Przejdź do forum
Nie mogę kupić stat...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Nie mogę kupić statusu.

14 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
2,627 Wyświetlenia
slawoo
PokerStrategist

Witam.
Chciałem zakupić złoty status, gdy klikam " mid stakes: złoto" przenosi mnie na stronę poświęconą złotemu statusowi ( opis itp. ), potem gdy klikam "kup złoty status " przenosi mnie z powrotem do sklepu.. i tak w kółko :facepalm:
Co zrobić?

Odpowiedz
Cytat
13 odpowiedzi
slawoo Autor wątku
slawoo
PokerStrategist

Nikt nie pomoże? ?(

Odpowiedz
Cytat
sokahr
Poker Player

na pewno robisz tak ze na home page klikasz kup status a dalej pod odpowiednim statusem klikasz kup teraz? ?(

Odpowiedz
Cytat

Dziwie się, że minute po dodaniu tematu nie odpisało Ci z 10 moderatorów + 2ch adminów :O

Jak kliknę na podstronie https://polska.pokerstrategy.com/buy-points/ "Kup teraz" pod złotym statusem to przenosi mnie na stronę, na której wybieram formę płatności.

Na jakiej podstronie Ty klikasz? Spróbuj na powyższej.

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Hej slawoo,

Screen lepszy niż tysiąc słów :)

Widzisz takie coś?

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
slawoo Autor wątku
slawoo
PokerStrategist

wiem jak się kupuje status, robiłem to już wielokrotnie ;)
Może dam screena jak to u mnie wygląda:

Odpowiedz
Cytat

spinek
Czemu u Ciebie "kup teraz" jest szare, a u mnie złote?

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

Hej,

slawoo rozpocząłeś już zakup statusu na PokerStrategy.com jednak nie został on zakończony.

"Płatność w toku" – co to oznacza?

W większości przypadków po dokonaniu płatności za pośrednictwem Skrill lub PayPal otrzymasz komunikat "Płatność zakończona" i otrzymasz natychmiastowy dostęp do nowych filmów i artykułów.

Jednakże czasami może też pojawić się komunikat "Płatność w toku". Może tak się zdarzyć w jednym z poniższych przypadków:

1. Nie dokonano płatności poprzez Skrill, może tak się stać, jeśli przypadkowo zbyt wcześnie zamkniesz stronę. W takim przypadku zazwyczaj należy chwilę poczekać na finalizację transakcji.

2. Płacisz przelewem z konta bankowego. W tym przypadku najpierw musisz zlecić transfer pieniędzy.

3. Skrill może przeprowadzić kontrolę bezpieczeństwa. Zwykle ma ona miejsce podczas próby transferów większych kwot, lub też w przypadku aktywacji opcji "automatycznego odnowienia" twojego pakietu punktowego. W takim przypadku Skrill sprawdzi twoje konto i tę płatność dla twojego bezpieczeństwa. Wówczas dalsze instrukcje otrzymasz w wiadomości e-mail od Skrill.

4. Masz włączoną opcję automatycznego odnawiania pakietu, ale dokonujesz płatności przelewem z konta bankowego. Kiedy pakiet jest odnawiany w ten sposób, powrót do nabytego statusu następuje automatycznie, ale w pierwszej kolejności należy wykonać kolejny przelew.

-> Kup punkty dla większej ilości materiałów szkoleniowych - FAQ

Transakcja została rozpoczęta, ale nie została zakończona. Dlatego nie możesz kupić ponownie statusu. Możesz napisać ticket do naszego biura obsługi klienta w celu otrzymania numeru tej transakcji. Będziesz mógł wtedy skontaktować się z supportem Skrill i poznać przyczynę braku transferu gotówki.

evLeisure wszyscy moderatorzy na PokerStrategy.com mają wyłączoną opcję kupna statusu. Moderator za wykonywaną pracę dla PokerStrategy.com ma dostęp do materiałów szkoleniowych przeznaczoną dla statusu Diamentowego. Kupno statusu nie ma w takim przypadku sensu ;)

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
slawoo Autor wątku
slawoo
PokerStrategist

Napisane przez Skibcio
Hej,

slawoo rozpocząłeś już zakup statusu na PokerStrategy.com jednak nie został on zakończony.

