1. Nie rób niczego, co kosztuje dużo pieniędzy
2. Nie rób niczego, co wymaga misternych przygotowań i dużego poświęcenia
3. Nie rób niczego ekstrawaganckiego, co odwróci uwagę od Twojej osoby.
4. Zaskocz ją czymś, co wykaże Twoją inteligencję, poczucie humoru, pomysłowość i przede wszystkim męskość charakteru.
Napisane przez crepusculare
Napisane przez afajer
@crepusculareTO nie miś tylko NIEDŹWIEDŹ, takie bydle wielkie :).
Ale bardzo się podoba i często jak na niego patrzy to się uśmiecha
![]()
+1
@TheBlueShark & letsgamble92
One wolą chama który zrobi cokolwiek
Cokolwiek, czyli co? Ja wiem, ze kazdy z nas ma lepsze/gorsze pojecie o tym jak powinien wygladac zwiazek i cala reszta z nim zwiaznana... ale prosze o przyklady, bo inaczej to licytujemy sie jak na gieldzie staroci
Fajne punkty skądś wkleiłeś, a teraz napisz przyklad do punktu czwartego plz. Thx!
Napisane przez sz3sz
łał, słodko aż do porzygunajlepsze co możesz zrobic autorze to wyhodować parę cohones
albo potem miałczeć, że taki byłeś dobry a Cie zostawiła dla chamarzekłem
+ 5 do charyzmy, + 10 do żywotności za tą poradę.
Już mój kumpel siedzący w Szkocji, takie coś przeżył. Co to on nie wymyślił, żeby swoją "miłość życia" przywitać romantycznie i po królewsku po paru miechach rozłąki. Się zdziwił jak jego narzeczona przyjechała mu oddać pierścionek zaręczynowy..., bo chciała pokazać klasę i nie zrywać przez telefon jak to teraz jest w zwyczaju. A potem chłop poszedł w % i dziwki i do teraz nie może wyjść na prostą.
Mimo wszystko powodzenia autorze tematu i niech ci ziemia lekką będzie.
A potem chłop poszedł w % i dziwki i do teraz nie może wyjść na prostą.
hmm, nie jestem pewny, ale moze miec problemy z mindsetem...
Mimo wszystko powodzenia autorze tematu i niech ci ziemia lekką będzie.
♠_thumbsup:
Chłopaki, bo to wszystko zależy od kobiety.
Jedne lubią takie niespodzianki inne nie za bardzo (albo niezbyt wyrafinowane).
Na moim przykładzie.
Miałem podobną wenę do takich niespodzianek jak autor wątku wobec mojej pierwszej prawdziwej miłości. Po prostu lubiłem takie rzeczy robić. I jak się skończyło? Kopem w dupę. Później było 21 dni %, aż organizm nie wyrobił ;/ (najlepsze, że w międzyczasie zdałem sesję ♠_o: kilkukrotnie ledwo widząc na oczy podczas egzaminu :f_rolleyes:)
W sumie to zrozumiałem, że ta kobieta była dla mnie porażką i związek nie do końca był taki jaki być powinien. Wyciąga się wnioski.
Teraz jest już jestem z inną dziewczyną, z którą mi 10x lepiej, ale zarazem już nie mam takiej wielkiej ochoty robić takich romantycznych rzeczy, aby ją zaskoczyć. Ba, ona nawet nie przepada za tym, aby to "zaskoczenie" było aż tak wyrafinowane. Kolacja, wino i garniak wystarcza
I inne ciekawe rzeczy
Po prostu nieszablonowe, które nie wymagają zbyt wiele od Ciebie, ale sprawią, że opadnie jej szczęką
Do czego zmierzam, po prostu nie warto się wysilać dla pierwszej lepszej (oczywiście to moje zdanie), ale jak już wiesz, że to ta, to co innego. Ważne też, żeby ona sama robiła dla Ciebie takie rzeczy (to jest motywujące) i nie mówię tutaj, że ma robić dla Ciebie kolacje, wino i etc. Ale jak sama z siebie kupi Ci czteropak piwa, bo wie, że dzisiaj oglądasz finał Ligi Mistrzów z chłopakami to wyglądasz mniej więcej tak
i wiele innych rzeczy. Bilet na pokaz Monster Tracków to też coś zarąbistego ♠_thumbsup:
Odnoszę tutaj wrażenie, że niektórzy nie mieli jeszcze poważnego związku
A bo trochę odszedłem od tematu..
