Przejdź do forum
Wiosenny Tutorial -...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Wiosenny Tutorial - poradnik podrywu

55 Posty
34 Użytkownicy
0 Reakcje
5,703 Wyświetlenia
kumiszcz

W związku z tym, iż zaczyna nam się wiosna, kiedy to większości zbiera się na flirty i miłość, chciałam zaprosić was do dyskusji oraz dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Panowie, "sprzedajcie" swoje najlepsze teksty na podryw! Podzielcie się :D

Johny Bravo w akcji
Hej, mała. Ja jestem piękny, ty jesteś piękna, chodźmy do mnie i pogapmy się na siebie.
Cześć mała. Mówił Ci już ktoś, że mam piękne oczka?
Dość o mnie.. porozmawiajmy lepiej o Tobie – Podobam Ci się?
Hej seniorita! Sprechen Sie miłość?

Autentyk : "Od 2 miesięcy mieszkam sam i umiem gotować..."

:P ;) :D

54 odpowiedzi

Mnie najbardziej w życiu powalił kumpel w Grecji.

Byliśmy już na studiach ale na wspólne wyjazdy jeździliśmy jeszcze paczką z liceum. Koleś prawie nie znał angielskiego.

Sytuacja:
Gorący wieczór na zacisznej plaży, winko, piwo, ognisko, gitara, śpiewy, karimaty na piasku. Pojawia się grupa kilku fajnych panienek (ze Szwecji jak się później okazało).
Zapraszamy do ogniska częstujemy winem, taka zapoznawcza gadka (wszystko po angielsku). Kumpel oczywiście nic nie mówi ponieważ nie zna angielskiego. Koło niego siedzi taka niezła blondyna (ale wyraźnie widać że jest bardziej zainteresowana gitarzystą śpiewającym jakieś miłosne hity Presley'a)

Po jakiś 5 minutach kumpel ni z gruszki ni z pietruszki wali tekst:
Girl look at the stars ....
Aren't they beautifull ?
Maybe we will sleep together ?

A najzabawniejsze jest to, że godzinę później dopiął swego :)

damianpat

Chodź do mnie zrobię Ci jakieś kanapki, co Ty na to?

kumiszcz Autor wątku
kumiszcz

Tjaaaa :D podryw na wikt jest zajebisty ;)

Hej bejbe, podobasz mi sie. Nie spierdol tego ! :D

bMh
bMh

Na baletach na wsi gosc do znajomej: "Hej mala idziemy na pole"

skajlacz

Mój kolega na rondzie w katowicach zaraz przy 'spodku' na przystanku tramwajowym... jak to On zarzucil pare usmiechow do pieknej nieznajomej, podszedl i spytal sie: " przepraszam bardzo, nie wiesz przypadkiem gdzie tu znajduje sie 'spodek' "

Zadzialalo :D

Janosikgdy

Siema, piękna Jesteś. Chcesz zarobić 50$? Jeśli będziesz wystarczająco dobra, to wpadnie Tobie nawet 150$.

Jeżeli Jesteś zainteresowana tutaj masz wizytówkę z linkiem do pokerstrategy, najlepszej pokerowej szkoły pokera online

simon1989

skajlacz napisał
Mój kolega na rondzie w katowicach zaraz przy 'spodku' na przystanku tramwajowym... jak to On zarzucil pare usmiechow do pieknej nieznajomej, podszedl i spytal sie: " przepraszam bardzo, nie wiesz przypadkiem gdzie tu znajduje sie 'spodek' "

Zadzialalo :D

muszę spróbować :D

krzysiuwOw

Dokąd kopytkujesz piękna gazelo xD

moj najlepszy sposob to gdy laska idzie za mna:P

Odwracam sie i mowie:

"Ej przestan sie gapic na moj tylek" ide dalej,po chwili znow sie odracam i mowie "Znowu to robisz przestan bo sie zaczerwienie,no dobra mozesz sie gapic na ten osmy cud swiata:)10 zl poprosze:)"

