Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Ocena rozdań

176 Posty
68 Użytkownicy
0 Reakcje
20.8 K Wyświetlenia
Head Admin
Marta
Poker Player

Napisane przez mat2000

Kiedy ruszy się coś w dziale omaszki?

Najstarszym nieocenionym rękom jutro stuknie tydzień..

Cześć mat2000,

zdajemy sobie sprawę z chwilowych zawirowań w dziale Omahy, jesteśmy w kontakcie z osobą, która potencjalnie mogłaby zająć się tym działem. Póki co variat ocenia, ale ze względu na pozostałe obowiązki i ilość rąk, na ocenę trzeba trochę poczekać.

Znalezienie nowego sędziego PLO jest na liście naszych priorytetów. Proszę o cierpliwość. :)

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

może jakieś info o sędziach w dziale PLO ?

jakiś czas był tylko Variat, a tu dziś patrzę i jak dobrze liczę to mamy 5 w sumie.
Może jakieś info co, kto z kim, jakie limity itd... ?

Destrukta przedstawiac nie trzeba, ale Kejser - zupelnie nie znany - na szczescie sam kilka slow powiedzial, miszczunia ja osobiscie kojarze, ze gra cos ok PLO200 ale pewien nie jestem..

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
Marta
Poker Player

Napisane przez TOMKX

może jakieś info o sędziach w dziale PLO ?

jakiś czas był tylko Variat, a tu dziś patrzę i jak dobrze liczę to mamy 5 w sumie.

Może jakieś info co, kto z kim, jakie limity itd... ?

Destrukta przedstawiac nie trzeba, ale Kejser - zupelnie nie znany - na szczescie sam kilka slow powiedzial, miszczunia ja osobiscie kojarze, ze gra cos ok PLO200 ale pewien nie jestem..

Takie ogłoszenie wkrótce się pojawi. :)

Rzeczywiście, teraz mamy sporo osób w dziale PLO - Variat, Rocky, Destrukt, kejsper i miszczuniu85.

Odpowiedz
Cytat

Yac został niestety sam w dziale oceny rozdań. Jarmur jest na tourne po europie.
No ok 1 dzień poślizgu albo 2 zdarza się ale ręce są nieocenione od 04.03 czyli 7 dni. Tydzień?
Mniejsza z tym, że kupiłem status bo to są grosze ale chodzi o edukacje i poświęcony czas nad analizą i wrzucanie na forum.
Gram semi-pro. Może w przyszłości będę grał pro ale Wy pokerstrategy [treść edytowana] macie wspólnego z profecjonalizmem.
To nie wina sędziów tylko Wasza, że jest 2 a nie 3 albo większa ilość sędzów, którzy ocenią jak jeden, drugi nie może.

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

Witaj,

Rzeczywiście pojawiło się opóźnienie, yac wyjechał na tygodniowe wakacje, zapewniając nas, że rozdania zostaną przed wyjazdem ocenione, tak się niestety nie stało. Zgadzam się, jest to nasza wina i przepraszam za taki splot wydarzeń, ale zapewniam, że czas włożony w analizę i wrzucenie przez Ciebie rozdań nie pójdzie na marne i zostaną one fachowo ocenione.

Bąbel zgodził się pomóc i dzisiaj wieczorem oceni rozdania.

Jeśli chodzi o dział PLO to Destrukta każdy już zna, zgodził się od czasu do czasu pomóc w ocenach :)

Kejsper jest osobą poleconą przez Destrukta i będzie oceniał rozdania do PLO10 włącznie. miszczunio85 natomiast powinien być znany niektórym użytkownikom, będzie oceniał wszystkie rozdania, obecnie grywa PLO100-200 (wcześniej nawet do PLO600) - został nam polecony przez lechrumskiego.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

Chciałbym pochwalić Bąbla za profesjonalne podejście do tematu.
Jestem w szoku zobaczymy jak to dalej będzie.

Odpowiedz
Cytat
babel92
Oldschool Grinder

Wielkie dzięki :)
Mam nadzieję, że dalej będzie tylko lepiej ;)

Odpowiedz
Cytat
mat2000
PokerStrategist

Pytanie z innej kategorii.
O której zeruje się limit rozdań które można wrzucić do działu oceny?

