Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
1,144 Posty
270 Użytkownicy
985 Reakcje
217.4 K Wyświetlenia
wojtaz165

witam
czemu jak chce wyplacic hajs z ps to ecopazy mi pokazuje przy wyplacie do 40euro, a jak powyzej to juz skrill ?

Odpowiedz
Cytat
krybis80

Napisane przez wojtaz165
witam
czemu jak chce wyplacic hajs z ps to ecopazy mi pokazuje przy wyplacie do 40euro, a jak powyzej to juz skrill ?

Bo musiałeś wcześniej wpłacać większe kwoty przez Skrill, a ecopayz tylko €40.

Napisane przez kapisevicius
Jaka jest obecnie najbardziej opłacalna opcja depozytu w EcoPayz? Wcześniej jak robiłem depozyt przez kartę kredytową na 200 PLN to z konta pobierało mi 220 PLN (zapewne przez przewalutowanie).

Przelewy24 - 1,5% prowizji od wpłat. Znajdziesz w Local Services.

Odpowiedz
Cytat
bw0908

Witam !
Wypłaciłem wczoraj na próbę 100zl i pobrało mi z konta az 26,51 euro.
Wypłata poszła po 3,77 kursie. W jaki sposób najlepiej wypłacać z bankomatu, żeby najkorzystniej wyszło ?
Pozdro

Odpowiedz
Cytat
przemek9422

Napisane przez bw0908
Witam !
Wypłaciłem wczoraj na próbę 100zl i pobrało mi z konta az 26,51 euro.
Wypłata poszła po 3,77 kursie. W jaki sposób najlepiej wypłacać z bankomatu, żeby najkorzystniej wyszło ?
Pozdro

Nie opłaca się wypłacać takich małych kwot, bo opłata za wypłatę z bankomatu to 2% ale nie mniej niż 1,5€ opłaty, czyli tobie wyszło jakieś 6% opłaty, do tego jeszcze opłata za przewalutowanie :) czyli najmniej opłaca się wypłacić jednorazowo conajmniej ~75€ od tej kwoty zaczyna wychodzić faktyczne 2% opłaty

Odpowiedz
Cytat
bw0908

Dzięki za info :)

Odpowiedz
Cytat
H3H3PL

Zamówiłem kartę EUR do konta, przy czym podczas tego procesu strona się cały czas wieszała. Musiał wystąpić jakiś bug, bo dostałem już 6 takich samych kart (najpierw 2 koperty, które otworzyłem, dzisiaj kolejne 4 i zakładam, że mają taką samą zawartość). Czy ktoś już miał taką sytuację? Nie jestem pewien, czy powinienem pisać do supportu. Konta na dobrą sprawę już nie potrzebuję i mógłbym wypłacić wszystkie pieniądze na konto, ale jednak wolałbym mieć jedną aktywną kartę i to właśnie jej użyć do wyczyszczenia konta.

Odpowiedz
Cytat

Witam,
Orientuje się ktoś jakie sa opłaty za przesłanie kasy z ecoPayz na Revolut i czy jest taka opcja możliwa?

Odpowiedz
Cytat
nightfire85

Uważajcie na ten portfel. Wpłaciłem 2k euro. Chciałem trochę wybrać na początku 100 euro żeby sprawdzić czy wszystko gra. Nagle konto zablokowane i zaczęło się zastraszanie, że jak będę próbował wybierać jakąkolwiek kwotę to mi zablokuja konto razem z moją kasą. Wykonałem kilka większych transakcji na pokerroomy troche pograłem, wpłacałem , wypłacałem. Idę wczoraj do bankomatu wybrać 200 euro. Niestety nie udało się. Wybieranie gotówki nadal zablokowane. Wyprowadziłem już kasę przez krypto od tych pajaców. Banda kretynów. Nie wiem jak można reklamować takie gówno. Mejle do wglądu jak ktoś nie wierzy. Ja nie wierzyłem...

Odpowiedz
Cytat
oceter

Nie wierzyłeś w ? Słyszałeś wcześniej o takich przypadkach ?

Odpowiedz
Cytat
Pirate9999

Napisane przez nightfire85
Wyprowadziłem już kasę przez krypto od tych pajaców.

Możesz napisać jak to zrobiłeś ? Bo widzę że tam jest możliwość tylko wypłaty na konto bankowe. W innym przypadku trzeba używać karty.

Odpowiedz
Cytat
nightfire85

Kupiłem BTC. W necie jest historia typa któremu PSI pay (podmiot nadrzędny eco) ukradło 100k usd.
http://www.psi-payscam.com/ , ale w sumie nie wiadomo czy to prawda. Nie zmienia to faktu, że ich praktyki są żałosne.

