Witam,
Jestem studentem 3go roku Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie i w ramach pracy licencjackiej muszę przeprowadzić ankietę. Dotyczy ona struktury rynku pokerowego w Polsce, a wypełnienie jej nie zabierze dużo czasu, więc jeśli zechcesz na to poświęcić 4minuty, będę bardzo wdzięczny
http://www.moje-ankiety.pl/wypelnij/kwestionariusz/13566/
Wypełniłem, ale w jednym pytaniu brakuje mi odpowiedzi "bezrobotny" - chyba chodzi o zajęcie
dziękuje bardzo za wypełnianie i wszystkie uwagi, są bardzo przydatne, już poprawiam.
Wypełnione - moim zdaniem wybór książek jest nienajlepszy, ponieważ zdecydowanie brakuje tam hitu takiego jak "The Poker Mindset" Matthew Hilger'a.
Done
po zakończonej pracy badawczej, mogłbyś opublikować wyniki, tej ankiety. Jestem bardzo ciekawy takich danych statystycznych.
dla mnie ta ankieta to wygląda bardziej na: Witam, mam zamiar sprowadzań/tłumaczyć książki do pokera na rynek polski, ale najpierw chciałbym się zorientowac czy i ile można na tym zarobić a przy okazji zerknąć na zapotrzebowanie na określone tytuły
niż na pracę licencjacką ale niech będzie i tak
Napisane przez Ja81
dla mnie ta ankieta to wygląda bardziej na: Witam, mam zamiar sprowadzań/tłumaczyć książki do pokera na rynek polski, ale najpierw chciałbym się zorientowac czy i ile można na tym zarobić a przy okazji zerknąć na zapotrzebowanie na określone tytułyniż na pracę licencjacką ale niech będzie i tak
![]()
Nawet jeżeli, to fajnie, że coś ktoś w tym kierunku chce zrobić.
Napisane przez Rumak87
Donepo zakończonej pracy badawczej, mogłbyś opublikować wyniki, tej ankiety. Jestem bardzo ciekawy takich danych statystycznych.
Tak, myślę że tak, po skończeniu opublikuję te dane, ale nie wiem jeszcze kiedy, raczej nieprędko;)
Napisane przez Ja81
dla mnie ta ankieta to wygląda bardziej na: Witam, mam zamiar sprowadzań/tłumaczyć książki do pokera na rynek polski, ale najpierw chciałbym się zorientowac czy i ile można na tym zarobić a przy okazji zerknąć na zapotrzebowanie na określone tytułyniż na pracę licencjacką ale niech będzie i tak
![]()
Jako student kierunku ekonomicznego chyba temat pracy należy powiązać z biznesem;> Jeśli ktoś nie wierzy że takie badania potrzebne mi są do ukończenia pracy i stanowi to dla niego jakąś barierę, z katedry w której piszę wezmę papier i skan (albo zdjęcie) wrzucę na forum;)