Dowiedz się czego on pragnie/co chce zrobić. Np. moja dziewczyna uwielbia adrenalina i jej najbliższy cel to skok na bungee. Mam nadzieję, że zanim to ona zrobi, umożliwię to jej ja
Spróbuj tak jak ten facet. Nie, nie czytałem całego threada, po prostu po przeczytaniu tytułu postanowiłem, że muszę wkleić ten link. Pozdrawiam, życzę powodzenia ! ; )
salyk coś w tym jest
Moja panna nie przepada za pokerem bo uważa, że bardziej mnie interesuje gra niż ona sama ale mimo wszystko kupiła mi żetony jak miała okazję
Napisane przez Whytek
Spróbuj tak jak ten facet. Nie, nie czytałem całego threada, po prostu po przeczytaniu tytułu postanowiłem, że muszę wkleić ten link. Pozdrawiam, życzę powodzenia ! ; )
"Masakra jakas
Nastepnym razem Ty wsadz mu nawilzonego palca w dupe i powiedz, ze zrobilas to przez przypadek."
HAHAHA
Po 1 to niezle pierdolenie, ze zalezy od kobiety. Kazda kobieta bez wyjatku potrzebuje zdecydowanego, meskiego goscia z zasadami, ktory, uwaga, bedzie sie ich zawsze trzymal, a nie tylko o nich powie na 1 spotkaniu, a po 3 miesiacach stanie sie miekka cipka, ktora nie ma zadnych zasad. ot pozwolilem sobie wtracic dlaczego to kobiety zostawiaja tych 'dobrych' i 'poswiecajacych sie' mezczyzn.
Jedne lubią takie niespodzianki inne nie za bardzo (albo niezbyt wyrafinowane).
Kazda kobieta lubi kreatywnych gosci, ktorzy beda ja zaskakiwac. Co wiecej, kazda kobieta zamieni Ci na lepszy model, jesli taki sie pojawi w jej zyciu, jesli nie bedziesz potrafil tego robic. miedzy innymi oczywiscie tego.
Miałem podobną wenę do takich niespodzianek jak autor wątku wobec mojej pierwszej prawdziwej miłości. Po prostu lubiłem takie rzeczy robić. I jak się skończyło? Kopem w dupę.
Nie miales weny do robienia niespodzianki, tylko poddales sie emocja i stales sie dla niej nieatrakcyjnym, cipkowatym kolesiem. Nie potrafiles jej pokazac, ze w kazdej chwili potrafisz od niej odejsc, wiec kobieta, co zreszta jest normalne, wolala poszukac modelu bardziej przypominajacego mezczyzne, a nie przyjaciolke z pisiorkiem:)
Co do zaskakiwania kobiety, to nalezy to robic codziennie i nie ma co pisac o pomyslach. Bo co to za niespodzianka skopiowana z publicznego forum? Zakladam, ze kreatywny z Ciebie gosc i potrafisz cos wymyslic. Zamiast szukania pomyslu zeby ja zaskoczyc, nie zapomnij lepiej zebys nie dawal jej tych emocji wiecej niz ona Tobie, bo za jakis czas napiszesz cos podobnego jak salyk:)
Widzę, że anal z zaskoczenia już drugi raz w tym temacie. Gdy ja zobaczyłem nazwę tematu 'Jak zaskoczyc swoja kobiete?', to po prostu nie mogłem się powstrzymać :).
