Raz czlowiek nie zacytuje czyjejs wypowiedzi do ktorej sie odnosi
Napisane przez wukaesiak
Raz czlowiek nie zacytuje czyjejs wypowiedzi do ktorej sie odnosi![]()
Grozisz mi?
Napisane przez thepianist69
Napisane przez wukaesiak
No tak ludzie o innych poglądach niz ty nie maja prawa glosu, a twoje sa jedynie sluszne![]()
To było do mnie? Niech każdy sobie ma poglądy jakie chce i je prezentuje. Tak długo, jak potrafi się logicznie wypowiedzieć. Tutaj mamy przykład gościa, który uprawia pospolity pseudointeligenty bełkot. Czyta jedno - rozumie drugie.
Sądzę, że raczej to było do mnie, ale generalnie +1.
Napisane przez wukaesiak
Raz czlowiek nie zacytuje czyjejs wypowiedzi do ktorej sie odnosi![]()
Lepiej jest cytować bo wiadomo wtedy o co chodzi i nie ma nieporozumień. Nie trolluj, to twój drugi komentarz od rzeczy pod rząd w tym temacie. Najpierw oskarżasz mnie o to, że atakuje kogoś o nie zgadzanie się ze mną, kiedy jasno widać że on bełkocze rzeczy które się mają nijak do tego co ja piszę.
Ktoś wie co stoi za ostatnim wzrostem $?
http://www.reuters.com/finance/currencies/quote?srcAmt=1&srcCurr=USD&destAmt=&destCurr=PLN&historicalDate=
Napisane przez Dandex
Ktoś wie co stoi za ostatnim wzrostem $?
http://www.reuters.com/finance/currencies/quote?srcAmt=1&srcCurr=USD&destAmt=&destCurr=PLN&historicalDate=
Wariancja... $ ma upswinga
Napisane przez mik1984
![]()
Typowy belkot trolla z pokerowego forum...a wystarczy czytac ze zrozumieniem co pisalem wczesniej lub oceniac realnie co sie dzieje zamiast cytowac innych wystarczy myslec...
Napisane przez zenderr
Napisane przez mik1984
![]()
Typowy belkot trolla z pokerowego forum...a wystarczy czytac ze zrozumieniem co pisalem wczesniej lub oceniac realnie co sie dzieje zamiast cytowac innych wystarczy myslec...
Twoje odpowiedzi przez całą dyskusję miały się nijak do czegokolwiek co napisałem i jest to jasne dla wszystkich obserwujących.
Napisane przez thepianist69
mik1984, olej tego gościa, bo to ewidentnie przykład osobnika, który czyta tekst po swojemu, coś tam sobie ubzdura i pieje jak kogut sam do końca nie wiedząc do czego. Wystarczy spojrzeć na styl wypowiedzi, żeby wywnioskować, z kim ma się do czynienia. To naiwne posądzać takich o umiejętność rozumienia czytanego tekstu, o znajomości podstawowych zasad ekonomii nie wspominając. Wszelkie tłumaczenia jak grochem o ścianę. Wątpię, ale może jakieś rysunki by pomogły? I pomyśl, że taki też ma prawo głosu w wyborach.
Coraz lepiej to wygląda. Jest nadzieja, że dojdzie do 3,5? Obecnie najwyższy kurs od prawie roku.
Patrząc na cyrki które się dzieją od wczoraj na rynkach walutowych, nasuwa mi się jedno pytanie: koniec stycznia czy luty?