Przejdź do forum
Turnieje MTT, gdzie...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Turnieje MTT, gdzie grac?!

5 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
788 Wyświetlenia
WaRdanceR
PokerStrategist

Cześć.
Chciałbym zacząć grać turnieje MTT, małe doświadczenie w nich mam.
Słyszałem o jakichś ligach, widziałem też, że na [Treść wyedytowana] gra sporo ludzi.
Mam konta na everescie, bwinie, party i p*, gdzie jest najlepszy wybór turniejów?
Prosiłbym o jakieś strony z rankingami, ligami, itp.
Roll na początek to 80$

//Nie reklamujemy pokerroomow z ktorymi PokerStrategy nie współpracuje - imgoingtomirage

4 odpowiedzi
KrzysBTM
PokerStrategist

Na everescie mozna pograc do 14...jesli chodzi Ci o Frrerolle... poza tym na Everest Poker wedlug mnie jest mniejszy poziom graczy...

Pozdrawiam i Zycze Dobrych Rak!

Qalulo
PokerStrategist

Dosyc duza liczba turniejow do 2$ jest na 888 poker. Liczba graczy nie jest zbyt duza max do 500 w weekendy , co jest plusem . Sa tez rozne smieszne turnieje typu druzynowe , o wygranie czapki , czy koszulki:P Polecam ten room

imgoingtomirage
PokerStrategist

Witam.

Mam konta na everescie, bwinie, party i p*, gdzie jest najlepszy wybór turniejów?

Na każdej z tych platform znajdziesz ciekawe turnieje, oczywiście PokerStars i PartyPoker to aktualni liderzy na rynku posiadający najlepsze oferty MTT.

Pamiętaj o BRM, myślę, że 80$ to zdecydowanie za mało aby grać turnieje MTT nawet za 1$.

Pozdrawiam.

MightySparow
Elite Grinder

Jeśli Full tilt się włączy polecam ten room także. Fajne struktury duże fieldy (choć teraz pewnie będą mniejsze) i rush turki czyli drukarnia pieniędzy ;]