Napisane przez isioveb
W dziale PLO do 25, pozostał tylko jeden sędzia - variat. Sam sobie nie da rady...
Kto nie da rady? Variat nie da rady? On zawsze da rade !
Napisane przez isioveb
W dziale PLO do 25, pozostał tylko jeden sędzia - variat. Sam sobie nie da rady...
Kto nie da rady? Variat nie da rady? On zawsze da rade !
Narobilem sobie zaleglosci z powodu braku neta na pare dni. Dzisiaj natomiast zostana ocenione prawdopobnie wszystkie rozdania albo zdecydowana wiekszosc i od jutra wszystko wroci do normy, czyli wszystko bedzie oceniane regularnie kazdego dnia
pzdr
A ja tak dla odmiany chciałbym bardzo,pochwalić trenerów z oceny rąk SH do NL5 kNoq001 i jarrekz. Naprawdę robią fajna prace.Niby małe stawki itp itd to wnoszą i uczą (w każdym razie dla mnie) wiele.Mają anielska cierpliwość w tłumaczeniu i analizowaniu,każda ręka oceniona rzetelnie nie na odpier... A oceniają w istnie błyskawicznym tempie.Tak trzymać chłopaki duży + dla Was
Hej,
już niedługo (w piątek) działy SH - NL20 do NL50 i SH - NL100 + zasili nowa osoba. Jutro będzie ogłoszenie.
Pozdrawiam.
Napisane przez kustra
89s nl50lecimy na rekord
?
Napisane przez Libera
calluje broadwaye typu powiedzmy KQ AQ AK AA KK QQ w zaleznosci od tego jak on gra postflop, JQ KJ wole 4bet foldowac, tak samo z takimi sc mozesz czasami jebnac 4beta
Libera
Nawet nie masz jak tego wytłumaczyć
Rantrave, dzięki za zwrócenie uwagi, przekażemy je Liberze i postaramy się, aby taka sytuacja już więcej się nie powtórzyła.
Pozdrawiam.
Pytanie: czemu krzyzia zatrudniliście dopiero teraz?
Skoro od 5 miesięcy o to zabiegał (klik), to ewidentnie osoba rekrutująca mocno zawiodła w swoich staraniach o naprawianie nie najlepszej w ostatnich miesiącach kondycji działu oceny rozdań NL SH.
W tym upatruję problemów jakie macie w działach strategicznych innych odmian, zarówno jeśli chodzi o trenerów jak i sędziów. Jeżeli kompetentna osoba sama zgłasza się z konkretną propozycją pomocy, a wy ją ignorujecie/nie potraficie dostrzec to jeszcze gorzej wyobrażam sobie aktywne poszukiwanie odpowiednich ludzi na dane stanowiska.
Pozdrawiam
Napisane przez imgoingtomirage
Rantrave, dzięki za zwrócenie uwagi, przekażemy je Liberze i postaramy się, aby taka sytuacja już więcej się nie powtórzyła.Pozdrawiam.
Jaka sytuacja? Brak wytłumaczenia judga, czy pieprzenie głupot przez niego ;)?
niektorzy widza niekotrzy nie , sam w swoich ocenach staram sie nie przeklinac a na blogu mi sie zdaza
,
wszystko zalezy od ucznia , ale przeklenstwa sa nie potrzebne ale kazdy moze sie zdazyc
Napisane przez Rantrave
Napisane przez kustra
89s nl50lecimy na rekord
?
Napisane przez Libera
calluje broadwaye typu powiedzmy KQ AQ AK AA KK QQ w zaleznosci od tego jak on gra postflop, JQ KJ wole 4bet foldowac, tak samo z takimi sc mozesz czasami jebnac 4betaLibera
![]()
![]()
![]()
![]()
Nawet nie masz jak tego wytłumaczyć
Nie no jak czepiasz się tego, że ktoś napisał by JEBNĄć a nie dlatego, że długo musiałeś czekać na odpowiedź to nigga plz... w końcu wszyscy tutaj jesteśmy dorośli i nie ma co robić trzody bo komuś się wymsknęło nieparlamentarne słówko
Bardzo nieprofesjonalne i nie kulturalne jest używanie wulgaryzmów, kolokwializmów do osób nie znanych pomimo tego, że to przez internet. W szczególności jak się pracuję jeszcze przy tym.
W kafejkach, luźnych rozmowach nie ma sprawy, używajcie języka jakiego chcecie, ale w dziale ocen, to po prostu Liberze na jego stanowisku nie przystoi.
A tłumaczenia "nigga please na forum jesteśmy dorośli"
Masz rację, lepiej zaniżać wszędzie poziom i zachowujmy się jak plebs.
Napisane przez Asura2006
w końcu wszyscy tutaj jesteśmy dorośli i nie ma co robić trzody bo komuś się wymsknęło nieparlamentarne słówko
Uczę w szkole ludzi, którzy przeważnie mają po 18-19 lat, ale nie sądzę, że przeszłoby to bez echa gdybym zaczął mówić, że np. 'w tym zdaniu lepiej jest jebnąć Present Continuous niż Present Simple.' :fdrink
Cześć ponownie!
Czy jest możliwość, żeby Yacowi, w ocenianiu rozdań na forum NL100+ pomógł jakiś inny coach?
Kupiłem złoty status tylko dlatego, żeby mieć kontakt z najlepszymi coachami a tam grobowa cisza. Od 3 dni nic się nie dzieje.
Rozumię, że Yac ma inne zajęcia niż ocenianie moich rozdań ale fajnie by było jakby dołączył do niego inny coach.
Demiurg12 miażdży limit NL200 więc spokojnie pomoże mi w przejściu NL100 i nie obraziłbym się jakby oceniał moje fishowe rozdanka.
Proszę o odpowiedz.