kfas napisał
WtF nie ma nowego odcinka? :<
Są jakieś kłopoty bo zabronili pokertube.com wstawiać nowych odcinków...mam nadzieję, że ktoś wrzuci na jakiś serwer...
kfas napisał
WtF nie ma nowego odcinka? :<
Są jakieś kłopoty bo zabronili pokertube.com wstawiać nowych odcinków...mam nadzieję, że ktoś wrzuci na jakiś serwer...
mlooody88 napisał
Podejrzewam, że nowy odcinek nie był emitowany bo na torrentach też nie ma.
jest jest na torrentach
a przynajmniej na pokerbay-u
Daniel na tilcie :/
A za tydzien znow Durrrr vs BG, tym razem chyba BG z przodu przy allinach :? (sadzac po minie durrrra)
Co sądzicie o tym odcinku ??
Daniel nie potrafi się odnaleźć i ewidentnie jest już rozdrażniony.
BG się rozkręcił i widać, że ten szczęśliwy lucky turn w postaci 9 dał mu wiele pewności i teraz naprawdę muszę go pochwalić za grę. Wtedy zrobić głupie zagranie ale dzisiaj grał naprawdę fajny poker. Durrrr mniej więcej ciągle to samo pod przeciwnika i próba dominacji nad nim. Reszta raczej bez niespodzianek...
Ta zapowiedź wygląda strasznie obiecująco...
simon1989 napisał
Co sądzicie o tym odcinku ??Daniel nie potrafi się odnaleźć i ewidentnie jest już rozdrażniony.
BG się rozkręcił i widać, że ten szczęśliwy lucky turn w postaci 9 dał mu wiele pewności i teraz naprawdę muszę go pochwalić za grę. Wtedy zrobić głupie zagranie ale dzisiaj grał naprawdę fajny poker. Durrrr mniej więcej ciągle to samo pod przeciwnika i próba dominacji nad nim. Reszta raczej bez niespodzianek...
Ta zapowiedź wygląda strasznie obiecująco...
![]()
no to zagranie BG za 200k bylo zupelnie nie w jego stylu, chociaz chcialbym zobaczyc jego mine jakby Eli to sprawdzil
Petros86 napisał
Dla mnie gra Petera Eastgate'a w tym odcinku to była katastrofa.
Możesz jaśniej ?? Bo szczerze spotykam się z wieloma bardzo krytycznymi opiniami a wg. mnie chłopak gra może bez błysku ale dobrze. Widać, że trochę stawki go przygniatają ale naprawdę gra nieźle...
Pewnie mówisz o tym JJ i QQ...
'Zupelnie nie w jego stylu' hmm ciekawe stwierdzenie Zadźor, wytlumacz mi prosze, dlaczego? WHY LEO?
A durrrr już kompletnie miażdży... On jest chyba z innej planety, jego gra wygląda tak, jakby w każdym rozdaniu dokładnie wiedział, co mają przeciwnicy
Superuser! GOLDEN NUGGET IZ RIGGT!
No niszczy niszczy, ale ja wierze w slowa Eastgate'a, ze to tak skleili te odcinki, tak naprawde to Peter jest tak samo agresywny i luzny
kfas napisał
Superuser! GOLDEN NUGGET IZ RIGGT!
No niszczy niszczy, ale ja wierze w slowa Eastgate'a, ze to tak skleili te odcinki, tak naprawde to Peter jest tak samo agresywny i luzny![]()
a dla mnie to ciężko było eastgate w ogóle zrozumieć powinien sobie aparacik na zęby sprawić
SamRadziwill napisał
A durrrr już kompletnie miażdży... On jest chyba z innej planety, jego gra wygląda tak, jakby w każdym rozdaniu dokładnie wiedział, co mają przeciwnicy![]()
Ja czasami się zastanawiam czy on może tyle rzeczy naraz przeanalizować bo serio jak gra to dla mnie kosmos. Bije z 77 na takim flopie ale tp przeczekuje z Zigmundem itp itd. Dla mnie inna planeta jeżeli chodzi o większość graczy przy tym stole...
BG się coś rozpędził
simon1989 napisał
BG się coś rozpędził
![]()
O Barry'ego się coraz bardziej boję w tej serii, może się tu wyzerować, a jakoś nie sadze, żeby re-buya robił... Szkoda, że kiepsko mu idzie w tej edycji, bo ogólnie bardzo gościa lubię
SamRadziwill napisał
o.OFajnie się dogadywali przy tej puli
![]()
Dwan miał czutkę
One time
1:1 i możemy zacząć grać od począku
kfas napisał
'Zupelnie nie w jego stylu' hmm ciekawe stwierdzenie Zadźor, wytlumacz mi prosze, dlaczego? WHY LEO?![]()
heh, dopiero teraz zauwazylem Twojego posta
"nie w jego stylu" - nie jestem jakims wielkim fanem BG, czyt. nie sledze jego zagran we wszystkich sezonach etc. ale takiego bleffu za 200k spodziewalbym sie bardziej po SF lub DN, chociaz ich to EE pewnie by sprawdzil. a ze to byl BG to mysle bylo tym mniej prawdopodobne ze gra tu blefa.
ale co ja sie tam znam