Odpowiedz
Cytat
jongjapi

Napisane przez nightfire85
Uważajcie na ten portfel. Wpłaciłem 2k euro. Chciałem trochę wybrać na początku 100 euro żeby sprawdzić czy wszystko gra. Nagle konto zablokowane i zaczęło się zastraszanie, że jak będę próbował wybierać jakąkolwiek kwotę to mi zablokuja konto razem z moją kasą. Wykonałem kilka większych transakcji na pokerroomy troche pograłem, wpłacałem , wypłacałem. Idę wczoraj do bankomatu wybrać 200 euro. Niestety nie udało się. Wybieranie gotówki nadal zablokowane. Wyprowadziłem już kasę przez krypto od tych pajaców. Banda kretynów. Nie wiem jak można reklamować takie gówno. Mejle do wglądu jak ktoś nie wierzy. Ja nie wierzyłem...

Poprosiłbym o te mejle do wglądu bo nie chce mi się wierzyć.

W tym roku obracałem tam kilkoma euro bez żadnych problemów. Insta wpłaty/wypłaty/przelewy.

Wszystko bez NAJMNIEJSZEGO problemu a poza ty nigdzie nie słyszałem słowa o takich przypadkach więc nie bardzo chce mi się wierzyć w to co piszesz...

Odpowiedz
Cytat

Witam, mam pytanie do Was w jaki sposób wypłacacie pieniążki ze Starsów na ecopayz a następnie wyciągacie je z bankomatów ( a może poprostu z ecopayza na konto bankowe?)

U mnie wygląda to tak ( wiem , że jest dramat) wypłacam ze starsów na konto w PLN a mam kartę w EUR , ale dzisiaj chcąc wypłacić pieniadze się przeraziłem widząc kurs na eur 3,7 .

Proszę o poradę oraz o info jak wygląda to u Was.
:f_drink:

edit: mam do wypłaty 3,3k$

Odpowiedz
Cytat
Moderator
Elzo2012

Zmieniasz walutę preferowaną na PokerStars na €.
Przewalutowujesz wszystkie środki z poziomu Cashiera na €.
Wypłacasz z PokerStars € na konto w EcoPayz w € - jeżeli takiego nie masz, to sobie tworzysz subkonto w €
Wypłacasz w bankomacie po kursie nieznanym, niegwarantowanym (przeliczenia dokonuje EcoPayz) powinno wyjść 4,99% prowizji (2%+2,99%)
Od razu powiem, że na Twoim miejscu używałbym Skrill-a po zrobieniu VIP Silver prowizja będzie 2,89%. Bez VIP-a niestety 5,74%

Odpowiedz
Cytat
Moderator
Elzo2012

W skrócie dla 3.300 € tak to wygląda, chyba że coś ostatnio się zmieniło:

Odpowiedz
Cytat

Dzięki wielkie! Powiedz mi jeszcze, w których bankomatach znajdę taką opcje? Dzisiaj trochę krążyłem i nie było opcji wypłaty po kursie nieznanym

Odpowiedz
Cytat
Moderator
Elzo2012

Np. Euronet.
Przeważnie podaje kurs i oczekuje potwierdzenia, ze się na to godzimy.
Wtedy trzeba wybrać "Nie"
Następny komunikat pyta czy na pewno chcemy wypłacić po kursie nieznanym.
Wybieramy "Tak"

Sprawa stara jak świat, pewnie u innych operatorów też to występuje:
Tak Euronet naciaga zagranicznych turystow

Odpowiedz
Cytat
pansilverjo

No ale jak ma ten obrót kwartalny dla silvera zrobić? Można sobie tak wpłacać na pokerstars, pograć trochę, a potem po 2 dniach wypłacać bez problemu?

Odpowiedz
Cytat
Moderator
Elzo2012

Napisane przez pansilverjo
No ale jak ma ten obrót kwartalny dla silvera zrobić? Można sobie tak wpłacać na pokerstars, pograć trochę, a potem po 2 dniach wypłacać bez problemu?

Jeżeli grasz regularnie (myślę, że wystarczy NL5, NL10 na pewno) to 400$ kapitału wystarczy do zrobienia Silvera.
Możesz wypłacić i za chwilę wpłacić wszystko co masz w Cashierze. I tak co 48 godzin. W cashierze pokazuje Ci kwotę "do wypłaty". Jeżeli grasz regularnie to przeważnie jest to 100% posiadanych środków.
Istnieje niestety ograniczenie ilości wpłaconej gotówki w okresie 30 dni. To ograniczenie jest indywidualnie określane. Jeżeli będzie mniejsze niż 5000 € to jest problem. Nie pomaga nawet wtedy używanie do obrotu dwóch kont: w domenie .eu i .es - Pokerstars bierze pod uwagę sumę wpłat z obu kont.
Po prostu przy wpłacie dostaniesz komunikat, że ze względu na to ograniczenie możesz wpłacić tylko tyle, a tyle.
Jeżeli regularnie wypłacamy warto powalczyć o ten VIP Silver na Skrill-u. Oprócz małej prowizji przy wypłacie kartą są jeszcze dodatkowe bonusy. Szczegóły na stronie Skrill-a.

Odpowiedz
Cytat
Doggyst

Na PP wplace i wyplace hajs przez ecopayz?

Odpowiedz
Cytat