[treść niezgodna z regulaminem PokerStrategy.com]
//Crimson
UWAGA!!!
asambor to konto ministra Kapicy.
Prezerwatywy to PRZYNĘTA. 1-szy celnik Rzeczypospolitej chce w chytry sposób poznać Wasze adresy i numery kart.
Nie dziękujcie za ostrzeżenie.
Napisane przez AndrewAnderson
UWAGA!!!
Prezerwatywy to PRZYNĘTA. 1-szy celnik Rzeczypospolitej chce w chytry sposób poznać Wasze adresy i numery kart.
Stosunkowo mało warunków tej "promocji" było...
zakup przez telefon, płatność kartą, podanie maila... prawie się nabrałem!
Gdyby było podane, że zakup trzeba zrobić lewą ręką stojąc na jednej nodze przy oknie to pewnie bym się nie nabrał...
Napisane przez AndrewAnderson
UWAGA!!!
A konto na allegro specjalnie zakładałam na inne dane, aby zdobyć wasze dane osobowe.
Tak btw. po samym nicku allegro raczej nie da się was połączyć z kontami pokerowymi
Napisane przez przemasso
Jak widać złodzieje nie są mistrzami intelektu :yaoming :
Na jakiej podstawie nazywasz mnie złodziejem jeżeli mogę wiedzieć?
Napisane przez asambor
Napisane przez przemasso
Jak widać złodzieje nie są mistrzami intelektu :yaoming :Na jakiej podstawie nazywasz mnie złodziejem jeżeli mogę wiedzieć?
Na jakiej podstawie sądzisz, że akurat pisał o tobie?
Jeśli można wiedzieć.
Napisane przez shovi
Napisane przez asambor
Napisane przez przemasso
Jak widać złodzieje nie są mistrzami intelektu :yaoming :Na jakiej podstawie nazywasz mnie złodziejem jeżeli mogę wiedzieć?
Jeśli można wiedzieć.
Z kontekstu dyskusji.
Skoro poprzednie posty były albo skierowane do mnie, albo na temat tego co napisałam jasno wynika, że było to skierowane do mnie
Napisane przez shovi
Napisane przez asambor
Napisane przez przemasso
Jeśli można wiedzieć.
Napisane przez pszczola321
Napisane przez shovi
Napisane przez asambor
Napisane przez przemasso
Jeśli można wiedzieć.
![]()
Hej asambor,
Nie tolerujemy spamu na naszym forum, dlatego muszę zamknąć twój temat. Proszę cię, abyś w przyszłości nie zakładał podobnych wątków.
Pozdrawiam,
Crimson