Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Pudzian - Silvia

145 Posty
67 Użytkownicy
0 Reakcje
7,727 Wyświetlenia
vintage1981

Będzie transmisja w Polsacie ale późno w nocy gdyż to Hameryka.

Napisane przez shemhamforash

Napisane przez junior143

Napisane przez Gomez224
Sylvia go zmiecie ale widziałem jak Sylvie w 7 sec znokautował Emelianenko mocne to było, polecam obejrzeć.

Fedor nie znokautował Sylvii, tylko wygrał przez duszenie i nie w 7 sekund tylko w coś koło 40. Ten szybki nokaut Sylvia zaliczył z Ray'em Mercer'em, czyli byłbym mistrzem świata wagi ciężkiej w boksie, a co jak co, ale czysty cios, jaki wyłapał Sylvia w tej walce, od takiego człowieka niewielu by przetrwało.

otóz mylisz sie silvia przegral z Emelianenko po seri ciosów rekami w okolo 6 sekund przez nokaut.

Az sprawdziłem.
Wskaż te walkę, bo jakoś nie widze: http://en.wikipedia.org/wiki/Tim_Sylvia

Same walki do obejrzenia na youtube.

Napisane przez junior143

Napisane przez junior143

Napisane przez Gomez224
Sylvia go zmiecie ale widziałem jak Sylvie w 7 sec znokautował Emelianenko mocne to było, polecam obejrzeć.

Fedor nie znokautował Sylvii, tylko wygrał przez duszenie i nie w 7 sekund tylko w coś koło 40. Ten szybki nokaut Sylvia zaliczył z Ray'em Mercer'em, czyli byłbym mistrzem świata wagi ciężkiej w boksie, a co jak co, ale czysty cios, jaki wyłapał Sylvia w tej walce, od takiego człowieka niewielu by przetrwało.

otóz mylisz sie silvia przegral z Emelianenko po seri ciosów rekami w okolo 6 sekund przez nokaut.

Az sprawdziłem.

Potwierdzam była taka walka, ale to nie był emelianenko tylko lenox lewis i nie tim sylvia tylko andrzej gołota, no i nie mma tylko boks klasyczny i nie 6 sekund tylko troszke wiecej. reszta się zgadza :facepalm:

mazaq Autor wątku
mazaq
plusEVqba

Napisane przez junior143

Napisane przez Gomez224

Co do walki Pudziana to ja na niego liczę. Jeśli tylko prawdą okaże się to, co mówił- czyli, że japończyka chciał po prostu znokautować szybko i okaże się, że jednak odpowiednio rozkładając siły Pudzian wykaże się jako taką kondycję to wg mnie nie jest bez szans. Sylvia to już stary mistrz, najlepsze lata ma za sobą i Mariusz może go pokonać. Szczególnie że coraz bardziej widać u niego, małe bo małe, ale zalążki techniki walki (np ładny suples ostatnio).
Uważam, że z Pudzianem powinien mocno potrenować ktoś z judo albo BJJ i nauczyć go walki w parterze. Jeśli zapanowałby nad tym elementem walki to mógłby być prawdziwym "submission machine", bo właśnie przy wyciąganiu dźwigni jego potężna siła by niesamowicie pomogła i miałby większy pozytek z tego niż z marnowania sił na lekkie ciosy i szamotaninę. Jakie jest wasze zdanie?

Juz myslalem ze nie znajde nikogo kto ma pojecie o pride i mma na naszym forum
+1

Tygrys1985

O Pride... :facepalm: A sama wiesz co to było Pride, bo mam wrażenie, że tylko słyszałaś...
Ktoś tam pisał, aby Pudzian potrenował BJJ. Odpowiadam: Pudzian trenuje od początku BJJ.

Endurx

:f_p: tanio skóry nie sprzeda? puki co wszystko się zgadzało pytanie jak może wyglądać to sprzedanie skóry drogo bo na to niestety się zanosi :f_confused:

Napisane przez junior143

Napisane przez junior143

Napisane przez Gomez224

Az sprawdziłem.

moja pomyłka sory tak jak mowisz z sylvia wygral przez duszenie po 30sekundach. pomylilo mi sie to jak silvia przegral przez 1dno uderzenie z bokserem w ufc ktory walczyl pierwszy raz (taki gruby murzyn)

Morsik034

Ciezko powiedzieć ... jak bedzie sie opier... jak ostatnio to padnie na zawał :D jak to mówią "głowa nisko, łokcie wysoko i napier...y!!!" takie wejście, bardzo mało profesjonalne powinno być dla Mariusza najlepsza taktyką :P

Pudzian wygra, ten Silva jest przereklamowany.