Albo cos w stylu przestan mnie sledzic itd:P

I najlepszy sposob bardzo ryzykowny ale jak sie uda to caly bajer jest zbedny:P

Idziesz na przeciw dziewczyny gdy jest 1,5 metra od ciebie wystawiasz reke jak NEO w mattrixie pamietacie gdy zatrzymal kule HAHA wlasnie tak:)
I mowisz "Hej zatrzymaj sie na moment musze ci cos powiedziec:)jesli dobrze to zrobicie zatrzyma sie i wtedy nadchodzi armata:D "Zazwyczaj tego nie robie ale zrobilas na mnie tak piorunujace wrazenie ze musialem cie zatrzymac i sie przywitac"etc oczywiscie usimech na twarzy

Jak zadziala panna ma taka mine jakby jej ktos z maczugi przylozyl w glowe:)

Mozna to tez zrobic mnie "inwazyjnie"

Zatrzymujesz ja mowia "hej sory potrezbuje twojej opini itd np gdzie tu jest najblizsza poczta".Ona tlumaczy prosto lewoitd jak skonczy mowisz ze tak naprawde wiesz gdzie jest poczta ale wywarla na tobie takie wrazenie ze tylko to ci przyszlo do glowy:)

Nie wazne jest tekst jakiego uzyjecie wazne jest z jakim nastawieniem to zrobicie.Jesli jestescie happy macie usmiech na twarzy i chcecie sie dobrze bawic poznajac dziewczyny mozesz podejsc do laski poczawszy od tekstu " hej musze ci powiedziec cos waznego:)wiesz co od rana juz nie smierdza mi stopy yeahhh:) a konczac na " hej jestes najpiekniejsza dziewczyna jaka dzis widzialem dlateego spedzmy dzisiejszy wieczor razem"

Efekty przejda wasze oczekiwania:)

Jesli podejdziesz do niej z nastawieniem ze od razu ci powie "spierda.." to nawet najlepszy i najskuteczniejszy tekst nie pomoze:P

kumiszcz Autor wątku
kumiszcz

mazik22 to pierwsze fajne :D

edit. "Ej przestan sie gapic na moj tylek" ide dalej,po chwili znow sie odracam i mowie "Znowu to robisz przestan bo sie zaczerwienie,no dobra mozesz sie gapic"
I tutaj powinno się skończyć, bez tego cudu świata i 10 pln ;)

Pierwsze znaczy ktore?:P

matelusz

Ja te teksty w większości czytałem na różnych forach dotyczących podrywania (kumpel się tym "interesował" :P). Tyle tylko, że wyuczone teksty często się po prostu nie sprawdzają. Kiedyś na imprezie widziałem typka, który próbował zbajerować laskę, że tak powiem, podręcznikowo. Został, że tak powem, podręcznikowo olany :D

Janosikgdy

Mazik piszesz, jakbyś się naczytał jakiegoś nlp;p

ps.i jak cytujesz kogoś to daj odnośnik do źródła i autora;p

haha bo to kumpel mi zapodaje takie teskty przed wyjsciem gdzies wiec kumpla cytowac nie bede bez przesady:Pa skad on je bierze to juz nie moja sprawa wazne ze przetestowane i dzialaja:)oczywiscie zdarzaja sie bad beaty jak w pokerze haha:)

Wiece to jest tylko podstawa do tego zeby podchodzic itd.najwazniejsza jest postawa:)na dysce podszedlem do jednej dziewczyny w kozakach takim gorsecie i miniowie powiedzielem ze wyglada jak dziewczyna tarzana:)tak zadzialalo ze przez pewien czas bylismy razem:)

Teraz juz nie uzywam tych szblonowych tekstow.Ostatnio podszedlem do laski ktora miala torebke w czarno biale plamy z tekstem: "Nie powinnas tego robic" ona czego? a ja "zabilas krowe i zrobilas sobie z niej torebke".pozniej mnie przekonywala ale to jest sztyczna skora itd.A dobra dobra kazda tak mowi hah:)i zadzialalo pozniej randeczka byla a pozniej to juz secreat:D

NAJLEPSZY TESKY ZWYKLE "HEJ :)

Ja mówie "Czesc jestem Łukasz" i starczy :D

damianpat

Ja mówię:
1) Simoo to mój kumpel
2) Piszę newsy dla PokerStrategy
3) Znam Panadola ;)

heloł bejbe... jak się maaaasz? fajna dyska?