Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Pudzian - Silvia

145 Posty
67 Użytkownicy
0 Reakcje
7,725 Wyświetlenia
mazaq

Cz.

Z piątku na sobotę walkę będzie transmitować polsat, o godzinie 02:15.
Będzie też walczył drugi polak - Jurkowski.
A Pudzian da radę? Mówił, że zmieni się o 180 stopni, ciekawe :P
Dzisiaj byłem w sts-ie postawić na niego parę złoty, oby chłop dał radę :facepalm:

144 odpowiedzi

zapewne tanio skory nie sprzeda

Tygrys1985

Są 3 scenariusze:

1) Nie dotrwa do końca pierwszej rundy.
2) Nie dotrwa do końca drugiej rundy.
3) Jeżeli Pudzian przetrwa dwie pierwsze rundy to padnie na zawał w trzeciej.

Innej możliwości nie widzę.

azg
azg

[*] Mariusz

kacz7

2.75 Pudzianowski M. v Sylvia T. 1.42 Ciekawie...

Gomez224

Sylvia go zmiecie ale widziałem jak Sylvie w 7 sec znokautował Emelianenko mocne to było, polecam obejrzeć.

mazaq Autor wątku
mazaq

Napisane przez Gomez224
Sylvia go zmiecie ale widziałem jak Sylvie w 7 sec znokautował Emelianenko mocne to było, polecam obejrzeć.

Nie ma co porównywać Mariusza do Fiodora :P

Gomez224

Zobaczcie to

Fedor z Mariusza zrobiłby marmoladę.

mazaq Autor wątku
mazaq

Napisane przez Gomez224
Zobaczcie to

Tak jak Mariusz zmiażdżyłby go w strongmanach, tak on nie dał by mu szans w mma, proste.

el33ment

Pudzianowski dostanie takie bęcki, że szybciutko wróci do obijania jakiś tam Najmanów...

Napisane przez mazaq

Tak jak Mariusz zmiażdżyłby go w strongmanach, tak on nie dał by mu szans w mma, proste.

z tą różnicą, że fedor nie pcha się do strongmanów

Gomez224

Napisane przez mazaq

Napisane przez Gomez224
Zobaczcie to

No tak masz rację, ale to Pudzian wkroczył na ścieżkę MMA, a na tym podwórku rządzi ten PAN ;).

BTW I tak szacun dla Pudziana MMA to ciężki kawałek chleba, poczekajmy aż stoczy więcej walk i nabierze doświadczenia.

vintage1981

Niestety Fiodor marnuje się w strikeforce przez jego rosyjski managment. Szkoda bo w ufc pokazałby swoje umiejętności.
Co do Mariusza zaglądałem na fora tematyczne związane z mma i Mario ma około 2.5% na win więc gl.

Gomez224

tutaj zwrotów akcji nie brakowało :)

Napisane przez Gomez224

Fedor nie znokautował Sylvii, tylko wygrał przez duszenie i nie w 7 sekund tylko w coś koło 40. Ten szybki nokaut Sylvia zaliczył z Ray'em Mercer'em, czyli byłbym mistrzem świata wagi ciężkiej w boksie, a co jak co, ale czysty cios, jaki wyłapał Sylvia w tej walce, od takiego człowieka niewielu by przetrwało.

Co do walki Pudziana to ja na niego liczę. Jeśli tylko prawdą okaże się to, co mówił- czyli, że japończyka chciał po prostu znokautować szybko i okaże się, że jednak odpowiednio rozkładając siły Pudzian wykaże się jako taką kondycję to wg mnie nie jest bez szans. Sylvia to już stary mistrz, najlepsze lata ma za sobą i Mariusz może go pokonać. Szczególnie że coraz bardziej widać u niego, małe bo małe, ale zalążki techniki walki (np ładny suples ostatnio).
Uważam, że z Pudzianem powinien mocno potrenować ktoś z judo albo BJJ i nauczyć go walki w parterze. Jeśli zapanowałby nad tym elementem walki to mógłby być prawdziwym "submission machine", bo właśnie przy wyciąganiu dźwigni jego potężna siła by niesamowicie pomogła i miałby większy pozytek z tego niż z marnowania sił na lekkie ciosy i szamotaninę. Jakie jest wasze zdanie?

NotNever

A ktos wie gdzie w internecie bedzie mozna ogladac walke?
Szukalem teraz, jak zawsze mnostwo transmisji jest to teraz nic.
IP zagraniczne mam, jak by co.

Nie ma sensu czekac na ta walke.

Bedzie tak jak kiedys z Golota. MOj ojciec czekal do 5 rano a Golota przegral po minucie.

Napisane przez junior143

Napisane przez Gomez224

Fedor nie znokautował Sylvii, tylko wygrał przez duszenie i nie w 7 sekund tylko w coś koło 40. Ten szybki nokaut Sylvia zaliczył z Ray'em Mercer'em, czyli byłbym mistrzem świata wagi ciężkiej w boksie, a co jak co, ale czysty cios, jaki wyłapał Sylvia w tej walce, od takiego człowieka niewielu by przetrwało.

otóz mylisz sie silvia przegral z Emelianenko po seri ciosów rekami w okolo 6 sekund przez nokaut.

Szwejk

Dołaczam do pytania, bedzie transmisja online? Za darmoche ofc.

vintage1981

Uważam, że z Pudzianem powinien mocno potrenować ktoś z judo albo BJJ i nauczyć go walki w parterze. Jeśli zapanowałby nad tym elementem walki to mógłby być prawdziwym "submission machine", bo właśnie przy wyciąganiu dźwigni jego potężna siła by niesamowicie pomogła i miałby większy pozytek z tego niż z marnowania sił na lekkie ciosy i szamotaninę. Jakie jest wasze zdanie?

Junior ale on trenuje w klubie Mirka Oknińskiego - czarnego pasa w bjj.
Pudzian nie ma kondycji i nie nabędzie jej w 3 tygodnie. Jednym tchem mogę wymienić 5 zawodników którzy by poskładali Japońca przed czasem.
Pudzian po pierwszej rundzie wciągał całe powietrze z hali bo takie cycki ciężko dotlenić. Na chwile obecną to polska wersja Boba Sappa. Jeśli poprawiłby kondycje by w miarę pracować 3x3min i pracował nad G'n'P to może coś zawalczyć ze średniakami.