Przejdź do forum
Co z szatą graficzn...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Co z szatą graficzną?!

17 Posty
12 Użytkownicy
0 Reakcje
1,748 Wyświetlenia
Kubap007
PokerStrategist

Mam pytanie czy tylko mnie wywala się średnio 3 razy w tygodniu stronka PS ? Wygląda to z mojej strony jak by się wysrały css'y forum wygląda jeszcze znośnie, ale na Home nic nie idzie zrobić ani odpalić treningu, ani wystartować filmiku.

Oczywiście sprawdzałem na 2 przeglądarkach FF4 i IE8.

16 odpowiedzi

Witaj,

czasami mamy problemy techniczne, ale nie polegają one na błędnym wyświetlaniu strony.

Sam używam Firefox 5.0 i nie mam najmniejszych problemów.

Pozdrawiam.

imgoingtomirage
PokerStrategist

Witam.

Przyczyna prawie na pewno leży po Twojej stronie, problem z dostawcą Internetu, lub oprogramowaniem antywirusowym, blokującym zawartości stron itp..

Pozdrawiam.

smack91
BlackMember

jak od czasu do czasu kliknę czyjś profil to wychodzi właśnie tego nic w postaci czystego htmla czyt tekst z linkami

Siema,

rzeczywiście mieliśmy konkretnie dzisiaj przez 20 minut (19:15 - 19:35) problemy techniczne jeśli chodzi o CSS/javascript, co prowadziło do dziwnego wyświetlania stronki, ale była to sprawa jednorazowa i powinna być już dawno rozwiązana. Jednak jeśli miałbyś w przyszłości jakieś problemy, to pisz śmiało.

Pozdrawiam

mariuszl2
PokerStrategist

Apropos szaty graficznej, to nie mysleliscie o tym aby unowoczesnic lub zmienic wyglad forum? Mamy 2011, a to wszystko wyglada jakby bylo z 1998.
Jakies kilka szablonow wygladu moglibyscie wrzucic, kazdy wybralby to co mu pasuje.

Napisane przez mariuszl2

Apropos szaty graficznej, to nie mysleliscie o tym aby unowoczesnic lub zmienic wyglad forum? Mamy 2011, a to wszystko wyglada jakby bylo z 1998.

Jakies kilka szablonow wygladu moglibyscie wrzucic, kazdy wybralby to co mu pasuje.

Szata graficzna forum zmieni się gdy wprowadzimy nowe oprogramowanie.

Do tego czasu nie planujemy żadnych szablonów wyglądu.

Pozdro

Mooris
PokerStrategist

Hej

Jak już gdzieś nasi admini pisali, planowane jest gruntowne przebudowanie serwisu, więc możliwe, że możemy się czegoś fajnego wkrótce spodziewać.

Pozdrawiam

szklarz1543
Oldschool Grinder

U mnie tez sie zepsulo cos. Zwroccie uwage na gorna czesc strony. Wyglada to tak tylko wtedy gdy wejde na forum. Dodam jeszcze ze uzywam google chrome.

Uploaded with ImageShack.us

Mooris
PokerStrategist

U mnie na FF wszystko działa bezproblemowo. Zobacz na innej przeglądarce.

Pozdrawiam

zaperos
PokerStrategist

@szklarz1543
U mnie to samo. Niestety wszyscy twierdzą, że wina leży po naszej stronie :facepalm:

PawelWi
PokerStrategist

u mnie wszystko w jak najlepszym porządku -> FF 5.0

whiler
Oldschool Grinder

w takich przypadkach polecam ctrl+F5 ;)

szklarz1543
Oldschool Grinder

Moze i na FF dziala wszystko ok ale nie zamierzam zmieniac przegladarki z powodu jednego szczegolu. Google chrome to dosc popularna przegladarka i mysle ze programisci PS powinni ja uwzgledniac

zaperos
PokerStrategist

Napisane przez whiler
w takich przypadkach polecam ctrl+F5 ;)

Działa. Wielkie dzięki. Tylko jeszcze takie pytanie jaka jest różnica pomiędzy F5 a ctrl + F5 ? Bo przy tym pierwszym nie działało.

F5 z CTRL odświeża również cache przeglądarki.

szklarz1543
Oldschool Grinder

Czyli jednak wina byla po naszej stronie :P