Przejdź do forum
Pokerstrategy Shark...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Pokerstrategy Sharkscope Private Leaderboard?

6 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
1,508 Wyświetlenia
Shad0w69
Elite Grinder

Wpadłem na dość ciekawy pomysł.
Zauważyłem, że na SS praktycznie każdy może sobie zrobić prywatną tabelę liderów.
Wystarczy wejść w leaderboards i wybrac private.

W związku z tym można by zrobić coś takiego dla polskiego/(całego?) pokerstrategy.
Ustawić datę trwania takiej konkurencji na cały rok 2010.
Każdy kto by chciał uczestniczyć wpisywałby swój nick na danej platformie a jakiś moderator dodawałby go do listy graczy uczestniczących w zabawie.
W ten sposób każdy mógłby porównać swoje wyniki z innymi i mogło by to być dość fajne.

Co wy o tym sądzicie. Myślicie, ze byłby to fajny pomysł, czy raczej strata czasu?

Edit: Mam nadzieję, ze admini się wypowiedzą czy było by to możliwe i co oni o tym myślą :)

5 odpowiedzi
Shad0w69 Autor wątku
Shad0w69
Elite Grinder

nikt sie nie wypowie?

Cześć!

Pomysł podłapaliśmy, Mooris zajmie się sharkscopem :)

Prywatna tabela PokerStrategy.com ruszy już wkrótce, dzięki Shadow!

Mooris
PokerStrategist

Potwierdzam :)

Po zlocie zajmiemy się tym pomysłem :)

Pozdrawiam

simon1989
BlackMember

Nice :D Może podrzucicie Jakub ten pomysł innym CM i można by coś zrobił jak TOP250 --> zarówno krajówki jak i międzynarodową tabelę :)

Cześć.

Zabraliśmy się z Moorisem za sharkscope'a z nadzieją na szybkie zorganizowanie naszej tabeli liderów. Niestety pierwsza rzecz, która przywitała nas na tej stronie to konkurencyjne bannery i linki referencyjne. Strona poker-leaderboards również takie posiada i niestety nie możemy łączyć się z takimi stronami. Regulamin naszej firmy stoi temu na przeszkodzie i muszę przyznać że jest to całkowicie zrozumiałe.

Spróbujemy znaleźć inny sposób na porównywanie naszych turniejowych osiągnięć.

Przepraszam za mylącą informację w poprzednim poście :f_cry:

Pozdrawiam