Przynajmniej się nie spina i nie mówi jakiego to ma skilla zajebistego, a mógłby.
Taki Misiu z niego, wydaje sie sympatyczny koleś . Pewnie żal dupę ściska tym wszystkim którzy przeczytali paręnaście angielskich książek, wykupili 100 godz coachingu i największym osiągnięciem jest wygranie satelity do sunday milion:) Chyba stąd ta zawiść
Adam Małysz też nie mówi za dobrze po angielsku, nie słyszałem żeby ktoś się go czepiał z tego powodu.
Wyśmiewanie sie z jego wyglądu to po prostu tragedia.
Chciałbym zobaczyć tych pięknych anglistów z naszego forum przy finałowym stole EPT.
Szoku jak zwykle piekny komentarz - Polsat robi wode z mózgu
Artur właśnie pojechał na Snowfest do Wiednia, życzę powodzenia, po jego powrocie postaramy się nagrać z nim wywiad do podcastu.
Pozdro
LOL@JAKUB
to będzie wydarzenie roku w pokerstrategia
a kto wywiad będzie robić? bo Thorek pewnie zapyta jakie korzyści płyną z bycia diamentem i co sądzi o tygodniu podwojnych punktów na wh
Minh Ly mówi po angielsku tak, że nie da się go w ogóle zrozumiec. Nie przeszkodzilo mu to 12 razy cashowac na WSOP, a nawet wystapic w 2 sezonie HSP. Nie sadze, zeby ktos mu mowil, ze niczego soba nie reprezentuje, i wstyd mu za to, ze jest wietnamczykiem.
Wasek na final table pokazuje calkowity luz i brak skrepowania pomimo tego, ze gra z takim graczem jak Juanda. Skupia sie na swojej grze, a nie daje sie zezrec tremie pomimo tego ze jest w live streamie.
Mowie plynnie po angielsku, niemiecku i zaczynam nauke wloskiego, jednak o takich wynikach w pokerze moge sobie na razie pomarzyc. Widocznie Artur za swoje priorytety obral zarabianie pieniedzy, a nie nauke jezykow, i porownujac stan konta jego i moj, moge bez wiekszych problemow stwierdzic kto wyszedl na tym lepiej.
A tym co czuja sie zle z tego powodu, jak ludzie postrzegaja inna osobe, to gratuluje poczucia wlasnej wartosci. Dla mnie przede wszystkim liczy sie to co sam o sobie mysle, a nie to co mowia o mnie inni. A jesli ktos sie wstydzi za cos, na co nie ma kompletnie wplywu/lub za opinie wobec zupelnie obcej osoby... no coz, niech sam sobie odpowie, czy jest w tym jakakolwiek logika
Generalnie nie biore udzialu w 99% w takich dyskusjach.
Nie jestem fanem Waska, ale chcialbym zwrocic uwage, ze powinnismy oceniac tutaj gre i wyniki, a nie inne aspekty, typu znajomosc jezykow obcych, nie wspominjac juz o wygladzie.
Nie wiem czemu niektorzy uczepili sie jezyka angielskiego.
Ile to razy bedac na treningach lub przegladajac forum dostaje kurwicy czytajac jakis belkot semantyczny z ogromna liczba bledow ortograficznych. Ile razy smieje sie do rozpuku, gdy ludzie wchodzacy na trening pisza "witam" ,chociaz nie sa gospodarzami i nie rozumieja w takim razie znaczenia tego slowa itp.
Nie komentuje tego, poniewaz jestem tu, zeby rozwijac swoje umiejetnosci pokerowe, a nie czepiac sie innych
Pozdrawiam
Andy
Napisane przez AndrevS
no dobrze ma te miliony i co z tego? mnie zawsze uczono ze to nie pieniadze sa wyznacznikiem człowieka tylko jego cechyCzy nie można prowadzić fajnego zycia mając tylko lekko powyżej "tyle ile potrzeba"? Graty za wygranie tych milionów, ale podszedł do sprawy jak stereotypowy polak
Bo ja na pewno próbowałbym zrobić jakieś wrażenie nie tylko grą, ale i kulturą, wiedząc, że jest z tego transmisja live.
No a gdzie on nie pokazał kultury? Pokaż mi to geniuszu... Swój chłop i tyle, życzę mu jak najwięcej sukcesów.
tylko jego cechy
No to jakim Ty jesteś człowiekiem skoro oceniasz ludzi po pozorach?
Hipokryzja...
Nie znacie goscia w ogole, tylko tyle co widac z video, a pier**** jak potłuczeni. ♠_mad:
Napisane przez elmin1337
niektórym tutaj to forum się chyba pomyliło z forum onetu ...![]()
♠_thumbsup:
Każdemu Polakowi odnoszącemu sukcesy towarzyszy tysiąc innych Polaków, którzy życzą mu jak najgorzej. Czy to będzie Małysz, Adamek czy Kubica to na każdym forum znajdzie się grupa ignorantów, którzy będą pisać takie same bzdury jak tutaj o Wasku. Taka Polska mentalność niestety...
