Przejdź do forum
Limit rąk w dziale ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Limit rąk w dziale ocen

12 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
1,081 Wyświetlenia
techn9nepl
Oldschool Grinder

Witam serdecznie.

Zebrałem się do napisania tego postu ze względu na to, że drugi dzień z rzędu na forum oceny rozdań na moich limitach nie ma ani jednej nowej ręki, którą mogliby ocenić Wasi sędziowe. Dodatkowo wczoraj sam chciałem wrzucić paczkę kilku rozdań i uzyskać pomoc od doświadczonych forumowiczów, ale zobaczyłem informację, że mój limit został wyczerpany.

Czy potraficie mi odpowiedzieć dlaczego te limity muszą istnieć i dlaczego są one tak niskie ? Dla mnie osobiście jest to fenomenalna szkoła i dużo czerpię z tego, że widzę jak inni grają i co myślą o tym gracze, którzy w pokerze osiągnęli jakiś sukces. Myślę, że nie tylko ja myślę o tym w ten sposób. Brak takich możliwości jest naprawdę kiepską sprawą...

Spytam po prostu : dlaczego ? :) Jak to wszystko teraz działa ?

Pozdro.

Odpowiedz
Cytat
11 odpowiedzi
crueleq
PokerStrategist

Problem ?

Spoiler

Solved

Jak nie wiesz o co chodzi to...

Odpowiedz
Cytat
Crimson
PokerStrategist

Hej techn9nepl,

Zajrzyj tutaj: Zmiany na forum oceny rozdań powiązane ze statusami

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
94piotrek
PokerStrategist

masakra z tymi limitami...

Odpowiedz
Cytat
techn9nepl Autor wątku
techn9nepl
Oldschool Grinder

20 rozdań miesięcznie dla statusu złotego - serio ? : ) Czy braliście pod uwagę fakt, jaka to liczba dla kogoś, kto rozgrywa w miesiącu około 40,000 rozdań ? To jest straszne...

Dzięki za odpowiedź.

Odpowiedz
Cytat
queristo
PokerStrategist

Po prostu na roomach jest za dużo sharków, więc teraz PS będzie produkowała fishów :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat
ZolnierzSkez
Oldschool Grinder

Wrzucaj rozdania do tej otwartej dyskusji, tam tez sporo analiz sie pojawia od nie-trenerów, a jakosciowo nie odbiegaja za bardzo.

Odpowiedz
Cytat
Crimson
PokerStrategist

ZolnierzSkez dobrze prawi, rozdania można też wrzucać tutaj i dyskutować z innymi użytkownikami. Taka jakby grupa learningowa. ;)

Odpowiedz
Cytat
wincentf
PokerStrategist

Napisane przez crmsnlord
ZolnierzSkez dobrze prawi, rozdania można też wrzucać tutaj i dyskutować z innymi użytkownikami. Taka jakby grupa learningowa. ;)

:facepalm:

Odpowiedz
Cytat
Asura2006
Elite Grinder

Mam pytanie czy jak będę miał diament to mogę wrzucać ile mi się podoba rozdań i bez tych limitów 8 (czy iluś tam) rozdań dziennie które obowiązywały przed zmianą z tego postu ?
Zmiany na forum oceny rozdań powiązane ze statusami

Bo jak tak to diament w końcu coś może dać jak zaspamuje miesięcznie z 1k rozdań na nl 50+ i ktoś będzie mi musiał to ocenić.

Odpowiedz
Cytat
Toluvel
PokerStrategist

Hej Asura2006,

Jeśli będziesz miał Diament, będziesz mógł postować rozdania do oceny bez żadnych limitów. To jeden z przywilejów bycia naszym VIPem. _cool:

Weź jednak pod uwagę, że jeśli "zaspamujesz" nasze forum setkami rozdań minie na pewno trochę czasu, zanim nasi sędziowie zdołają ocenić wszystkie. Najlepiej po prostu stosować tu zdroworozsądkowe podejście :)

Pozdrawiam :)

Odpowiedz
Cytat
Crimson
PokerStrategist

Hej Asura2006,

Jest tak jak piszesz, tzn. mając status diamentowy możesz wrzucać rozdania bez limitu.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat