Przejdź do forum
First Aid ( free 10...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] First Aid ( free 100$ )

6 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
586 Wyświetlenia
Pawel992
PokerStrategist

Witam.
Dostalem emaila od PokerStrategy ze moge otrzymac 100$ na gre na kilku poker roomach w zwiazku z jakas tam promocja ,, First Aid,,
Chcialem sie dowiedziec czy emaila o tresci FirstAid dane itp musze wyslac tylko tylko do PS czy tez do PartyPoker<--(wybrany pokerroom). I jak to wogole ma wygladac ;] Z gory dzieki wielkie za odp
Pozdrawiam _thumbsup:

5 odpowiedzi

Wydaj mi się, że powinieneś spojrzeć w zakładkę HOME i tam w dział Biuro Obsługi Klienta - tam powinieneś mieć wiadomość z wszystkimi informacjami.

imgoingtomirage
PokerStrategist

Witam.

Wszystkie dokładne informacje i kroki postępowań powinieneś dostać w e-mailu.

Pozdrawiam.

pawel9
Oldschool Grinder

Napisz do nich ticket ale nie rób sobie dużych nadziei ja czekam już 8 i nadal nic nie dostałem :(

conradmafer
PokerStrategist

Napisane przez pawel9
Napisz do nich ticket ale nie rób sobie dużych nadziei ja czekam już 8 i nadal nic nie dostałem :(

Ja tak samo. Czekam już 8 dni na 100$ na Titanie i nic. Pisałem 4-5 dni temu do live supportu Titana i dostałem odpowiedź, że mam czekać. Od pokerstrategy dostałem taką samą odpowiedź. Nie rozumiem czym różni się mój przypadek od innych, którzy dawno bonus dostali.

Orlo007
Oldschool Grinder

Ja poczekalem na William Hill do dzis i okazalo sie ze po pormocji :/ biednemu zawsze wiatr w oczy!