OD 32:40 standardowa rozmowa uświadamiająca
SPOLIER: Koleś oczywiście zbustował i został standardowo pobity przez gangsterów
OD 32:40 standardowa rozmowa uświadamiająca
SPOLIER: Koleś oczywiście zbustował i został standardowo pobity przez gangsterów
Napisane przez pipof
Kolor jest mocniejszy od fulla : D
O fuck! Dopiero teraz to zauważyłem. No to dojebali...
Napisane przez pipof
Kolor jest mocniejszy od fulla : D
Jeśli grali talią od 7 do Asa to miał rację.
Napisane przez OMGEricCartman89
Układów nie zna i dlatego przegamblował kase![]()
E tam nie zna , pewnie chciał starego z zapałek skroić :fuckyeah
"Wszystkie zdarzenia co do osob imion in nazwisk sa przypadkowe blalbllblblalb"
Ogolnie kolejne polsatowskie gowno, ze slabym scenariuszem i amatorami w roli glownej"
:fdrink
Napisane przez pixcomgaming
"Wszystkie zdarzenia co do osob imion in nazwisk sa przypadkowe blalbllblblalb"Ogolnie kolejne polsatowskie gowno, ze slabym scenariuszem i amatorami w roli glownej"
:fdrink
♠_o: ♠_o: ♠_o: ♠_o: ♠_o: ♠_o:
Czy jako myślący ludzie wyciągnęliście wnioski z tej historii? Znajdźcie dobrą pracę za 6-7zł/h i uczciwie zarabiajcie. Hazard tylko sprowadzi na was problemy, długi, uzależnienie, problemy rodzinne, wykluczenie społeczne. Doprowadzi w końcu do sytuacji, że nie będziecie mieli z czego żyć!
Uczy ojca grać. Znajomość zasad = umiejętność gry
:facepalm:.
ale reklamę pokerowi piękną kur... zrobili. Chłopaki z miasta pożyczają jakiemuś randomowi siano, który nawet układów nie zna. Takie rzeczy tylko w erze. Szkoda, że fani programu i tak uwierzą, że tak się dzieje naprawdę i za grę w pokera można dostać po ryju od "gangsterów".Masakra
Napisane przez xTcWarMasterUczy ojca grać. Znajomość zasad = umiejętność gry
:facepalm:.
W końcu ojciec wykupił coaching za 500 zł
Chyba, każdy pokerzysta tak zaczynał. Pożyczyć gruby hajs, przegamblować i dostać w mordę. Ja miałem identycznie, pożyczyłem 10k, 3 stoliki NL1k i pierwszego dnia profit 3 Bi, drugiego dnia wszystko straciłem. Kolesie od których pożyczałem hajs połamali mi ręce.
ehh wspaniałe czasy.