dziwne, ale dobra agresywna gra i po prostu parę razy wpadł na nutsy - shit happens ;)

A mi się podoba to zagranie, kreatywne ;)

Jakby simonek zrobił ten call, to wszyscy byście sie podniecali jaki on to genialny. (nie twierdze ze tak nie jest)

MightySparow Autor wątku
MightySparow

Może Simonek wpadnie i się wypowie trochę ? :)