Przejdź do forum
Dla mnie sukces :)

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Dla mnie sukces :)

15 Posty
11 Użytkownicy
0 Reakcje
1,043 Wyświetlenia

/

Co z tym się robi? Wyniosłem się z FTP zostało mi 1060pkt to zagrałem takie coś no i wyszło.

To można spieniężyć czy lepiej zagrać?

14 odpowiedzi
simon1989
BlackMember

Zależy od rolla...Spięnięrzyć można wyrejestrowując się z turnieju...tak przynajmniej zawsze było i myślę, że nic w tym temacie się nie zmieniło...

kustra
Elite Grinder

Pieniezuj.

Za ile ta wejsciowka byla ftp?

Thorek
Oldschool Grinder

Spieniezyc mozna, ale skoro i tak wyniosles sie z FTP, a do turnieju dostales sie niejako za free, to sprobowalbym mimo wszystko powalczyc. Samo miejsce w platnych w takim turnieju bedzie juz oplacalne.

no ale skoro juz sie wyniosl z ftp, to po co mu tam wygrana z tego turnieju? :D

kopoland
BlackMember

Wydaję mi się że można powalczyć, wiesz to może być jedyna taka Twoja szansa więc może warto ją wykorzystać ???

Jasiek2256
PokerStrategist

Byłem w bardzo podobnej sytuacji na P* w lutym. Za prawie wszystkie punkty zagrałem satelitę do turnieju warm up 750K z wpisowym 200+15. Po 6 godzinach 55 miejsce zamieniłem na 1700$. Jak do tej pory mój wicemax w pokerowych bojach. To mnie wciągnęło w turnieje z wpisowym od 10 do 100 $ i nie narzekam, do tego te emocje.
Jedyna osoba, którą poznałem osobiście dzięki Pokerstrategy i która zarabia na pokerze naprawdę przynajmniej jak dla mnie ładną kaskę, też preferuje grę w takich turniejach.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

No wiecie dla mnie to strzał 20BI, nie musiałbym się męczyć znów z NL10 bo już 3 raz wszedłem na nl25 i trzeci raz musiałem cashouta robić.

Z drugiej strony w takim turnieju to jakieś kozaki pewnie grają a ja zagrałem łącznie z tym - 7 czy 8 MTT. Nie mówię, że mi nie idzie bo dwa razy byłem 1st i dwa razy w kasie, ale już widzę jakiś Lee Watkinson na czerwono podkreślony zarejestrowany.

Przeczytałem dzisiaj jakiegoś arta z PS o MTT i tam jest napisane żeby na początku turnieju rozgrywać agresywnie szerszy zakres. Ja zawsze na odwrót gram po sugestii simona. To jak to powinno być ?

A nie opłaca się zacząć grać sobi MTT jakieś za 2$ na ftp?

mgrudzie
Oldschool Grinder

czemu nie grasz ftp?
gdzie sie przenosisz?

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

przeniosłem się na everest. Teraz troche bonusową dziwką muszę być przed świętami ;)
Pewnie wrócę po wyrobieniu.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Obiecałem sobie że nie odpadnę przez kretyńską decyzje i moje A,K nie poradziło sobie z K,Q ... na deepie jakbym się podwoił top30 by było : /. I tak się cieszę ! ;D

/

salyk
Oldschool Grinder

Napisane przez SOEK
Obiecałem sobie że nie odpadnę przez kretyńską decyzje i moje A,K nie poradziło sobie z K,Q ... na deepie jakbym się podwoił top30 by było : /. I tak się cieszę ! ;D

/

nice, opłaciło się zagrać ;) Podwoiłeś wygraną z satelitki :))

Gratz.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Jak się później okazało za satelitke mogłem sobie wziąć 43,000 FTP, a nie 200$ :/

No ale masz 600, wiec ocb? :P

gz wygranych ofc :D