Mam straszne problemy ze znaleziem w stacjonarnych sklepach modelu, ktory mi najbardziej odpowiada. Mianowicie HTC One S Z520e. Znalazlem na allegro aukcje, ktora jest wystawiona przez sklep. Generalnie cena by sie zgadzala, ale zaskakuje mnie fakt, ze spolszczenie systemu możliwe za pomocą aplikacji "MoreLocale 2". Wydaje mi sie, ze jezyk powinien byc dostepny bez zadnych aplikacji. Co o tym myslicie?
btw. jaka rozdzielczosc musi byc zeby dzialaly starsy?
Czy PokerStars Mobile Poker działa na wszystkich urządzeniach z systemem Android?
A.Nie. PokerStars Mobile Poker przygotowany jest wyłącznie dla urządzeń mobilnych z systemem Android™ 2.3 lub jego nowszą wersją i z ekranem o rozdzielczości nie niższej niż 800x480. Do kompatybilnych urządzeń należą (m.in.):
wiec pewnie zdecydowana wiekszosc smartfonow powyzej 4 cali
odnosnie allegro, jest wiele sklepow ktore sciagaja telefony z zagranicy, sprawdz czy nie ma tam wydluzonego czasu oczekiwania bo jesli tak to by wyjasnialo to dlaczego nie ma jezyka polskiego od razu w telefonie
htc mi odpisalo cos takiego ,,Łukaszu, modele przeznaczone na polski rynek posiadają język polski. Sugerujemy kontakt ze sprzedawcą i upewnienie się, czy nie są to urządzenia brandowane przez zagranicznych operatorów."
Tak wiec wole nie ryzykowac i nie brac od nich. Dalej sie rozgladam za jakims htc lub samsungiem do tysiaka
Napisane przez dawid327
Do tysiaka jest masa lepszych telefonów niż desire 500
![]()
Podaj modele, bo obejrzalem pare recenzjii jedynie. Kiedys sie bardziej interesowalem tematem i bylem na biezaco. Desire 500 kosztuje 799
Moto G np. w x-kom 759zł. Niedługo będzie miał aktualizację do najnowszego androida - jako jeden z pierwszych smartfonów.
Niedoceniany, ale z pewnością jeden z najlepszych w tym przedziale cenowym. P* działa płynnie.
faktycznie wrzuciliscie duzo lepsze telefony :nh
Moto G 16gb jest juz za 849, wiec bardzo korzystna cena
Szkoda, ze nie ma recenzji tego huawei na mobzilli
Jak możesz dorzucić 99 zł to jest to http://www.x-kom.pl/p/207971-smartfon-telefon-fablet-lg-g3-s-czarny.html a jak nie to motorola będzie dobrym wyborem . Czysty soft i aktualizacja do androida L na pewno sprawią że wszystko będzie dobrze działać
LG G3 jest zdecydowanie przereklamowany. Zaineteresowalem sie bardziej tym huawei i jest dla mnie chyba najbardziej odpowiedni. Balem sie tego procesora, ale przegladam opinie na roznych forach i zdecydowana wiekszosc pisze, ze na recenzjach jest to zbyt wyolbrzymiony problem. Tak wiec dzieki wszystkim za pomoc :sdrink
Minus jest taki, ze w ciagu nastepnego miesiaca planuje 2 weekendowe wypadziki ze znajomymi, pozniej sa swieta i pewnie zejdzie mi troche hajsu. Tak wiec na kupno zdecyduje sie pewnie zaraz po nowym roku... No chyba, ze moj htc wczesniej umrze. W styczniu planowalem tez wbic na nl25, wiec kupie sobie zloto, zeby ogarnac kilka materialow i przy okazji wystawie staking. Moze sie znajdzie ktos chetny
edit : Jedynie pozostalo mi wybrac miedzy P6 a G6 LTE
P6 wyszedl w 2 kwartale 2013, ale ma lepszy ekran i procesor
G6 LTE wyszedl w 2 kwartale 2014 i przez co nowszy android i zewnetrzny wyglad minimalnie ladniejszy.
Ostatecznie kupiłem huawei ascend p7 - Po 2 dniach korzystania nie moge na nic narzekac. Balem sie, ze bedzie sie grzal podczas wymagajacych gierek lub przy wielu odpalonych aplikacjach, a nic takiego nie mialo miejsca