Nie miales weny do robienia niespodzianki, tylko poddales sie emocja i stales sie dla niej nieatrakcyjnym, cipkowatym kolesiem. Nie potrafiles jej pokazac, ze w kazdej chwili potrafisz od niej odejsc, wiec kobieta, co zreszta jest normalne, wolala poszukac modelu bardziej przypominajacego mezczyzne, a nie przyjaciolke z pisiorkiem:)
Niezły stek bzdur.
Pozdrawiam
A jeśli chodzi o sam temat to ja uważam, że kobietę powinna najbardziej interesować stateczność mężczyzny. Nastolatce można imponować "niespodziankami" różnego rodzaju. Dojrzała kobieta raczej jest zainteresowana tym czy jej facet jest porządny, zadbany i uczciwy.
Ponadto tekst w stylu: "Ok, możemy się nie kochać dzisiaj albo... w sumie - nie róbmy tego w ogóle ! Z wyjątkiem tego kiedy będziesz miała ochotę, Kochanie. Tak Cię kocham, że pociągnę na samym Twoim zapachu, Słońce moje !" też powinien dość porządnie zaskoczyć każdą kobietę : )
Właściwie mam jeszcze jeden pomysł (pod warunkiem, że Twoja dziewczyna jest internetowo nieupośledzona). Napisz jej maila z taką oto treścią:
"Moja Najdroższa... w życiu każdego mężczyzny nadchodzi taki moment, że musi on w końcu zadać to pytanie. Stworzyłem specjalną stronę z tej okazji. Nie wiem co więcej napisać, wszystko jest tam dokładnie opisane. Przemyśl swoją odpowiedź dokładnie click. Kochający, Januszek Twój "
Kompletnie się z Tobą nie zgadzam, zresztą właśnie było kompletnie odwrotnie. Poszła do kogoś w rodzaju "przyjaciółki z pisiorkiem"(jak Ty to ująłeś).
Kobiety ciężko zrozumieć
Koniec offtopu, wróćmy do tematu wątku
Napisane przez Whytek
A jeśli chodzi o sam temat to ja uważam, że kobietę powinna najbardziej interesować stateczność mężczyzny. Nastolatce można imponować "niespodziankami" różnego rodzaju. Dojrzała kobieta raczej jest zainteresowana tym czy jej facet jest porządny, zadbany i uczciwy.Ponadto tekst w stylu: "Ok, możemy się nie kochać dzisiaj albo... w sumie - nie róbmy tego w ogóle ! Z wyjątkiem tego kiedy będziesz miała ochotę, Kochanie. Tak Cię kocham, że pociągnę na samym Twoim zapachu, Słońce moje !" też powinien dość porządnie zaskoczyć każdą kobietę : )
Właściwie mam jeszcze jeden pomysł (pod warunkiem, że Twoja dziewczyna jest internetowo nieupośledzona). Napisz jej maila z taką oto treścią:
"Moja Najdroższa... w życiu każdego mężczyzny nadchodzi taki moment, że musi on w końcu zadać to pytanie. Stworzyłem specjalną stronę z tej okazji. Nie wiem co więcej napisać, wszystko jest tam dokładnie opisane. Przemyśl swoją odpowiedź dokładnie click. Kochający, Januszek Twój "
Błagam Was... nigdy nie róbcie takich rzeczy!
Manti1 - zgadzam się z Tobą w 100%. Chyba należymy do tej samej, pewnej społeczności ;).
Czytałem kiedyś coś na mistrzach.
Ze podczas snu nagle wstajesz i robisz pompki i ją zaskakujesz
Napisane przez salyk
Kompletnie się z Tobą nie zgadzam, zresztą właśnie było kompletnie odwrotnie. Poszła do kogoś w rodzaju "przyjaciółki z pisiorkiem"(jak Ty to ująłeś).
Kobiety ciężko zrozumieć
![]()
Koniec offtopu, wróćmy do tematu wątku
![]()
Ależ to wcale nie jest offtop!
