Hej, gram w miare regularnie na Ftp HUSNG aktualne stawki to 30-50. Wczoraj pod czas sesji dosiadl sie do mnie reg ze stawek 560+, generalnie mowil ze mam niezle wyniki na tych stawkach a on szuka kilku graczy z nizszych limitow i oferuje im stakowanie + free coaching.
Coaching na zasadach jego jako mentora czyli o kazdej porze dnia i nocy pisze i rozmawiamy on mi pomaga itp. Na poczatku mialbym grac na tych samych stawkach co aktualnie i szlifowac gre pod jego okiem, obiecal tez agresywne pokonywanie limitow 50/80 80/100 itd.
Patrzac na to wszystko to ogromne value dla mnie gosc zarobil mase pieniedzy na husng (w mtt 250k) ma ogromna wiedze i nie powinenem sie nawet zastanawiac tylko z miejsca zgodzic.
Tylko ze Ja pierwszy raz spotykam sie z taka sytuacja i duzo na ten temat mysle jak to bedzie wygladalo. Rolla zbudowalem sam od 0 i ja decydowalem o wszystkim,a tutaj pojawia sie osoba ktora ma do gadania tyle co ja lub wiecej a ja tylko gram:). Nigdy tez nie gralem za czyjas kase tym bardziej grindowalem hmm niewiem niechce zeby to bylo jakies scarymoney dla mnie, i zaczne sie jakos ograniczac z agresja i nie bede gral swojego A-game a profitem dziele sie 50/50... hm strasznie dziwne to wszystko i mam metlik w glowie czy sie zgodzic...
Macie jakies doswiadczenia z czyms takim? Co o tym myslicie?