Przejdź do forum
Zmiany na forum oce...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Zmiany na forum oceny rozdań powiązane ze statusami

190 Posty
95 Użytkownicy
3 Reakcje
24.1 K Wyświetlenia
Head Admin
Marta
Poker Player

Drodzy użytkownicy,

Chcemy zaprezentować Wam nasze nowe środowisko do udostępniania rozdań. Składa się ono z:

otwartej dyskusji o rozdaniach

- darmowe i pozbawione limitów udostępnianie rozdań, przeznaczone dla wszystkich

- idealne miejsce, aby wymienić się opiniami z użytkownikami

oferta premium

- Miejsce gdzie gwarantujemy otrzymanie spersonalizowanej oceny przez jednego z naszych pokerowych ekspertów

- Oferta premium będzie objęta następującymi, miesięcznymi limitami:

Srebrny status: 5 ocen rozdań miesięcznie

Złoty status: 20 ocen rozdań miesięcznie

Platynowy status: 50 ocen rozdań miesięcznie

Diamentowy/Black Member status: brak limitu

Zmiany te sprawiają, że nasz nowy system jest bardziej zrównoważony, co z kolei pozwoli nam na świadczenie najwyższej jakości usług we wszystkich premiowanych boardach. Większość aktywnych użytkowników nie będzie dotknięta przez te zmiany. Dodatkowo wierzymy, że zmiany te wpłyną na zwiększenie jakość rozdań wstawianych do oceny i polepszą poziom dyskusji.

Dla wszystkich z Was, którzy chcą wstawić do oceny większą ilość rąk, aniżeli pozwala na to Wasz aktualny status, możecie:

• Grać na jednym z naszych partnerskich poker roomów, aby zwiększyć posiadany status

Kupić wyższy status

• Wstawić rozdania w naszych boardach z otwartą dyskusją

Zmiany wejdą w życie w dniu jutrzejszym (04.03.2014).

Odpowiedz
Cytat
189 odpowiedzi
loosekiddie
PokerStrategist

RIP kruszon

Spoiler

i knoq :coolface:

A tak na poważnie: niezła bzdura, gj xD

Odpowiedz
Cytat
OzzyM
Oldschool Grinder

Genius! :happy:

Wielu użytkowników wstawiało na forum po kilkadziesiąt rąk miesięcznie (sam robiłem to swego czasu grając mikrostawki cashówek), co oznaczało konieczność zapłacenia coachowi kilkudziesięciu stawek za ocenione rozdanie.

Teraz liczba wstawianych rozdań znacząco spadnie (= Firma nie musi tyle płacić coachom), a może nawet ktoś postanowi kupić status żeby wstawiać więcej (= Firma więcej zarobi).

PokerStrategy so much win :f_love:

PS: Jak zwykle zmiany dla dobra społeczności, przecież to nie ma nic wspólnego z cięciem kosztów, prawda? :D

Odpowiedz
Cytat
smellslikecheapspiryt
Poker Player

Z jeden strony to może wina ludzi, którzy [Treść edytowana] tyle rozdań ile mogli nawet totalnie głupich byle wypełnić dzienny limit, ale kto teraz wyjdzie z micro w oparciu o forum? :O

//proszę używać niewulgarnych synonimów słowa "umieszczać" - jeneral86

Odpowiedz
Cytat
preludiumm
PokerStrategist

Plusem dla graczy niższych stawek jest to, że spadnie cena prywatnych treningów, bo przecież nie wypada dawać takich coachingów dużo powyżej swojego hourly, a hourly niektórych trenerów mam wrażenie, że spadnie co najmniej 3 kortnie.

Hue

A strategii dziękuję, że postanowiła nie kształcić już regów. Dosyć ich już na tych zoomach.

:fdrink

Odpowiedz
Cytat
zdrojek24
PokerStrategist

Napisane przez preludiumm
Plusem dla graczy niższych stawek jest to, że spadnie cena prywatnych treningów, bo przecież nie wypada dawać takich coachingów dużo powyżej swojego hourly, a hourly niektórych trenerów mam wrażenie, że spadnie co najmniej 3 kortnie.

troszkę przesadziłeś :)

Odpowiedz
Cytat
loosekiddie
PokerStrategist

No właśnie, ten optymizm w założeniu że tylko trzy to trochę na wyrost.