Napisane przez Rekin109

+1 oby! bo poszedl zaklad na pudziana :P

mazaq Autor wątku
mazaq

Napisane przez EndWgw

Napisane przez Rekin109

+1 oby! bo poszedl zaklad na pudziana :P

+1 kasa czeka :D

Cz. Fajne zaklady, milo sie czyta

Czy moźna zobaczyć walkę w necie? A jak wiecie gdzie to napiszcie proszę. My z Kubą nie mamy jak tu obejrzeć live.

mazaq Autor wątku
mazaq

raczej tak ,ostatnio KSW oglądałem live w necie.
jak bedzie transmisja to dam tutaj link przed walką

Aż sie zdziwilem jak zobaczylem kurs 2,65 na Pudziana :f_eek: izi manej =) =) =)

e: o nawet 3.00 znalazlem. Jak kogos interesuje to jest na bet365.

mazaq Autor wątku
mazaq

Napisane przez stasiuu
Aż sie zdziwilem jak zobaczylem kurs 2,65 na Pudziana :f_eek: izi manej =) =) =)

e: o nawet 3.00 znalazlem. Jak kogos interesuje to jest na bet365.

Mi się nie chciało robić depozytu nigdzie, to w stsie za 2,20 puściłem _confused: :f_ugly:

GuciO

Filip: polecam http://www.atdhe.net/ tam napewno się coś pojawi, a nawet jest coś takiego jak MMA TV to zapewne na tym będzie transmisja :)

I co tam się na tej pierwszej stronie pojawi na liście? czy jak?

Ja nie mam pojecia kto wygra, dlatego nie bede obstawial.
Jedno jest pewne - Sylvia za bardzo sie nie przygotowywal do tej walki patrzac po jego aktualnych gabarytach i fotkach z wazenia.
Mnie osobiscie pod wzgledem sportowym ta walka kompletnie nie interesuje, to po prostu kolejny freakshow i traktuje to jako ciekawostke. Interesuje sie bardziej tym jak np. Juras wypadnie, albo jak Wegorz i Marcin Krzysztofiak poradza sobie za tydzien w Poznaniu.
Anyway, nie bede tu marudzil, show bedzie, obejrzec wypada ;)

Chcialem sie jeszcze tylko odniesc do tego:

Uważam, że z Pudzianem powinien mocno potrenować ktoś z judo albo BJJ i nauczyć go walki w parterze. Jeśli zapanowałby nad tym elementem walki to mógłby być prawdziwym "submission machine", bo właśnie przy wyciąganiu dźwigni jego potężna siła by niesamowicie pomogła i miałby większy pozytek z tego niż z marnowania sił na lekkie ciosy i szamotaninę.

No offence, ale moje zdanie jest takie ze Mariusz nigdy nie bedzie "submission machine", a jesli bedzie to w wieku, ktory nie jest juz taki odpowiedni dla zawodnika mma. Mam czasem okazje uczyc BJJ naprawde duzych gosci i uwierz, ze lapia technike oni o wiele ciezej niz chlopaki tak do 90kg. Szczegolnie poczatkujacy. Bardzo ciezko im rozluznic miesnie, nie spinac sie i co najwazniejsze w parterze - rozruszac biodra. Konczy sie na tym, ze ich plan na kulanke to: "zlapac i urwac glowe" :D wszystko spoko ale to do momentu jak taki klocek nie trafi na kogos kumatego.
Stojka, zapasy, GnP - imo na to powinien klasc Mariusz nacisk w treningach. Jesli chodzi o BJJ to powinien nauczyc sie przede wszystkim jak kontrolowac goscia (zeby nie bylo takiej sytuacji jak z Japonczykiem, ze tamten mial Mariusza w polgardzie a Mariusz zero kontroli i plecy wyprostowane), PODSTAWOWYCH dzwigni (po cholere Mariuszowi znajomosc omoplaty POKI CO?) oraz obron glownie przed dzwigniami na nogi i przed latwym oddawaniem plecow. (Jak ktos mysli ze latwiej wyciagnac balache niz skretowke najsilniejszemu czlowiekowi na ziemi to polecam wziazc najsilniejszego koksa z pobliskiej silowni na mate i porownac ;) )
Tak czy siak wierze ze Mirek wie co robi :)

Pozdro