Napisane przez Winnc
Napisane przez AndrevS
no dobrze ma te miliony i co z tego? mnie zawsze uczono ze to nie pieniadze sa wyznacznikiem człowieka tylko jego cechy
Czy nie można prowadzić fajnego zycia mając tylko lekko powyżej "tyle ile potrzeba"? Graty za wygranie tych milionów, ale podszedł do sprawy jak stereotypowy polak
Bo ja na pewno próbowałbym zrobić jakieś wrażenie nie tylko grą, ale i kulturą, wiedząc, że jest z tego transmisja live.
Tez mu zycze duzo sukcesów, mimo tego, że już 2 duże cashe ma. Nie czuję do niego żadnej niechęci, nawet mu kibicowałem (
, ale biorac pod uwagę berlin i londyn to m.in. ziewanie na FT ( tak jak to robimy wstając z łóżka ), dmuchanie w wargi ( tak jak to robimy gdy jest nam zimno ), mlaskanie.Robienie takich rzeczy, gdzie uwaga skierowana jest na kilku graczy i przy każdym stoi mikrofonik, który idzie wprost na transmisje live jest IMO (IN MY OPINION) troszeczkę nie wporządku. Dla mnie to jest przejaw braku kultury, dla jednych to oznaka wyluzowania, jak zwał tak zwał.
Rozumiem, że gracze jak matusow wydziwiają podobne rzeczy, ale tak jak pisałem z początku " Bo ja na pewno próbowałbym zrobić jakieś wrażenie nie tylko grą, ale i kulturą "- jest to moje zdanie.
W zadnych wypadku nie wypowiadam się o jego angielskim ani wyglądzie (
gratulacje dla ludzi wypowiadających się o tym) bo to jest głupota. Nie każdego uczą tego w szkole, a 3letnia nauka niektórym naprawdę starcza na wypowiedzenie tylko " veri gud " ( natłok innych obowiązków, niechęć itp itd ). Włoch z ostatniego FT Gorala też nie za bardzo kojarzył ten język, także jak dla mnie nie ma nic do dodania.