Będzie transmisja w Polsacie ale późno w nocy gdyż to Hameryka.
Napisane przez shemhamforash
Napisane przez junior143
Napisane przez Gomez224
Sylvia go zmiecie ale widziałem jak Sylvie w 7 sec znokautował Emelianenko mocne to było, polecam obejrzeć.Fedor nie znokautował Sylvii, tylko wygrał przez duszenie i nie w 7 sekund tylko w coś koło 40. Ten szybki nokaut Sylvia zaliczył z Ray'em Mercer'em, czyli byłbym mistrzem świata wagi ciężkiej w boksie, a co jak co, ale czysty cios, jaki wyłapał Sylvia w tej walce, od takiego człowieka niewielu by przetrwało.
otóz mylisz sie silvia przegral z Emelianenko po seri ciosów rekami w okolo 6 sekund przez nokaut.
Az sprawdziłem.
Wskaż te walkę, bo jakoś nie widze: http://en.wikipedia.org/wiki/Tim_Sylvia
Same walki do obejrzenia na youtube.
Napisane przez junior143
Napisane przez junior143
Napisane przez Gomez224
Sylvia go zmiecie ale widziałem jak Sylvie w 7 sec znokautował Emelianenko mocne to było, polecam obejrzeć.Fedor nie znokautował Sylvii, tylko wygrał przez duszenie i nie w 7 sekund tylko w coś koło 40. Ten szybki nokaut Sylvia zaliczył z Ray'em Mercer'em, czyli byłbym mistrzem świata wagi ciężkiej w boksie, a co jak co, ale czysty cios, jaki wyłapał Sylvia w tej walce, od takiego człowieka niewielu by przetrwało.
otóz mylisz sie silvia przegral z Emelianenko po seri ciosów rekami w okolo 6 sekund przez nokaut.
Az sprawdziłem.
Wskaż te walkę, bo jakoś nie widze: http://en.wikipedia.org/wiki/Tim_SylviaSame walki do obejrzenia na youtube.
Potwierdzam była taka walka, ale to nie był emelianenko tylko lenox lewis i nie tim sylvia tylko andrzej gołota, no i nie mma tylko boks klasyczny i nie 6 sekund tylko troszke wiecej. reszta się zgadza
Napisane przez junior143
Napisane przez Gomez224
Co do walki Pudziana to ja na niego liczę. Jeśli tylko prawdą okaże się to, co mówił- czyli, że japończyka chciał po prostu znokautować szybko i okaże się, że jednak odpowiednio rozkładając siły Pudzian wykaże się jako taką kondycję to wg mnie nie jest bez szans. Sylvia to już stary mistrz, najlepsze lata ma za sobą i Mariusz może go pokonać. Szczególnie że coraz bardziej widać u niego, małe bo małe, ale zalążki techniki walki (np ładny suples ostatnio).
Uważam, że z Pudzianem powinien mocno potrenować ktoś z judo albo BJJ i nauczyć go walki w parterze. Jeśli zapanowałby nad tym elementem walki to mógłby być prawdziwym "submission machine", bo właśnie przy wyciąganiu dźwigni jego potężna siła by niesamowicie pomogła i miałby większy pozytek z tego niż z marnowania sił na lekkie ciosy i szamotaninę. Jakie jest wasze zdanie?
Juz myslalem ze nie znajde nikogo kto ma pojecie o pride i mma na naszym forum
+1
O Pride...
A sama wiesz co to było Pride, bo mam wrażenie, że tylko słyszałaś...
Ktoś tam pisał, aby Pudzian potrenował BJJ. Odpowiadam: Pudzian trenuje od początku BJJ.
tanio skóry nie sprzeda? puki co wszystko się zgadzało pytanie jak może wyglądać to sprzedanie skóry drogo bo na to niestety się zanosi
Napisane przez junior143
Napisane przez junior143
Napisane przez Gomez224
Az sprawdziłem.
Wskaż te walkę, bo jakoś nie widze: http://en.wikipedia.org/wiki/Tim_SylviaSame walki do obejrzenia na youtube.
moja pomyłka sory tak jak mowisz z sylvia wygral przez duszenie po 30sekundach. pomylilo mi sie to jak silvia przegral przez 1dno uderzenie z bokserem w ufc ktory walczyl pierwszy raz (taki gruby murzyn)
Ciezko powiedzieć ... jak bedzie sie opier... jak ostatnio to padnie na zawał
jak to mówią "głowa nisko, łokcie wysoko i napier...y!!!" takie wejście, bardzo mało profesjonalne powinno być dla Mariusza najlepsza taktyką
Napisane przez Rekin109
Pudzian wygra, ten Silva jest przereklamowany.
