Siemanko,
O pokerze dotychczas:
Do tej pory grałem głównie cash nl fr.. wybrałem i zacząłem się tego uczyć ze względu na "niewielką" wariancje tych gier. Od ponad roku mieszkam sam i utrzymuję się tylko z gry. Obecnie podjąłem decyzję, że to dobry moment na zmiany i podjęcie nowego wyzwania. Stwierdziłem że mam dość zasobów (czas, pieniądze, doświadczenie, determinacja) aby podjąć się nauki sng (docelowo mtt). Ponadto do decyzji przekonał mnie fakt, że mtt jest znacznie bardziej perspektywiczne long runowo.
Ostatni wykres (long runowy screen jaki mam):
I jakieś resztki w bazie które pozostały:
Czemu blog?
W tej chwili jestem na samym początku drogi, której nie znam. Oczywiście poznaje tą grę, ale co się czegoś dowiem to pojawiają się kolejne pytania/rozterki - liczę że jak będzie potrzeba to pomożecie i podzielicie się wiedzą/doświadczeniem:)
Co dotychczas/jaki plan?
Ogarnąłem kilka produkcji sng, biorę udział w treningach na PS, przebudowałem HUD'a, ściągnąłem i zacząłem używać HRC oraz StarsHelpera.
Zacząłem odpalać 90os i 180os Turboski do 1,5$ sprawdzając "czym to się je". Ogólnie chaos..
Najbliższe plany:
Schodzę na 45osT za 1,5$, gram uważnie maks 6stolików, zaznaczam spoty, analizuje w HRC, zbieram doświadczenie i staram się zweryfikować jaki jest mój skill vs player pool(wyrabiam próbkę), po czym chcę iść wyżej (celem jest maksymalny rozwój i wyjście z tych stawek!).
Liczę że blog pozwoli poznać innych graczy i będzie miejscem wymiany doświadczeń. W planach jest również wzięcie treningów co niewątpliwie nastąpi w najbliższym czasie:)
Czasami do sesji odpalam jakiś stolik "małego mtt" na 888... a nóż rzygnie:)
Nie gram cash.
Do czytelnika:
Wszelkie sugestie są mile widziane.. podkreślam że cenię sobie uzasadnioną krytykę i wydaje mi się że dobrze ją przyjmuję:) Jeżeli ktoś ma jakieś przemyślenia to zachęcam do dzielenia się nimi:). Jeśli wrzucę tu jakiegoś spota/przemyślenie a Ty uważasz że nie mam racji to napisz mi to:)
Proszę o szanowanie innych rozmówców i nie robienia śmietnika (kropkować można;) ).
:fdrink :fdrink :fdrink