Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Bilety na ME 2012

72 Posty
35 Użytkownicy
0 Reakcje
8,366 Wyświetlenia
isioveb

Napisane przez salyk
Czy później będę mógł zrezygnować z jakiś biletów?

W sensie jakby mnie wylosowali, to czy w kwietniu mogę jeszcze z czegoś zrezygnować ?

Podbijam pytanko, aby wysłać formularz biletowy trzeba podać numer karty... i date wygaśnięcia jej ważnośći. Nie chciałbym, żeby automatycznie zeżarło mi z niej kase po wylosowaniu biletów.

derus

Ja zamiast numeru karty zaznaczyłem opcję płatności przelewem i ewentualnie nie zapłacę po prostu :D

isioveb

nie pomyślałem o tym, dobry plan :)

Rodri85PL

"Jeśli z jakichkolwiek przyczyn nie będzie możliwe obciążenie konta osoby aplikującej pełną kwotą należną do zapłaty, UEFA ma prawo do anulowania zgłoszenia bez odszkodowania"

salyk Autor wątku
salyk

Dobra, wyszło mi za bilety 2k PLN :O

Mam nadzieję, że ewentualnie będzie można z niektórych zrezygnować, jeśli nei znajdę chętnych :P

czekamy na losowanie :f_thumbsup:

Mooris

też złożyłem aplikację, jednak najbardziej podoba mi się jeden zapis w regulaminie.

Składając Zamówienie, każdy Wnioskodawca wyraźnie przyjmuje do wiadomości i akceptuje, że przyznane miejsca siedzące nie zawsze będą znajdowały się obok siebie w tym samym sektorze Obiektu _biggrin:

ajej87

Bilety sa imienne? Jezeli tak, to juz przy wplacie? :rolleyes:

Update: juz wiem, bilety bedzie mozna kupic od konikow, wiec w tym momencie najbardziej sie oplaca kupowac tyle biletow ile wlezie :P

phot0

chciałbym się upewnić jednej rzeczy

czy losowane jest całe konto zamawiającego ze wszystkim meczami o jakie aplikuje? czy też pojedyncze mecze (ew x4 bilety)?

smoku

Każdy mecz/pakiet oddzielnie. Teoretycznie przecież, na niektóre mecze nie musi być wcale losowania, więc IMO bez sensu by były losowania użytkownika.

kfas

W nocy dostalem maila o takiej tresci:

"Drogi Kibicu,

Nie wysłałeś jeszcze swojego formularza biletowego.

Zapisałeś już swój wybór biletów na UEFA EURO 2012™, ale musisz jeszcze kliknąć na “Wyślij formularz” w portalu biletowym na www.UEFA.com. W przeciwnym razie Twój formularz pozostanie nieważny.

Warto zapamiętać, iż po 31. Marca 2011 portal biletowy zostanie zamknięty i nie będzie możliwości złożenia aplikacji.

Żeby zakończyć proces aplikacji o bilety, po prostu kliknij na poniższy link, zaloguj się przy pomocy swojego referencyjnego numeru klienta, wybierz bilety i kliknij na „Wyślij formularz” w prawym dolnym rogu strony.
http://pl.uefa.com/uefaeuro2012/ticketing/index.html "

Po zalogowaniu sie, w zakladce 'Moje bilety' widnieje jednak "Twój formularz biletowy UEFA EURO 2012 został pomyślnie złożony."

Nie widze nigdzie opcji "Wyslij formularz", tylko * Wycofaj formularz
* Zaktualizuj dane do płatności

Jakies pomysly?

salyk Autor wątku
salyk

kfas, też miałem z tym problem.

Wybierz to z płatnościami "zaktualizuj dane do płatności' czy jakoś tak. Wybierz, że będziesz płacił przelewem, zaakceptuj regulamin i wpisz to słowo, co się wyświetla i wtedy wyślij, Będzie ok :f_thumbsup:

Mooris

No spieszyć się, spieszyć, bo dzisiaj ostatni dzień

kfas

Napisane przez salyk
kfas, też miałem z tym problem.

Wybierz to z płatnościami "zaktualizuj dane do płatności' czy jakoś tak. Wybierz, że będziesz płacił przelewem, zaakceptuj regulamin i wpisz to słowo, co się wyświetla i wtedy wyślij, Będzie ok :f_thumbsup:

No ale platnosc przelewem nie wchodzi niestety w gre. W ogole jak to jest z ta platnoscia przelewem, od losowania trzeba w okreslonym czasie uiscic oplate? Bo z karty to rozumiem, ze sami sciagaja kase?

Mooris

Niekoniecznie sami ściągają - jest chyba jakiś okres, kiedy możesz zrezygnować.

3eakY

zgłoszenie poszlo, €4,3k :)

salyk Autor wątku
salyk

Napisane przez kfas
No ale platnosc przelewem nie wchodzi niestety w gre. W ogole jak to jest z ta platnoscia przelewem, od losowania trzeba w okreslonym czasie uiscic oplate? Bo z karty to rozumiem, ze sami sciagaja kase?

Jeśli tego tam nie zatwierdzisz, to nie zaaplikujesz po bilety.

Jeśli chodzi o bilety 'follow my team' do końca grudnia, pozostałe do końca kwietnia.

kfas

No to co, wy wszyscy placicie przelewem? :P Mam nadzieje, ze jest tam jakas infolinia i da sie pozniej wyjasnic

tomsoninter

Czyli jak sie zaznaczy przelew to później w razie niemożności zapłaty poprostu nie dostanie sie biletu, tak?

Gomez224

Ja się na stronce zarejestrowałem, ale ze starania się o bilety zrezygnowałem. Szkoda kasy na oglądnie naszych kopaczy. Frustracja na poziom polskiej piłki sięgnęła zenitu.

3eakY

Napisane przez Gomez224
Ja się na stronce zarejestrowałem, ale ze starania się o bilety zrezygnowałem. Szkoda kasy na oglądnie naszych kopaczy. Frustracja na poziom polskiej piłki sięgnęła zenitu.

zawsze możesz sprzedać z zyskiem :)