+1 oby! bo poszedl zaklad na pudziana
Napisane przez EndWgw
Napisane przez Rekin109
Pudzian wygra, ten Silva jest przereklamowany.+1 oby! bo poszedl zaklad na pudziana
![]()
+1 kasa czeka
Czy moźna zobaczyć walkę w necie? A jak wiecie gdzie to napiszcie proszę. My z Kubą nie mamy jak tu obejrzeć live.
raczej tak ,ostatnio KSW oglądałem live w necie.
jak bedzie transmisja to dam tutaj link przed walką
Aż sie zdziwilem jak zobaczylem kurs 2,65 na Pudziana
izi manej
e: o nawet 3.00 znalazlem. Jak kogos interesuje to jest na bet365.
Napisane przez stasiuu
Aż sie zdziwilem jak zobaczylem kurs 2,65 na Pudzianaizi manej
![]()
![]()
![]()
e: o nawet 3.00 znalazlem. Jak kogos interesuje to jest na bet365.
Mi się nie chciało robić depozytu nigdzie, to w stsie za 2,20 puściłem ♠_confused:
Filip: polecam http://www.atdhe.net/ tam napewno się coś pojawi, a nawet jest coś takiego jak MMA TV to zapewne na tym będzie transmisja
Ja nie mam pojecia kto wygra, dlatego nie bede obstawial.
Jedno jest pewne - Sylvia za bardzo sie nie przygotowywal do tej walki patrzac po jego aktualnych gabarytach i fotkach z wazenia.
Mnie osobiscie pod wzgledem sportowym ta walka kompletnie nie interesuje, to po prostu kolejny freakshow i traktuje to jako ciekawostke. Interesuje sie bardziej tym jak np. Juras wypadnie, albo jak Wegorz i Marcin Krzysztofiak poradza sobie za tydzien w Poznaniu.
Anyway, nie bede tu marudzil, show bedzie, obejrzec wypada
Chcialem sie jeszcze tylko odniesc do tego:
Uważam, że z Pudzianem powinien mocno potrenować ktoś z judo albo BJJ i nauczyć go walki w parterze. Jeśli zapanowałby nad tym elementem walki to mógłby być prawdziwym "submission machine", bo właśnie przy wyciąganiu dźwigni jego potężna siła by niesamowicie pomogła i miałby większy pozytek z tego niż z marnowania sił na lekkie ciosy i szamotaninę.
No offence, ale moje zdanie jest takie ze Mariusz nigdy nie bedzie "submission machine", a jesli bedzie to w wieku, ktory nie jest juz taki odpowiedni dla zawodnika mma. Mam czasem okazje uczyc BJJ naprawde duzych gosci i uwierz, ze lapia technike oni o wiele ciezej niz chlopaki tak do 90kg. Szczegolnie poczatkujacy. Bardzo ciezko im rozluznic miesnie, nie spinac sie i co najwazniejsze w parterze - rozruszac biodra. Konczy sie na tym, ze ich plan na kulanke to: "zlapac i urwac glowe"
wszystko spoko ale to do momentu jak taki klocek nie trafi na kogos kumatego.
Stojka, zapasy, GnP - imo na to powinien klasc Mariusz nacisk w treningach. Jesli chodzi o BJJ to powinien nauczyc sie przede wszystkim jak kontrolowac goscia (zeby nie bylo takiej sytuacji jak z Japonczykiem, ze tamten mial Mariusza w polgardzie a Mariusz zero kontroli i plecy wyprostowane), PODSTAWOWYCH dzwigni (po cholere Mariuszowi znajomosc omoplaty POKI CO?) oraz obron glownie przed dzwigniami na nogi i przed latwym oddawaniem plecow. (Jak ktos mysli ze latwiej wyciagnac balache niz skretowke najsilniejszemu czlowiekowi na ziemi to polecam wziazc najsilniejszego koksa z pobliskiej silowni na mate i porownac
)
Tak czy siak wierze ze Mirek wie co robi
Pozdro