Pozdro
Napisane przez MongolianoItaliano
Każdemu Polakowi odnoszącemu sukcesy towarzyszy tysiąc innych Polaków, którzy życzą mu jak najgorzej. Czy to będzie Małysz, Adamek czy Kubica to na każdym forum znajdzie się grupa ignorantów, którzy będą pisać takie same bzdury jak tutaj o Wasku. Taka Polska mentalność niestety...Pozdro
Amen.
Bo tylko gdy komus sie cos uda i cos osiagnie to jeb... szara masa musi mu dopier.. i sprowadzic go na ziemie.
Ludzie opanujcie sie EPT to nie mam talent czy konkurs angielskiego tylko turniej pokerowy. Polak zajal wysokie miejsce i zamiast sie cieszyc to ktos z zapizdzialej wiochy woli obrzucic go blotem mimo ze jego pokerowe sukcesy wolaja o pomste do nieba...
Ps zamiast pierdolic glupoty zajrzelibyscie do strategii i moze ugrali chodz troszke kasy nawet na wpisowe, ale po co zawsze znajdzie sie banda troli szukajacych problemow tam gdzie ich nie ma.
GJ Artur:) ♠_thumbsup:
Napisane przez ekonom
Napisane przez Rantrave
Napisane przez panpankracy
Przepraszam, ale dla mnie jesli ktos jest w wieku policealnym i nie zna podstaw angielskiego to jest po prostu debilem. No chyba, ze ktos ma 40 lat+ to może nie mial okazji sie nauczyc dobrze.+1
![]()
Ja tam 40 lat nie mam, maturę zdałem, a w żadnej szkole angielskiego mnie nie uczyli
![]()
A tak w ogóle to nie wiem o co chodzi
![]()
Co ma angielski do wyników pokerowych, i dlaczego ma być wykładnikiem czyjegoś debilizmu?(
Nie jestem za zdaniem, że od razu człowiek jest debilem, ale na dzisiejsze czasy młody człowiek kończąc szkołę średnią musi znać język angielski w stopniu komunikatywnym, i nie ma zmiłuj się. Imo std.
Imo nie musi , mam koleżankę która po angielsku ledwo duka , a zna hiszpański i rosyjski
https://polska.pokerstrategy.com/community/external/ShowAccountGroup/g2601.html
Zapraszam wszystkich do grupy.
Fuck them haterz.
Powiem tak.. w dzisiejszych czasach przyjęło się wśród pewnych grup społecznych, że każda osoba bez co najmniej ukończonych studiów jest osobą poniżej "warstwy społecznej" ludzi wykształconych.
Niektórym dupę ściska, że mając 3 fakultety, mówią biegle w 4 językach życie nie idzie. A załóżmy taki "Leszek spod sklepu" bez wykształcenia, bez języków robi karierę w jakiejś dziedzinie. Czy to własny biznes, czy sport, czy właśnie poker. Ale po co takiemu Leszkowi wyższe wykształcenie, jeśli zrobił biznes, zarabia wystarczająco kasy, ustawił się i nie musi się już zbytnio przejmować tym, co będzie. Teraz to on MOŻE sobie iść na studia, nauczyć się Angielskiego czy Suahili, jeśli tylko będzie chciał. Bo większość ludzi w dzisiejszych czasach edukuje się na na uniwersytetach , żeby potem znaleźć dobrą pracę, a nie tylko po to, aby się dokształcić, bo taką ma potrzebę.
Ja sam osobiście mimo, iż teraz kończę technikum nie wybieram się na studia. Mam pomysł na życie i ochotę go zrealizować. Więc po co mi teraz studia ? Jeśli mi się uda, to co chcę, to pójdę sobie na studia DLA SIEBIE, pouczyć się np. politologii, co mnie interesuje, ale w czym nie widzę perspektyw dalszej pracy.
Więc ludzie zastanówcie się, co piszecie, i nie obrażajcie innych tylko dlatego, że są nonkonformistami i robią coś inaczej, aniżeli większość społeczeństwa.
Napisane przez MongolianoItaliano
Każdemu Polakowi odnoszącemu sukcesy towarzyszy tysiąc innych Polaków, którzy życzą mu jak najgorzej. Czy to będzie Małysz, Adamek czy Kubica to na każdym forum znajdzie się grupa ignorantów, którzy będą pisać takie same bzdury jak tutaj o Wasku. Taka Polska mentalność niestety...Pozdro
Jakby gdzie indziej było inaczej..
nie oglądałem tego filmiku co tu wstawiono ale to chyba w Londynie był ten pas z AQ. Mógł to scallować...