Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Bilety na ME 2012

72 Posty
35 Użytkownicy
0 Reakcje
8,367 Wyświetlenia

bzdury, losowanie bedzie na kazdy mecz osobno a nie calego formularza. Musisz po prostu kupic wszystkie bilety ktore wylosujesz. Jest o tym na stronie uefy w tych pytaniach, nie wrzuce linka bo pisze z komorki. Dokladnie odpowiadaja ze moze tak byc ze bedziesz mial wszystkie bilety z formularza, czesc albo ani jednego - kwestia losowania. dlatego imo oplacalo sie zamawiac ile wlezie pojedynczych biletow zeby wylosowac cokolwiek, bo szanse sa prze..ujowe.

e:
link

Pytanie

Czy jeśli aplikuję o 4 bilety, jest możliwe, że podczas loterii zostanie mi przydzielona tylko część z nich?
Odpowiedź

Ponieważ przydział biletów będzie odbywał się dla każdego meczu z osobna, możliwe jest, że Państwa Formularz Biletowy zostanie zreazlizowany w całości, częściowo, lub nie zostanie zrealizownay wcale. Oznacza to, że mogą Państwo otrzymać wszystkie zamówione bilety, ich część lub nie dostaną Państwo ich wcale. Jeśli jednak Państwa zamówienie zostanie wybrane w losowaniu (w całości lub częściowo), zawsze przydzielona będzie Państwu cała pula biletów, o które aplikowlai Państwo na konkretny mecz. Oznacza to, że nie otrzymają Państwo mniejszej liczby biletów na wybrany mecz, niż zaznaczyli Państwo w zamówieniu.

phot0

Napisane przez v31dt
sprawdz na stronie uefa w FAQ pod pytaniem "Czy muszę kupić wszystkie bilety, o które aplikowałam(em)?" )

w tym punkcie mowa o sytuacji, w której wylosowane zostanie Twoje zamówienie na konkretny mecz - gdy zamawiałeś 4 bilety musisz kupić wszystkie 4 lub żadnego

eNPe

https://ticketing.uefa.com/euro2012-pl/default.aspx

Można się zalogować wpisując swoje ID i hasło i sprawdzić czy udało się trafić jakiś bilet.

salyk Autor wątku
salyk

Ktoś został wylosowany?

Ja podczas próby zalogowania się dostaje komunikat:

"Unfortunately you do not have permission to login. "

:f_mad:

Ja podczas próby zalogowania się dostaje komunikat: "Unfortunately you do not have permission to login. "

Same here, co jest o tyle dziwne, że wczoraj nie było problemów z zalogowaniem.

eNPe

Ludzie się rzucili to i serwery Uefy nie wytrzymały :P Myślę, że trzeba po prostu poczekać trochę.

salyk Autor wątku
salyk

Mogli rozesłać wyniki losowania mailowo i by nie mieli problemów :facepalm:

eNPe

Napisane przez salyk
Mogli rozesłać wyniki losowania mailowo i by nie mieli problemów :facepalm:

Roześlą :)
Tyle tylko, że było ponad 12 milionów zgłoszeń, więc trochę im to zajmie zanim każda z osób otrzyma mejla ;)

A ktoś już otrzymał mejla? Obojętnie czy tego szczęśliwego, czy tego mniej.

GuciO
skalar26

Aplikanci przed końcem miesiąca dowiedzą się, czy zostali wylosowani lub nie za pomocą wiadomości email.Do końca kwietnia maja czas,jak dostane wiadomosc mam nadzieje pozytywna to dam znac

salyk Autor wątku
salyk

No to git.

Chociaż mam nadzieję, że do tego czasu już mi się uda zalogować ;)

No żeby się udało chociaż na jeden meczyk w Wawie :f_biggrin: