Hey,
Zamierzam kupić buty na jesień/zime. Upatrzyłem sobie nike mandara. Cena w sklepach w centrach to 350zł w sieci można znależź o ok.100zł taniej. Obawiam się tylko jakiś podróbek. Możecie polecić jakieś sprawdzone sklepy on-line?
Pzdr.
Hey,
Zamierzam kupić buty na jesień/zime. Upatrzyłem sobie nike mandara. Cena w sklepach w centrach to 350zł w sieci można znależź o ok.100zł taniej. Obawiam się tylko jakiś podróbek. Możecie polecić jakieś sprawdzone sklepy on-line?
Pzdr.
Popatrz na allegro, tam jest duzo sklepow majacych po 10k+ komentarzy i z tacy nie bawia sie raczej w fake. Ja od siebie polecic moge 1but. Kupowalem tam pare razy i nie nacialem sie nigdy. Zreszta w wiekszosci sklepow mozesz zwrocic jezeli cos Ci nie bedzie pasowalo. Co do niszej ceny to nie ma co sie dziwic, bo sklep w centrum handlowym po pierwsze placi kosmiczne ceny za wynajem + masa innych kosztow, dlatego cena musi byc adekwatnie wyzsza niz w sklepie internetowym, ktory takich kosztow nie ponosi.
Napisane przez YoshiMK
Hey,Zamierzam kupić buty na jesień/zime. Upatrzyłem sobie nike mandara. Cena w sklepach w centrach to 350zł w sieci można znależź o ok.100zł taniej. Obawiam się tylko jakiś podróbek. Możecie polecić jakieś sprawdzone sklepy on-line?
Pzdr.
Coraz więcej ludzi kupuje na allegro i te wszystkie sklepy żeby się utrzymać muszą paradaksalnie podwyższać marże.
Którego dnia się okaże, że nie będzie gdzie przymierzyć przed zakupem na allegro