"Płatność w toku" – co to oznacza?

W większości przypadków po dokonaniu płatności za pośrednictwem Skrill lub PayPal otrzymasz komunikat "Płatność zakończona" i otrzymasz natychmiastowy dostęp do nowych filmów i artykułów.

Jednakże czasami może też pojawić się komunikat "Płatność w toku". Może tak się zdarzyć w jednym z poniższych przypadków:

1. Nie dokonano płatności poprzez Skrill, może tak się stać, jeśli przypadkowo zbyt wcześnie zamkniesz stronę. W takim przypadku zazwyczaj należy chwilę poczekać na finalizację transakcji.
2. Płacisz przelewem z konta bankowego. W tym przypadku najpierw musisz zlecić transfer pieniędzy.
3. Skrill może przeprowadzić kontrolę bezpieczeństwa. Zwykle ma ona miejsce podczas próby transferów większych kwot, lub też w przypadku aktywacji opcji "automatycznego odnowienia" twojego pakietu punktowego. W takim przypadku Skrill sprawdzi twoje konto i tę płatność dla twojego bezpieczeństwa. Wówczas dalsze instrukcje otrzymasz w wiadomości e-mail od Skrill.
4. Masz włączoną opcję automatycznego odnawiania pakietu, ale dokonujesz płatności przelewem z konta bankowego. Kiedy pakiet jest odnawiany w ten sposób, powrót do nabytego statusu następuje automatycznie, ale w pierwszej kolejności należy wykonać kolejny przelew.

-> Kup punkty dla większej ilości materiałów szkoleniowych - FAQ

Transakcja została rozpoczęta, ale nie została zakończona. Dlatego nie możesz kupić ponownie statusu. Możesz napisać ticket do naszego biura obsługi klienta w celu otrzymania numeru tej transakcji. Będziesz mógł wtedy skontaktować się z supportem Skrill i poznać przyczynę braku transferu gotówki.

evLeisure wszyscy moderatorzy na PokerStrategy.com mają wyłączoną opcję kupna statusu. Moderator za wykonywaną pracę dla PokerStrategy.com ma dostęp do materiałów szkoleniowych przeznaczoną dla statusu Diamentowego. Kupno statusu nie ma w takim przypadku sensu ;)

Pozdrawiam.

Nie kupowałem statusu w tym miesiącu.
Jest możliwość anulowania tej transakcji ( której sam nie rozpocząłem ) i zapłacenia za złoty status przez skrilla?

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

Tak, możesz ją anulować. Jednak musisz to zrobić kontaktując się z supportem Skrill, bo to u nich transakcja nie została zakończona.

Jeśli to nie Ty kupiłeś status to lepiej zmień hasło na PokerStrategy.com ;)

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Skibcio

Może się czepiam, ale mając diament chyba sytuacja wygląda podobnie ;)

Odpowiedz
Cytat
kamil13151
PokerStrategist

Hej evLeisure.

Możesz wykupić diamentowy status już na kolejne miesiące, stąd też aktywny przycisk :sdrink.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

Jeśli masz diamentowy status to kupno kolejnego statusu może nie mieć sensu. Jest jednak sytuacja, w której ma to sens.

Jeśli np. w lipcu zdobyłbyś status diamentowy, a w sierpniu uzbierałbyś 7400 StrategyPoints to we wrześniu miałbyś status platynowy. Jednak gdybyś w lipcu mając status diamentowy i 7400 StrategyPoints kupił status srebrny to wtedy we wrześnie nie spadniesz na platynę tylko zachowasz diament. Nie wiem czy to dobrze wyjaśniłem, ale chodzi mi o to, że jeśli masz status diamentowy za rake wygenerowany w miesiącu poprzednim, a w danym miesiącu wiesz, że danego rake'u nie wygenerujesz to możesz wtedy kupić StrategyPoints.

Moderatorzy funkcję tą mają wyłączoną, bo ich status nie jest związany ze zdobytymi StrategyPoints.

//Edit: drugi jestem, ale chodzi właśnie o to samo co napisał kamil13151

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

Ok, łapie. Dzięki za wyjaśnienie :)

Odpowiedz
Cytat