Jedna moja koleżanka od dwóch lat kochała się w totalnym homosiu, takim, że obcisłe różowe bluzeczki nosił. Po dwóch latach go przekabaciła.
Sęk w tym, że to nie jest prawda, że kobiety nie lubią, dobrych, miłych i romantycznych facetów. Bardzo wiele kobiet pragnie właśnie takiego i żadnego innego. Nie słyszeliście ile kobiet narzeka na to, że faceci to nieczułe h*** itp, itd?
Problem leży w tym, o czym Ci pierwsi zapominają, czyli o tym jak ważne jest, żeby mieć szacunek do własnej osoby i za jego pośrednictwem wzbudzać szacunek u kobiety.
Wracając do anegdoty o homosiu, to pokazuje to, że możesz nawet być totalnie lewy, ale jeśli tak jak ten koleś otwarcie nosisz różowe bluzeczki i jesteś dumny z tego jaki jesteś i masz w związku z tym duże poczucie wyjątkowości i szacunku do własnej osoby, to i tak się liczy.
Mniej górnolotni kolesie zachowują się w sposób dominujący i słabsze kobiety na to się nabiorą, ale takie zachowanie nie jest wcale miarą męskości. Więc drogi Salyku, nie doceniasz swojego konkurenta, nie daj się zmylić tym, że facet był z wierzchu pluszowym misiem, bo wewnątrz koleś miał co trzeba. Być może czerpał osobistą przyjemność z bycia taki jaki jest, był o to bezpardonowy i nie robił tego dla podlizu. I to jest to.
PS I trzeba być gotowym, że możesz po prostu nie pasować kobiecie, w której się zakochałeś. Jeśli jesteś np. wulkanem energii zdzierającym sobie kolana na BMX'ie, wspinającym się po skałkach, włażącym do jaskiń i fruwającym na paralotni, możesz po prostu totalnie nie pasować kobiecie, która będzie chciała poważnego faceta w czarnym mercu, garniturze i z teczuszką. Ważne jest, żeby się nie zmieniać pod kobietę, bo w ten sposób okazujesz brak szacunku do własnej osoby.
Napisane przez mik1984
Mniej górnolotni kolesie zachowują się w sposób dominujący i słabsze kobiety na to się nabiorą, ale takie zachowanie nie jest wcale miarą męskości. Więc drogi Salyku, nie doceniasz swojego konkurenta, nie daj się zmylić tym, że facet był z wierzchu pluszowym misiem, bo wewnątrz koleś miał co trzeba. Być może czerpał osobistą przyjemność z bycia taki jaki jest, był o to bezpardonowy i nie robił tego dla podlizu. I to jest to.![]()
Bardziej mi chodziło o to kto się pojawił po mnie, po kilku miesiącach, to nie był taki bezpośredni konkurent o jakim Ty piszesz. Wiesz z perspektywy czasu to się cieszę, że się tak wszystko skończyło
ale wtedy mi wesoło nie było. Chodzi również o to, żeby zebrać jakieś doświadczenia.
Po prostu, zapewne jedne kobiety wolą takich a inne takich. Prosta sprawa. Na pewno nie można uogólniać, że wszystkie kobiety są takie same i chcą takich samych facetów.
Co do niektórych osób piszących w tym wątku, nie wiem czy do końca zrozumieli o co autorowi chodzi (albo ja nie zrozumiałem). Wydaje mi się, że chodzi o takie rzeczy, które można zrobić raz na jakiś dłuższy czas (ale tez bez przesady z włożoną pracą). To co wkleił Whytek to zdecydowanie coś EV- w związku i dla mnie to porażka lekka
Zachowanie niegodne
Pewnie i nalezymy do tej samej spolecznosci;)
Wlasciwie to dobrze, ze obecnie mezczyzni postepuja tak beznadziejnie z kobietami. Maja do kogo odchodzic;)