O.o dzieki
ostatnie pytanie mam i juz nie truje
Orientujesz sie moze w ktore warto sie zangazowac, a w ktore nie? Bo w opsiach widze ze tu sa pkt, tu gotowka itd.
W skrocie chodzi mi o to czy, ktores z nich polecasz bardziej niz inne
O.o dzieki
ostatnie pytanie mam i juz nie truje
Orientujesz sie moze w ktore warto sie zangazowac, a w ktore nie? Bo w opsiach widze ze tu sa pkt, tu gotowka itd.
W skrocie chodzi mi o to czy, ktores z nich polecasz bardziej niz inne
BannersBroker - ciekawy biznes, który zainteresował nawet mnie - dużego sceptyka zarabiania przez Internet. Sporo przystępnych informacji można znaleźć tu: http://bartoszmajewski.blogspot.com/
Dla przykładu: inwestując ok. 400$, zysk jaki będziesz osiągać po pół roku nie wypłacania, to minimum 500$ na miesiąc, czyli Twój kapitał sam pracując na siebie, da Ci ok. 1500zł/miesiąc.
Czyli można zarobić kilkaset procent rocznie i to bez żadnego ryzyka?
Jeśli jest tak pięknie, to dlaczego wielu inteligentnych przecież ludzi traci czas i nerwy grając na giełdzie lub na forexie, zamiast spokojnie i szybko pomnażać swoje pieniądze z BB?
Dlaczego BB woli finansować swoją działalność pożyczając kasę od ludzi na kilkaset procent, zamiast od banków na kilkanaście / kilkadziesiąt procent?
Oczywiscie ze to jest piramida finansowa, jednak na piramidach rowniez mozna zarabiac tak dlugo jak istnieja
Tu jest napisane ze inwestujac 400$ po 6 miesiacach bedziemy miec jakeis 3k$ Czyli 7,5 raza wiecej ! Nie kojarze absolutnie NIC co moze dac nam az taki zwrot.
Firma juz istnieje jakis czas. Wyplaca pieniadze. Wiec to jest pewnie przekret na wieksza skale, jest przemyslany. Tak wiec ryzyko upadku nie jest jakies mega mega wielkie. Ja szczeze mowiac mysle ze szansa ze firma upadnie w ciagu najblizszych 6miechow jest porownywalna z upadkiem jakiegos sredniego krzaka na ongame.
Inwestycja w ten caly BB jest IMO mocno EV+. Jednak trzeba pamietac ze TO JEST PIRAMIDA FINANSOWA ! Nie ma innej opcji. To napewno upadnie. Dlatego nie nalezy leciec do banku brac kredytow pod zastaw domu, samochodu czy kto tam co posiada. Tylko byc swiadomym ze firma faktycznie zaliczy spektakularny upadek. I stracimy wszystko co zainwestowalismy.
Troche jeszcze poczytam na temat jak to dziala i sam chyba zainwestuje jakies 400$. Nie jest to kwota ktora sprawi ze jak nastepnego dnia BB upadnie ja nie bede mial gdzie mieszkac co jesc i zostanie mi tylko sznurek. Z drugiej strony jak sie uda beda bardzo fajne wakacje ♠_cool:
Dokładnie, mam takie samo podejście jak YasQ. Nie mówię, że to jest firma na 100% pewna, dopuszczam możliwość, że kiedyś padnie, ale skoro teraz wypłaca pieniądze, to czemu nie skorzystać i nie zarobić, a 400$ to nie jest suma, jaką będę opłakiwał ewentualnie
YasQ, jak podejmiesz decyzję o wejściu w ten biznes, to zapisz się stąd: http://bartoszmajewski.blogspot.com/ dzięki temu dasz koledze z forum jakieś profity, a po co masz się rejestrować z randomowego linka. Poza tym warto mieć na początku osobę, która pomoże; wiem z autopsji, bo sam też bym tak szybko nie ogarnął na początku bez kumpla
Wysłałem Ci zapro, jakbyś miał jakieś pytania to pisz
jak cos to chetnie wytlumacze i dam jakies panele na start jesli sie ktos zarejestruje przez moj link ;p ja jestem juz ponad pol roku ;p zazwyczaj ludzie sie napalaja ale na tym sie konczy i nic nie wplacaja ;d
400$ to dorzuc 15 i kupisz zielony pakiet ;p
Napisane przez Rinnok
400$ to dorzuc 15 i kupisz zielony pakiet ;p
Jest lepsza opcja za 415$
sharecash, cashfile jak to startowało to glupim spamem na yt zrobilem ok 3k$, w tej chwili tez mozna spokojnie fajna miesieczna wyplate zrobic ;d
a o czym wy to tutaj se ten tego rozmawiacie ? ;o Naprawde to BB to żaden przekręt ? ;o
Napisane przez ixinumber1
a o czym wy to tutaj se ten tego rozmawiacie ? ;o Naprawde to BB to żaden przekręt ? ;o
Tego Ci nikt nie zagwarantuje, po prostu od początku swojego istnienia do dnia dzisiejszego, firma wypłaca pieniądze i to jest najważniejsze, dlatego trzeba korzystać, a w razie jakby się zwinęli, to swoje zarobisz
Jakie to jest piękne, tyle już było takich przekrętów w historii, ale dalej nikt się niczego nie nauczył. Każdy by tak chciał zarobić, ale się nie narobić.
Pewnie, że BB wypłaca. Na początku zawsze wypłacają, teraz pierwsi "inwestorzy" puszczają wici na mieście jak to się za pomocą paru kliknięć myszką obłowili po pachy. "Razem Chłopy, po złote góry, we wszystkim wam pomogę, za rączkę przeprowadzę, zapłaty nie żądam, o rejestrację z reflinka zaledwie proszę..."
A później lament i rzucane gromy, "jak ktoś mógł do tego dopuścić, dlaczego rząd nas nie ochronił ?!?!?!". Ekhm, poszukiwacze bursztynu...
Myślę, ze rok, czy dwa lata temu też były takie osoby jak Ty, ReginaPhalange, a w tym samym czasie Ci, którzy zdecydowali się wpłacić - zarabiali dolary
Powtórzę się z poprzedniego posta - od początku swojego istnienia do dnia dzisiejszego, firma wypłaca pieniądze i to jest najważniejsze, dlatego trzeba korzystać, a w razie jakby się zwinęli, to swoje zarobisz
generalnie to także mogę polecić, interesuję się tym od niedawna, ale znam osoby które są już w tym dłużej i zainwestowane $ wypłacili już dawno temu, i cały czas wypłacają kolejne ...
Moim zdaniem jest to biznes dla wszystkich, wystarczy tylko trochę chęci.
Można zarobić w ciągu roku spokojnie 300-400% zainwestowanej kwoty poświecająć temu do godziny miesięcznie, i po pierwszym roku zwinąć interes, albo polecać dalej i czerpać z tego jeszcze większe kożyści. Jeżeli ktoś byłby zainteresowany chętnie udzielę paru wskazówek na początek ...
Kurde, rok temu o tym uslyszalem, ale nie chcialem ryzykować - teraz już chyba za późno - to schyłkowa faza piramidki
Naprawdę - 400% rocznie?
Przecież tam nie tworzysz żadnych stron internetowych, nie szukasz reklam - nie robisz nic. Tylko polecasz (a polecanie = co?
Piramida
)