Eryk:
Oczywiście, że poker to hazard. Tylko jako jedyna albo nieliczna gra tego typu umożliwia zarabianie. Dotyczy to oczywiście bardzo małego procentu graczy, ale jednak.
Eryk:
Oczywiście, że poker to hazard. Tylko jako jedyna albo nieliczna gra tego typu umożliwia zarabianie. Dotyczy to oczywiście bardzo małego procentu graczy, ale jednak.
najzabawniejsze, ze wystepuje tu znany od lat mechanizm zaangazowania i konsewkencji, im wiecej pojawi sie argumentow obalajacych krysztalowosc 'biznesow' w ktorych bierzesz udzial, tym zacieklej bedziesz sie bronil ze jest inaczej, bo glupio byloby wyjsc przed samym soba na naiwnego idiote
jeśli taki sposób zarabiania ci sie podoba to już lepiej zbież kumpli którym też sie podoba wpłaćcie po 1000zł i Ciagnijcie losy kto zbiera całą póle
Każdy z was bedzie miał super procent zysku!
Oczywiście ryzyko utraty pieniedzy bedzie równie wysokie ale jak widać o to się nie martwicie
EV takiego przedsięwzięcia i tak będzie wieksze niż tych piramid
Odechciało mi sie czytać ten wątek.
Żaden z was nie poświęcił nawet godziny na dokładne poznanie każdego z programów o których piszecie, natomiast lekką ręką krytukujecie.
A są osoby co dzięki temu dobrze żyją, z RICI, uiNVEST i innych.
No ale najłatwiej gadać i zazdrość z bolącą dupą że ktoś zarabia.
Chłopaku od 4 lat zajmuję się zarabianiem pieniędzy przez internet. Gry, strony, programy. Każde Twoje pierdoły typu BB, RICI i ukraińskie investy poznałem bardzo dokładnie. Mechanizmy działania, luki prawne umożliwiające zaistnienie na rynku pomimo oczywistej złodziejskiej struktury itd. Niektóre scamy, hyipy działają kilka dni, inne parę miesięcy a jeszcze inne kilka lat.
Nie chcesz zmądrzeć - trudno. Zmądrzejesz jak dużo stracisz, albo zgnijesz w kasynie w pogoni za łatwą kasą. Tylko nie mam ochoty czytać jak namawiasz innych do scamu, piramid i innego gówna. Siedź w tym sam.
Nie ma łatwych pieniędzy. Łatwo to można się strobić.
To, że Ty straciłeś, nie oznacza że inni tracą. Znam wielu ludzi co zarabiają fajną kasę dzięki BB. Więc to nie tak jak mówisz to końca, ale jak chcesz.
a RICI ma realny i prawdziwy produkt - umowę o współpracy z nim podpisały TUI i Neckermann i kilka innych - może te firmy to też scam???
Nie straciłem nic na BB, Uinvest, JSS, dlatego że już za dużo wiem żeby się w takie "programy" bawić. Traciłem na początku kase na jakieś inne bzdety, po drodze na pewno było kilka piramid.
Twoi znajomi którzy zarabiają na BB robią to przede wszystkim na poleconych. Jeśli kupują panele za kasę która już im się zwróciła (obracają samym profitem) to znaczy, że akurat tym razem udało im się wylądować dostatecznie wysoko piramidy. Fart. Czerwone/czarne.
Wszystko kręci się dlatego, że robicie z siebie finansowych alfonsów, podstawiacie im żywy towar czyli poleconych. I to jeszcze takie ch.jstwo robicie Polakom, dla których te kilkaset dolców to nie jest mała kasa..
Największe piramidy jak RICI, Lyoness stosują tyle zabiegów socjotechnicznych co jakaś jeebana sekta. Dlatego tak ślepo i w kółko powtarzasz formułki.
Tak, RICI ma produkt. Kartę za 350 $, która Ci się zwraca jak wciągniesz dwóch kolejnych biedaków. Na każdym afiliancie z dwoma poleconymi 350 $ mają teoretycznie do przodu. Praktycznie 1050 $. Żyła złota, zrób sobie tabelkę.. Czy mają umowę z TUI i Neckermann nie wiem i szczerze mówiąc mało mnie to obchodzi. Lyoness napisał sobie na stronie że ma niby umowę z Euro, Tesco itd. A tak na prawdę kupili po prostu trochę ich bonów..
marekmak,
gadasz takie bzdury ze głowa boli, zebrałes jakies informacje po wierzchu zamiast zgłębić i siejesz zamęt
poczytaj może coś więcej o HGC i Lyoness zanim zaczniesz pisac...
nie popieram żadnej strony w tej dyskusji
ciekawi mnie za to fakt, gdzie Wy ludzie zarabiający na piramidach, otrzymujecie ten hajs? konto bankowe? jeżeli tak, to jak rozwiązujecie sprawę z US?
pytam serio i bez hejtów :fdrink
Cześć wszystkim.
Mimo próśb i upomnień, ten temat ciągle skupia się na kłótniach i dyskusjach czy jakieś strony są piramidami finansowymi, czy nie i co z tego wynika. Na wiele stron z tej "dyskusji" mamy tutaj powtarzające się bez przerwy, te same serwisy.
My ze swojej strony nie chcemy reklamować i propagować żadnych podejrzanych sposobów na pozyskanie gotówki. Padło tutaj trochę nazw i kto chce, to użyje głowy, klawiatury i zaczerpnie na ten temat wiedzy z bogatego źródła internetu. Sam też wyciągnie wnioski, czy warto w to się bawić.
Ten temat zamykam i proszę na przyszłość nie zakładać podobnych wątków, które będą się skupiać na rekrutowaniu nowych osób do jakichś programów.
To forum pokerowe i ten model "biznesu online" powinien nas najbardziej interesować.
Pozdrwiam.