Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

ecoPayz

1,144 Posty
270 Użytkownicy
985 Reakcje
217.4 K Wyświetlenia
Scarface9595

Witajcie.
Mam nadzieje, że mnie nie zjecie, ale jestem tu nowy i chciałbym dowiedzieć się kilku kwestii od bardziej doświadczonych posiadaczy ecopayza.
Jeśli chodzi o przesłanie dokumentów tożsamości, to robi się to juz z poziomu założonego konta? Wiem, że może być zameldowanie. Ostatnio taki papierek brałem w zeszłym roku, czy przejdzie takie cos? Zameldowanie się nie zmieniło.
Najlepiej to chętnie porozmawiałbym na priv z kimś, to chciałby mi odpowiedzieć na kilka pytań, juz nie robiłbym spamu w tym miejscu. \
Chciałbym zacząć ''kariere'' z ecopayzem, ale mam pewne wątpliwości, które chciałbym rozwiać z kimś, kto jest bardziej obeznany w tym temacie.

Odpowiedz
Cytat
rivelino21

Szkoda się tutaj rozpisywać.Na ich stronie wszystko jest jasno i dokładnie podane co i jak.

Odpowiedz
Cytat
elusivepl

Używam od ponad 2 lat. Wszystko jest w porządku. Co do dokumentów to do weryfikacji potrzebne są nie starsze niż 3 miesiące.

Odpowiedz
Cytat
Scarface9595

Panowie, krótka piłka;
1. Przy zakładaniu konta ecopayz zaznaczyć walutę euro? Bo w p* też ją zaznaczę przy ewentualnej wypłacie i karte też brałbym w euro.
2. Czy za posiadanie konta się coś płaci? Czy wystarczy, że doładuje je raz w roku i będzie bez opłat?

Odpowiedz
Cytat