Odpowiedz
Cytat
preludiumm
PokerStrategist

Napisane przez zdrojek24

troszkę przesadziłeś :)

Fakt, za dużo optymizmu. Czterokrotnie.

Odpowiedz
Cytat
JanyWins
BlackMember

A co z rozdaniami, które zostały wrzucone przed tą datą, a nie zostały ocenione, bo trener jest na urlopie?

Mam niektóre ręce wrzucone 13.02.2014 i nie zostały one ocenione.

I jak rozumiem będą zmiany we wszystkich artykułach i filmach dla początkujących mówiące, aby wrzucać jak najwięcej rąk do oceny? :yaoming :

Odpowiedz
Cytat
slawciu
PokerStrategist

Nie wrzucam rozdań do oceny ale to nie przeszkadza w tym żebym się wypowiedział w temacie :yaoming :

Imo zmiana na gorsze :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat

Witaj JanyWins,

A co z rozdaniami, które zostały wrzucone przed tą datą, a nie zostały ocenione, bo trener jest na urlopie?

Wszystkie zaległe ręce zostaną ocenione bez opóźnienia - na starych zasadach. Limit będzie obowiązywał od strony technicznej - nie będzie można wrzucić więcej niż "x" rąk dla danego statusu.

Pozdrawiam,

jeneral86

Odpowiedz
Cytat
Rostek42
Oldschool Grinder

Prawda jest taka, że odkąd nie ma Filipa i Jakuba. Polski PS schodzi na dno. Tyle w temacie. :yaoming :

Odpowiedz
Cytat
Marjed
Oldschool Grinder

5 rozdań w miesiącu brzmi jak żart :rolleyes:
Mam pytanie czy w innych społecznościach też prowadzają ten limit?

Odpowiedz
Cytat

Witaj Marjed,

Napisane przez Marjed

5 rozdań w miesiącu brzmi jak żart :rolleyes:

Mam pytanie czy w innych społecznościach też prowadzają ten limit?

Tak, jest to zmiana centralna i dotyczy wszystkich społeczności PokerStrategy.com.

Pozdrawiam,

jeneral86

Odpowiedz
Cytat

a dlaczego takie info nie jest podane na głównej stronie ?
czy moze przeoczyłem

Odpowiedz
Cytat
szpaq2
Elite Grinder

Wrzucam rozdanie. Mam do niego pytanie. Klikam na ponowną ocenę. Jest to dalej dyskusja o rozdaniu które wrzuciłem. Tracę wtedy klikając ten przycisk -1 z puli rozdań czy nie?

Odpowiedz
Cytat

Wyrażam swoje niezadowolenie.

Odpowiedz
Cytat
guciu87
Oldschool Grinder

A strategii dziękuję, że postanowiła nie kształcić już regów. Dosyć ich już na tych zoomach.

:fdrink

+1

ok, nie macie dobrych perspektyw, szukacie oszczędności, tj. byznes.. :truestory:
.. ale patrząc przez pryzmat przyzwoitości i szacunku wobec społeczności news powinien pojawić się na głównej!

Odpowiedz
Cytat
trzasku
PokerStrategist

Jak dla mnie szok! Jestem początkującym graczem i czytam we wszystkich artykułach żeby wrzucać jak najwięcej rozdań do analizy na forum ponieważ to jedno z najważniejszych działań w drodze do sukcesu, teraz dowiaduję się że będę miał limit pięciu na miesiąc, jak przed tym wstawiałem 10 dziennie. Z drugiej strony rozumiem że analiza tak wielu rozdań może być dla PokerStrategy kosztowna lub obniżyć poziom pojedynczych ocen dlatego nie będę protestował. Jak dla mnie PokerStrategy dalej jest najlepszą szkoła pokera ze względu na ilość materiałów które oferuje. Jestem ciekawy jaka będzie jakość ocen w otwartej dyskusji o rozdaniach.

Na szczęście korzystam także z innego mało znanego miejsca aby otrzymać profesjonalną analizę więc jak dla mnie większego problemu ta zmiana na forum nie stanowi.

Odpowiedz
Cytat

CZEMU NIE WRZUCACIE TO NA GŁÓWNE INFO ( PYTANIE REOTRYCZNE)!!! Jest to brak szacunku dla graczy oraz braku zmierzenie się przez z was z tą rzeczywistością. Jak dla mnie brak jakichkolwiek zasad i honoru z waszej strony!!! NIE PZDR.

Odpowiedz
Cytat