Odpowiedz
Cytat

czy można w końcu poprosić o uporządkowanie działu rozdań PLO ?

https://polska.pokerstrategy.com/forum/board.php?boardid=156&daysprune=100&sortfield=lastposttime&sortorder=DESC&page=5

od co najmniej 5 strony są pojedyncze nie ocenione od ponad 2 tygodni rozdania.
Wytypujcie sędziego który dokładnie to przejrzy i oceni brakujące.

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

Napisane przez TOMKX

czy można w końcu poprosić o uporządkowanie działu rozdań PLO ?

https://polska.pokerstrategy.com/forum/board.php?boardid=156&daysprune=100&sortfield=lastposttime&sortorder=DESC&page=5

od co najmniej 5 strony są pojedyncze nie ocenione od ponad 2 tygodni rozdania.

Wytypujcie sędziego który dokładnie to przejrzy i oceni brakujące.

Obecnie sytuacja wygląda na opanowaną i wracam do normy i regularnego oceniania bez większych poślizgów :f_thumbsup:

Napisane przez mat2000

Pytanie z innej kategorii.

O której zeruje się limit rozdań które można wrzucić do działu oceny?

Najbardziej prawdopodobnym jest, że serwer sprawdza to o danej godzinie (cyklicznie) uwzględniając też czas kiedy wstawiłeś pierwsze rozdanie, nie da się więc jednoznacznie i dokładnie określić, o której godzinie limit zostanie zniesiony.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
mat2000
PokerStrategist

sędziów niby mnóstwo, a na oceny niektórych rąk trzeba czekamy prawie tydzień..

Odpowiedz
Cytat
Druneski
Oldschool Grinder

Może by tak kogoś do pomocy Rusherowi w dziale FR NL10? Bo rozdania z 18-19 (dziś 23) ciągle nie ocenione. Nie mam personalnie do Niego żadnych pretensji , bo prowadzi wiele tematów na PokerStrategy, ale widać że po prostu nie wyrabia się. A człowiek przyzwyczajony z NL2-5 gdzie Thorek i Jarrekz sprawdzają to praktycznie z dnia na dzień. To jednak pomaga bardzo początkującym w systematyzowaniu swojej gry i eliminowaniu błędów bezpośrednio po sesji.

Odpowiedz
Cytat
Urbi23
Oldschool Grinder

Hej,

Trafiłeś tu w sedno, obecne chwilowe opóźnienia to troszkę "wina" Szkoły Kadetów, gdzie rusher ma sporo do zrobienia. W dziale prócz niego są również inni sędziowie, zarówno z niższych jak i wyższych limitów, którzy starają się pomóc gdy jest taka potrzeba. Teraz widzę, że jest, więc już proszę ich o rzucenie okiem

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
bersu
Elite Grinder

.

Odpowiedz
Cytat

Siemka

mam pytanie - dałoby radę zrobić coś z oceną rąk dla Omaha? Znacznie szybciej się wszystko odbywało, gdy było 2 trenerów. Niektóre ręce czekają 5 dni na ocenę, ciężko po takim czasie pamiętać jakieś szczegóły rozdania.

Ilu trenerów może oceniać plo50? Pewnie wszyscy oprócz kejspera?

Z góry dzięki za jakieś poprawki

pzdr

PS Sorry, bersu :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

Hej niceblack,

Właśnie wypuściliśmy newsa o naszych nowych sędziach w dziale PLO: https://polska.pokerstrategy.com/news/content/Poznajcie-naszych-s%C4%99dzi%C3%B3w_70500/

Rozdania powyżej PLO50 może oceniać każdy poza kejsperem, który odpowiedzialny jest za rozdania z niższych limitów.

Jesteśmy przekonani, że czas oczekiwania na odpowiedź będzie się systematycznie zmniejszał przy tak silnej ekipie.

Niektóre ręce czekają 5 dni na ocenę, ciężko po takim czasie pamiętać jakieś szczegóły rozdania.

Zawsze zachęcamy do tego, aby w opisie rozdania podawać jak największe ilości szczegółowych informacji :)

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat