Witam, wiem że dużo osób gra na micro.
macie ochote stworzyć grupę ludzi, którzy będą się wspólnie kontaktować, rozkminiać i analizować gry??
każdy ma swoje problemy na tym limicie, leaki
kto jest zainteresowany to piszcie tutaj albo na PRV
Witam, wiem że dużo osób gra na micro.
macie ochote stworzyć grupę ludzi, którzy będą się wspólnie kontaktować, rozkminiać i analizować gry??
każdy ma swoje problemy na tym limicie, leaki
kto jest zainteresowany to piszcie tutaj albo na PRV
chociaz na dzien dzisiejszy jestem w trakcie miażdzenia nl2
ale w planach mam shootowac nl5
to jestem chetny, niestety nie mam znajomych ktorzyby podzielali moja pasje, wiec mysle ze byla by to fajna sprawa
Pozdrawiam.
Napisane przez MistyK
chmielu masz zloto na nl5?:O
sick ja na nl100 nie mamxd
na WH jest 5 PS za 1$ rake.. więc jakos dalo rade.. ale co z tego jak tu jest dżungla:D
tak sie dzieje od ostatniego tygodnia...
iPoker - $0.04 NL (6 max) - Holdem - 5 players
Hand converted by PokerTracker 3
BB: $13.60
UTG: $5.24
Hero (CO): $5.16
BTN: $5.03
SB: $5.29
SB posts SB $0.02, BB posts BB $0.04
Pre Flop: ($0.06) Hero has A♠ A♦
fold, Hero raises to $0.16, fold, SB calls $0.14, BB raises to $0.64, Hero raises to $2.68, fold, BB calls $2.04
Flop: ($5.52, 2 players) 8♠ 3♦ 2♥
BB bets $2.76, Hero calls $2.48
Turn: ($10.48, 2 players) K♣
River: ($10.48, 2 players) J♥
BB shows K♦ K♥ (Three of a Kind, Kings) (PreFlop 100%, Flop 100%, Turn 100%)
BB wins $9.79
Ja w 2 tyg na 888 poker na 2nl wbiłem 300 SP i to grając dość mało więc na 2nl można wbić złoto.
pozdr
Myślę, że można zrobić jakiegoś zbiorowego bloga albo challenge dla ludzi z naszych stawek i tam wymieniać się spostrzeżeniami z gry. Łatwiej też będzie się dogadać na jakieś wspólne sesje (na dniach kupię mikrofon to od razu mówię, że jestem chętny :)). Na pewno pomoże nam to w przejściu na nl10
gg:4479050
Ja przeszedłem nl2,4 gram obecnie nl10, więc jak coś służę wsparciem i pomocą.
Gdybym miał wam na początek coś poradzić to przede wszystkim:
- nie przejmuj się pojedynczym handem
- przejrzyj sobie tematy na temat variance
- ucz się z filmików i artykułów dla twojego limitu, nie marnuj czasu na oglądanie nl100 itd.
- Graj, graj, graj i jeszcze raz graj - doświadczenie jest najważniejsze.
- wstawiaj ręce do oceny i aktywnie zadawaj pytania, nie ma nic gorszego niż wrzucanie ręki do oceny bez info dlaczego tak zagrałeś.
pozdrawiam.
Też byłbym chętny , ale przydałoby się to dobrze zoorganizować i poprosić jakiegoś lepszego kolege (np ktoś kto gra nl50 czy coś) a jeszcze lepiej kilku żeby również mogli wyłapywać błędy czy coś podpowiedzieć.
Metaforycznie , jeśli zbierzemy 10 małp niekoniecznie rozwiążą problem bez pomocy mądrzejszego szympansa
a gra ktoś nl5 na FTP bo mam propozycję jak tak to na gg 2372874 pisać niewidoczny zawsze