Witam.
Dostalem emaila od PokerStrategy ze moge otrzymac 100$ na gre na kilku poker roomach w zwiazku z jakas tam promocja ,, First Aid,,
Chcialem sie dowiedziec czy emaila o tresci FirstAid dane itp musze wyslac tylko tylko do PS czy tez do PartyPoker<--(wybrany pokerroom). I jak to wogole ma wygladac ;] Z gory dzieki wielkie za odp
Pozdrawiam ♠_thumbsup:
Wydaj mi się, że powinieneś spojrzeć w zakładkę HOME i tam w dział Biuro Obsługi Klienta - tam powinieneś mieć wiadomość z wszystkimi informacjami.
Witam.
Wszystkie dokładne informacje i kroki postępowań powinieneś dostać w e-mailu.
Pozdrawiam.
Napisz do nich ticket ale nie rób sobie dużych nadziei ja czekam już 8 i nadal nic nie dostałem
Napisane przez pawel9
Napisz do nich ticket ale nie rób sobie dużych nadziei ja czekam już 8 i nadal nic nie dostałem![]()
Ja tak samo. Czekam już 8 dni na 100$ na Titanie i nic. Pisałem 4-5 dni temu do live supportu Titana i dostałem odpowiedź, że mam czekać. Od pokerstrategy dostałem taką samą odpowiedź. Nie rozumiem czym różni się mój przypadek od innych, którzy dawno bonus dostali.
Ja poczekalem na William Hill do dzis i okazalo sie ze po pormocji :/ biednemu zawsze wiatr w oczy!