Napisane przez Doggyst
Na PP wplace i wyplace hajs przez ecopayz?
Jeżeli nic nie uległo zmianie ostatnio, to nie.

Napisane przez Doggyst
Na PP wplace i wyplace hajs przez ecopayz?
Jeżeli nic nie uległo zmianie ostatnio, to nie.

Napisane przez kod3er
czy jest mozliwosc otrzymania na ecopayz przelewu zagranicznego od osoby trzeciej?
na skrill i netku niemozliwe, ktos cos?
co masz na myśli pisząc przelew zagraniczny? przelew pomiędzy użytkownikami?
Witam ,
szukałem i nie mogłem znaleźć odp mianowicie chce wypłacić pieniądze z ecopayz przez bankomat mam status silver(konto w PLN sparowane z karta ECOPAYZ w euro) zatem max to mogę wypłacić 250 EURO załóżmy ze jest to kwota 1000 PLN jaki koszt poniosę za ta cala trx (wszystkie przewalutowania itd czy będzie to przewalutowanie z konta w PLN na EURO a potem w bankomacie z EURO na PLN?? )
Drugie pytanie ---> czy jak bym sparował subkonto w euro z karta w euro to bedzie jedno przewalutowanie(te przewalutowanie tylko w bankomacie )?
Prosze o pomoc.
Napisane przez Elzo2012
Zmieniasz walutę preferowaną na PokerStars na €.
Przewalutowujesz wszystkie środki z poziomu Cashiera na €.
Wypłacasz z PokerStars € na konto w EcoPayz w € - jeżeli takiego nie masz, to sobie tworzysz subkonto w €
Wypłacasz w bankomacie po kursie nieznanym, niegwarantowanym (przeliczenia dokonuje EcoPayz) powinno wyjść 4,99% prowizji (2%+2,99%)
Od razu powiem, że na Twoim miejscu używałbym Skrill-a po zrobieniu VIP Silver prowizja będzie 2,89%. Bez VIP-a niestety 5,74%
Hmm a czy nie ma opcji wypłaty środków w euro z bankomatu ? Czy trzeba byłoby korzystać z zagranicznych ? Pytam czysto teorytycznie.
Napisane przez Suave21
Napisane przez Elzo2012
Zmieniasz walutę preferowaną na PokerStars na €.
Przewalutowujesz wszystkie środki z poziomu Cashiera na €.
Wypłacasz z PokerStars € na konto w EcoPayz w € - jeżeli takiego nie masz, to sobie tworzysz subkonto w €
Wypłacasz w bankomacie po kursie nieznanym, niegwarantowanym (przeliczenia dokonuje EcoPayz) powinno wyjść 4,99% prowizji (2%+2,99%)
Od razu powiem, że na Twoim miejscu używałbym Skrill-a po zrobieniu VIP Silver prowizja będzie 2,89%. Bez VIP-a niestety 5,74%Hmm a czy nie ma opcji wypłaty środków w euro z bankomatu ? Czy trzeba byłoby korzystać z zagranicznych ? Pytam czysto teorytycznie.
Do niedawna nie było. Nie mam wiedzy czy coś się zmieniło.
Ale problem w tym, że ostatecznie i tak potrzebujemy złotówki (zakładam, że wypłacamy pieniądze na życie w Polsce).
Istnieją już bankomaty euro. Ostatnio ktoś postował ze go ecopayz wydymalo, mial ktos tez jakies nieprzyjemne sytuacje ? Korzysta ktos bezproblemowo z karty itp ?
Napisane przez Elzo2012
W skrócie dla 3.300 € tak to wygląda, chyba że coś ostatnio się zmieniło:
Hej!
Nigdzie nie mogę znaleźć info, że przy posiadaniu VIP Bronze na Skrillu, opłata za wypłatę z bankkomatu to tylko 0,05% =).
Ktoś rzuci linkiem jak się zmieniają wszystkie opłaty w stosunku do posiadanego statusu VIP?
Napisane przez Garggamel
Napisane przez Elzo2012
W skrócie dla 3.300 € tak to wygląda, chyba że coś ostatnio się zmieniło:
Hej!
Nigdzie nie mogę znaleźć info, że przy posiadaniu VIP Bronze na Skrillu, opłata za wypłatę z bankkomatu to tylko 0,05% =).
Bo nie wynosi
Jest stała: 1,80 €
Dla podanego przykładu 3.300 € wyniosła akurat w przybliżeniu 0,05%
Racja Elzo2012 :f_drink:.
Natomiast jeśli się postaram o Silver to rozumiem że jest faktycznie zero?
Cześć. Wiadomo, że poker jest nielegalny w Polsce dlatego mam pytanie. Wygrałem sporą sumkę i chciałbym wypłacić to z skrilla to mogę zrobić przelew na konto? Czy skarbówka się dowali? Czy jest jakiś inny sposób? Nie jestem zorientowany w temacie bo pierwszy raz chce wypłacić pieniądze.
@koyot69 - Nawet przy malutkich sumach system może Cię sprawdzić, przy dużych to z automatu US sprawdza pochodzenie. Wypłacasz za pomocą karty Skrill w bankomacie.
Napisane przez koyot69
Cześć. Wiadomo, że poker jest nielegalny w Polsce dlatego mam pytanie. Wygrałem sporą sumkę i chciałbym wypłacić to z skrilla to mogę zrobić przelew na konto? Czy skarbówka się dowali? Czy jest jakiś inny sposób? Nie jestem zorientowany w temacie bo pierwszy raz chce wypłacić pieniądze.![]()
Wypłacasz poprzez e-wallety jak Skrill czy neteller i nie przejmujesz się Skarbówką. Jak zrobisz VIPa na Skrillu, to zwiększą Ci limit wypłat
Dziękuję za informacje. Mam tylko jeszcze jedno pytanie bo na skrillu mam konto w Dolarach (USD) a kartę mam zamówić w PLN czy USD? Bo nie wiem co to będzie za różnica przy wypłacaniu.
Dolaczam sie do pytania o karte. Przy plnach przewalotuwanie po stronie skrilla i jakas oplata ? A za usd przewalutowanie w bankomacie plus oplata ?
Potrzebuję pomocy. ma ktoś jakieś info czy można robić przelewy z entropaya na ecopayza ? Chcialem dzisiaj zrobic taki przelew i przy wypełanianiu danych wyskakuje taki komunikat.
Pamiętaj, że dokonując depozytu kartą Visa nie będziesz w stanie korzystać z konta ecoAccount w związku z transakcjami dotyczącymi gier i zakładów. Obejmuje to:
1) zakupy z niektórymi kupcami;
2) transakcje ecoCard z niektórymi kupcami;
3) przelewy na rzecz niektórych osób.
Jeśli chce Pan(i) posiadać możliwość wykorzystania konta do tego celu, prosimy o skorzystanie z innej opcji wpłaty. Jeśli nadal chcesz używać Visa do finansowania swojego konta, skontaktuj się z Zespołem Wsparcia Klienta, aby zmienić cel Twojego konta.